Eindstrijd van slachtersgilde ISIS is begonnen: ‘Er zijn nog 2000 ISIS-strijders in Raqqa; zij zullen daar sterven!’

Zoals de fameuze rockband Europe al zong: ‘It’s the final countdown!

Nog even, en de wereld kan op ISIS terugkijken als een inktzwarte bladzijde in de geschiedenis, maar desalniettemin als een bladzijde in de geschiedenis. Het zal niet lang maar duren totdat het bloedrode jihadistische bolwerk Raqqa valt en de moordlustige plaag die ISIS heet geen grootgrondbezitter meer is.

De Amerikanen zijn optimistisch over de voortgang van de strijd tegen ISIS – die momenteel meer een uitroeiing van ISIS is – en vermoeden dat het nog slechts een paar duizend getheedoekte AK47-schieters kost om terug te kunnen keren naar een relatieve vrede in Syrië en Irak.

Trumps speciale gezant voor de anti-ISIS-oorlog – Brett McGurk – ziet de zaken optimistisch in:

“We estimate there’s about 2,000 ISIS fighters left in Raqqa. I’m always hesitant to give numbers like that, because it’s – this is an inexact science. We think there’s about 2,000 ISIS fighters left in Raqqa, and they most likely will die in Raqqa,” the coalition envoy said.

Alhoewel die jihadistische gekken geen schijn van kans maken, kan het nog wel even duren voordat ze allemaal ook daadwerkelijk zijn uitgeroeid. Alhoewel bijna de helft van Raqqa bevrijd is, zijn er namelijk nog altijd 25.000 burgers in gebieden die ISIS wél onder controle houdt, en de islamistische terroristen zijn allesbehalve te beroerd om die mensen in te zetten als levend schild. Mochten deze burgers proberen te ontsnappen, dan worden ze door scherpschutters onder vuur genomen.

Des te meer reden voor de internationale anti-ISIS-coalitie om door te zetten en dat hele rot-ISIS van de bodem van de aarde te vagen. Dit is jullie verdiende loon na Brussel, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Ankara, Sydney en al die andere plaatsen die jullie hebben bestookt met aanvallen, stelletje moordenaars. Jullie gaan er nu lekker allemaal aan, en daarna zal de wereld feestvieren. Yee-hah!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Vit

  Het gespuis kogels laten koppen is eigenlijk de meest humanistische wijze, met een tank overrijden of levend verbranden in een kooi, of verzuipen in een kooi of aan flarden schieten met een kanon geeft zo’n gedoe met Amnesty International.

 2. Steve Van der Vekens

  Men spreekt van overbevolking en zo…
  Dit is nu natuurlijke selectie in haar werk zie. Het gespuis en schorem wordt eruit gefilterd.

 3. Ali Yas

  Deze mannen willen graag sterven in de strijd. Gevangennemen lijkt me om die reden beter.

  1. Vit

   Wat kost dat wel niet? Zonde

 4. Steve Van der Vekens

  Het zijn kleine kindjes zoals wij vroeger ‘pang pang’ speelden.
  Alleen is dat pang pang er nooit uitgegaan wegens gebrek aan andere interesses. Met andere woorden: ze hebben mentaal nooit de pubertijd bereikt. Het zijn nog steeds dezelfde kindjes van vroeger die graag naar de Power Rangers keken.

 5. Parestado4

  Nee,neee,:maak je geen illusie`s.Die komen via een achterdeurtje naar Euer Opa!Ach frau…..M

 6. Christina

  Droom lekker verder, er is al genoeg doorgereisd naar Europa.
  En die willen graag het werk afmaken!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.