Noord-Koreaanse dwerg-dictator dreigt met "verschrikkelijke vergelding"

Geen categoriedec 04 2017, 12:00
Klein Duimpje laat weer eens van zich horen.
Kim Jong-Un -- of zoals ik hem prefereer te noemen: Klein Duimpje -- is weer eens lekker bezig. De Noord-Koreaanse mini-dictator is namelijk witheet van woede omdat Zuid-Korea en de Verenigde Staten samen militaire oefeningen houden. Het doel van die oefeningen is: ervoor zorgen dat Zuid-Korea goed beschermd wordt als het Noorden een oorlog begint.
Kimmetje vindt dat niet kunnen en slaat boos met zijn kleine knuistjes op tafel. Volgens meneer de massamoordenaar zullen de oefeningen van Zuid-Korea en de VS "hun zelfvernietiging versnellen."
In een officiële verklaring zegt de woordvoerder van het Noord-Koreaanse Comité voor de Vreedzame (haha) Hereniging van Korea in opdracht van Zijn Kleine Baas:

"De Amerikaanse en Zuid-Koreaanse oorlogsstokende legermarionetten moeten in gedachten houden dat hun escalerende provocatie en toenemende aantal misdaden alleen maar zullen leiden tot een nog verschrikkelijkere vergelding. Het zal hun zelfvernietiging versnellen."

Ja hoor, want het arme Noord-Korea zal het machtige Amerika wel even op de knieën dwingen.
Nu kunnen die stalinistische gekken natuurlijk wel degelijk voor flink wat onrust in de wereld zorgen. Ze hebben immers kernwapens. Als die eenmaal inzetten zal Noord-Korea meteen van de aardbodem geveegd worden, maar in de tussentijd zullen er dan wel weet-ik-hoeveel onschuldige Zuid-Koreanen gestorven zijn. Dat is volstrekt onacceptabel.
Daarom zijn er nog maar twee mogelijkheden over:
1) Noord-Korea wordt opeens, zonder waarschuwing vooraf op grote schaal aangevallen door Amerika en Zuid-Korea. Daarbij worden alle militaire installaties in één klap uitgeschakeld, waarna het regime zelf onder handen wordt genomen.
2) Als dat eerste niet mogelijk is zit er maar één ding op: via China proberen om Noord-Korea langzaam bij de internationale gemeenschap betrekken. En dan hopen dat Kim Jong-Un en co. zich enigszins beginnen te gedragen in ruil voor die erkenning.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten