Geert Wilders schudt Viktor Orban de hand: “Leiderschap bestaat nog”

Geert Wilders en de Hongaarse premier Viktor Orban kunnen duidelijk prima met elkaar opschieten.

PVV-leider Geert Wilders blijft het prima naar zijn zin hebben in Hongarije, het land waar zijn vrouw vandaan komt én waar onlangs de (Hongaarse) vertaling van zijn boek “Marked for Death” verscheen. Hoewel Wilders in ons land een buitengewoon controversieel en polariserend persoon is lijkt het oordeel van Hongaren veel meer unaniem te zijn: ze vinden het best een toffe peer met prima politieke standpunten.

Heel verbazingwekkend is dat natuurlijk niet aangezien Hongarije het land is dat Viktor Orban tot premier heeft gemaakt. Net als Wilders is Orban fel gekant tegen de massa-immigratie, gelooft hij niet dat grote groepen nieuwkomers goed kunnen integreren (of dat zelfs maar willen), en gaat hij met enige regelmaat te keer tegen de Europese Unie. Geen wonder dus dat Wilders zich juist in Hongarije behoorlijk welkom voelt, zoals wij gisteren al berichtten.

Uit een tweet die Wilders vanmiddag online gooide blijkt dat hij en Orban het persoonlijk ook prima met elkaar kunnen vinden. De twee heren ontmoetten elkaar vandaag namelijk:

Veel Twitteraars — PVV’ers over het algemeen — zijn bijzonder te spreken over deze foto. Ze zien het als bewijs dat Wilders in het buitenland in ieder geval wél erkenning krijgt én dat Orban lang niet zo’n kwade is als de EU en Soros-media ons tegenwoordig wil doen geloven:

https://twitter.com/koentje4242/status/957948912026996738

https://twitter.com/spankmyass06/status/957946866972397568

Kortom, als Wilders zijn buik vol heeft van het Kamerlidmaatschap kan hij prima onze ambassadeur in Hongarije worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Ritter

  “Hoewel Wilders in ons land een buitengewoon controversieel en polariserend persoon is”

  Dat is hij alleen omdat de politieke en media elite hem demoniseert en constant negatief neerzet in de media.

  De gevestigde media hebben nog altijd de macht om de publieke opinie te vormen en als je dus de media tegen je hebt (zoals Geert Wilders) is dat extra moeilijk.

  Dezelfde media die Geert Wilders als “controversieel” neerzet bewonderen Merkel. Het zou deze vrouw moeten zijn die “controversieel” moet worden genoemd door de media vanwege haar “open grenzen” beleid en de gevolgen daarvan voor Europa.

  1. Guus Geluk

   In de media is amper iets over Geert te vernemen. De aandacht is thans gericht op Thierry Baudet. De linkse politiek ziet Wilders namelijk niet meer als een “bedreiging”. En het PVV-electoraat loopt over naar FvD.

   1. Stanly2000

    Guus,
    Je bent te laat, de peilingen zijn gisteren reeds behandeld. Maar ja, zondag hé. Dage van psalmen en orgel.

    1. Guus Geluk

     Iedere partijleider heeft een houdbaarheidsdatum en die van deheer Wilders lijkt te zijn overschreden. Op rechts wordt hij ingehaald door Baudet. Links richt de pijlen op Baudet.

     1. denk eens na

      grappig toch fvd en pvv opgeteld welkom Baudet as presidante

   2. Pieter G

    Het bericht waar je op reageert zegt wat anders, of heb je dat zelfs niet door.

    1. Pieter G

     Guus Geluk Op rechts wordt hij ingehaald door Baudet. Links richt de pijlen op Baudet.

     Links richt de peilen altijd op partijen die niet links zijn en stuurt zo nodig hun stoottroepen om andere partijen, en dan vooral de personen, monddood te maken. Vrijheid van mening of zoiets als democratische rechtsstaat kennen ze niet. Kwaadaardig volk wat als criminele organisatie verboden moet worden.
     Het wordt te gemakkelijk toegestaan omdat het kartelbelang voorop staat ten koste van nieuwkomers.

 2. Heinz

  Het heeft veel weg van een statieportret. Viktor had eigenlijk voor het mooie, op een kistje moeten staan.

  1. corfo

   @ Heinz,
   Ik begrijp dat één en ander het linkse plebs een beetje pijn doet.
   Ik wil u er aan herinneren dat onze voormalige koningin Juliana op bezoek ging én de hand schudde van de dictator van Roemenië : Ceausescu.
   Koningin Beatrix ging “vermomd” met een stofdoek op haar hoofd op bezoek bij haar “vrienden” in Saudi Arabië .
   “Geheel” Nederland vond het prachtig !
   Vindt u uw eigen “gedrag” niet héél erg kinderlijk ???

   1. Heinz

    Neen, dàt vond ik niet prachtig, dubbelhartig zelfs.

  2. swetsnek

   was voor hitler ook beter geweest dat onderdeurtje ofnie heins

 3. Two Ravens Black Kettle

  Hongaren houden itt. Kaaskoppen van hun land en de toekomst van diegenen die na hen komen
  Ze hebben ook net de Russische occupatie erop zitten.

  De narcistische Kudde-Nederlanders houden van zelfhaat en Virtue signalling en zijn bereid dit land en de toekomst van hun kroost te offeren op het altaar van morele zelfpijperij en ingebeelde voortreffelijkheid.
  Een lafhartig nat kwispelend lemmingenvolkje.

 4. Henk-Jansen

  Ja geweldige man… Universiteiten die niet voldoen aan Orban’s gedachtegoed worden gesloten, de oppositie wordt de mond gesnoerd, de democratie uitgehold en EU-geld wordt verkwist aan nutteloze zaken. Ik zou lekker allemaal naar Hongarije verhuizen als ik jullie was!

  1. DolleDries

   Nee die Universiteiten die opgeruid en betaalt worden door Soros.

  2. Stanly2000

   Wie wil er nou een Soros – Universiteit in zijn land hebben?

  3. Two Ravens Black Kettle

   Nederlandse universiteiten zijn de dorre bolwerken van ’t Cultuur-marxisme. Iedereen moet daar exact gelijkdenken. Inertie en deformatie van de geest. Mensen met een niet cultuur-marxistische mening zijn inmiddels gezuiverd via censuur, beroepsverboden, haatcampagnes, chantage en nepotisme.
   Monochromatische eenvormigheid.

   Orban wil een diverse universiteit waar studenten niet 24/7 het cultuur-marxisme naar binnen krijgen gegoten. Universiteiten waar ook ruimte is voor andere meningen dan de rottende policor dogma’s van de duimzuig proffies en hoogleraren.

   1. Henk-Jansen

    Dat hoogleraren aan universiteiten en hoge scholen voornamelijk links zijn komt voornamelijk door rechts zelf. Niemand weerhoudt rechtse personen ervan om the solliciteren als docent maar blijkbaar hebben jullie er geen zin in…

    1. Holland

     Wat een bizarre reactie… Gaat verder alles goed in je hoofd, Henk?

     1. Henk-Jansen

      Ik heb gewoon gelijk. Ik hoor altijd van rechts, professoren en hoogleraren zijn overwegend links. Nou, ga dan solliciteren als je het daar wat aan veranderen wilt!

     2. Ernst Quispel

      Als je solliciteert moet je wetenschappelijk natuurlijk wel enige kwaliteit hebben.

     3. Holland

      Henk-Jansen is niet helemaal van deze wereld. Natuurlijk wordt hem het beste gewenst.

     4. Feit

      We komen er niet tussen, stelletje ratten.

      https://www.youtube.com/watch?v=fCl7EG_5_kU

     5. swetsnek

      Dat heet links denken Holland… ik heb gewoon gelijk daar beginnen ze iedere zin mee of …niet waar dat is ook een graag gebruikt begin hahahaha

    2. swetsnek

     Je plaat blijft hangen dombo dat verhaaltje kennen we allang.
     Rechtse leraren krijgen geen kans dat weet jij ook wel linkse rat

   2. Kodi

    Uitstekende zaak dat onderwijs weer een instelling wordt voor het overdragen van kennis en het bijbrengen van vaardigheden in plaats van een podium voor linkse indoctrinatie en voorgeprogrammeerd links papegaaien.

    En universiteiten dienen weer instellingen te worden voor wetenschap bedrijven. En daarom moet er afgerekend worden met George Soros, die slechts enkel linkse indoctrinatie en voorgeprogrammeerd links papegaaien faciliteert en financiert.

    Victor Orban is goed bezig.

    1. corfo

     @ Kodi.
     Viktor Orbán en dhr. Wilders zijn zeer goed bezig.
     Orbán weet wat “dictatuur” betekent en inhoudt , dhr. Wilders wil voorkomen dat in NL hetzelfde regime komt als vroeger in Hongarije. Dan ben je beter bezig dan het gajes dat zich “volksvertegenwoordigers” durft te noemen, buiten dhr. Wilders en dhr. Baudet.

     1. Henk-Jansen

      Viktor Orban is langzaam aan bezig om zijn eigen dictatuur in te stellen, de macht van rechters is ingeperkt, de media kan een boete krijgen als hun nieuws niet in het straatje van Orban past en de oppositie wordt de mond gesnoerd.

 5. Marija

  Als met de komende GRV niet héél duidelijk wordt dat wij niets maar dan ook niets meer van verdere islamisering willen weten en om die reden, Nederlanders eens gaan kiezen voor PVV en FVD, geef ik het op: naar mijn idee zijn we dan een verloren land.
  In Hongarije is het goed toeven, dat het gedachtengoed van Orban als basis dient, is denk ik niet slecht.
  Altijd beter dan onderworpen worden aan Islam, sharia, en moordenaars.

  1. Meester Kong

   Als je het hier zo erg vindt, dan ga je toch verhuizen!

   1. corfo

    @ meester kont.
    Als de inwoners van NL, die het niet met de huidige situatie eens zijn, zouden vertrekken naar een land met een véél gezonder politiek klimaat, had de rest ruimte te over, óók om nog véél meer parasieten binnen te halen.
    Echter………….waarvan zou de rest het geheel moeten betalen, want u weet net zo goed als ik, dat de meeste NL’ers, die “helemaal idolaat” zijn van parasieten, zelf geen spat uitvoeren, niet werken, maar wél hun handen ophouden. Wie, oh wie zou hun hand dán moeten vullen Meester ?
    Ik weet wel zeker dat u niet tot de handvullers behoort !!

    1. swetsnek

     Dat gaat helemaal niet corfo binnen no time is het geld dan op dat linkse geteisem heeft nog nooit gewerkt hahahaha

   2. Marija

    Ik wil dat hier weer mijn land wordt waarin ik mij thuis voel, lul

  2. Meester Kong

   Volgens mij wil die dwaas een godsdienst oorlog..

   Wilders prijst zijn Hongaarse uitgever, dépendance van een Pinksterkerk die zijn afkeer voor de islam deelt.

   1. Kodi

    Ieder weldenkend mens heeft een gezonde afkeer tegen de islam.

    1. Zout

     +++++

     1. Meester Kong

      @Zout
      Islam is geen godsdienst

      Ja en met die ”persoonlijke” mening heb je altijd een exuus.

     2. corfo

      @ Zout.
      De islam is een weerzinwekkende, tot moord aanzettende, intolerante ideologie, waartegen niet genoeg geageerd kan worden teneinde deze waanzin uit ons landje te verdrijven.
      Wat hebben die parasieten ons gebracht ? Ellende en armoede !
      Hebben ze dan niks goeds gebracht ? Jazeker wel : de heer Wilders én de heer Baudet !! De enige twee die lef tonen; dit in tegenstelling tot het overige deel der “volksvertegenwoordigers”, dat wegkijkt en de bevolking met de rotzooi opzadelt.

     3. Hendrik Rijmelkloot

      Ellende en armoede !

      Corvee eet de hele dag aardappels

      geen groente en vlees in zijn bittere armoede

      gelukkig is er Baudet.

    2. Meester Kong

     Heb zelf een bloedhekel aan religie, maar je gaat als politicus niet een godsdienstoorlog aanmoedigen.

     1. Zout

      Islam is geen godsdienst maar een totalitaire veroveringsideologie. Islam heeft ook jou de oorlog verklaard, of je het nu leuk vindt, gelooft, of niet. Die oorlog is dus al verklaard.

     2. Stanly2000

      Heb zelf een bloedhekel aan religie. Maar geloof heilig in Marx!

     3. Kodi

      Islam staat al 1400 jaar voor godsdienstoorlog. Islam staat al 1400 jaar voor oorlog, haat en vernietiging. Met minder Islam heel wat minder godsdienstoorlog. Die Islam heeft ons niets te bieden, dus de Islam mag wat mij betreft hoe eerder hoe beter oppleuren uit Europa. Uitstekende zaak dat er ook nog moedige realisten zijn die de werkelijkheid onder ogen zien en de politieke moed hebben dit te durven te verwoorden.

 6. Weethetbeter

  Dat doen ze liever niet hoor, want daar kun je je gal ook niet meer spuwen op internet die vrijheid hebben ze hier wel.

 7. Meester Kong

  Laat die dwaas daar blijven, beetje op onze kosten zijn zaakjes promoten.
  107000 euro op jaarbasis, doe het maar in het zomerreces, of had ie nog wat snipperdagen?

  1. Zout

   @Könğ: Jij stuurt liever 13.000.000 naar de Pallies?

   Overigens… de heer Wilders is een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger. Jij stuurt dus ruim een miljoen kiezers weg, Pinğ Pönğ

   1. Meester Kong

    Want?

    1. Zout

     @Könğ: Jij stuurt liever 13.000.000 naar de Pallies?

     De heer Wilders is een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger. Jij stuurt dus ruim een miljoen kiezers weg, Pinğ Pönğ

     1. Meester Kong

      Want?

     2. Meester Kong

      Laat die dwaas daar blijven, beetje op onze kosten zijn zaakjes promoten.
      107000 euro op jaarbasis, doe het maar in het zomerreces, of had ie nog wat snipperdagen?

  2. Jetske

   Meester Long

   Deze dwaas bekostigd zijn eigen reis, daar betaald u geen cent aan.

   1. Ernst Quispel

    Nee, alles wat Wilders doen gebeurt op kosten van de gemeenschap.

    P.s. : zowel ‘bekostigt’ als ‘betaalt’ schrijft men met een t.

    1. Holland

     Je liegt Ernst Qijlebal.

     1. corfo

      @ Kwispel.
      “Alles wat Wilders doen gebeurt enz.”
      Vast géén Nederlander, hij maakt véél te veel fouten, deze idiote Kwispel..

    2. Feit

     Val dood, KErnst!

     😉

    3. swetsnek

     Man man wat kun jij fantaseren, als fantaseren toch een waar kon worden .
     Ik weet nog wel een mooie fantasie………
     En taalneuqertje ik las net nog iets van jou dat wint de schoonheidsprijs ook niet

    4. Zout

     @Wim: —> T a a l n e u q e r t j e <—-

     Dag Wim!

 8. Kodi

  “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

  Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983

  1. Kodi

   “Ik wil mijn afschuw voor de Islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. De cultuur van de Islam heeft twee maal gebloesemd, en niet zuinig ook: in Bagdad, in de 9e en 10e eeuw, in Spanje onder de Moorse kalifaten, waar zelfs een hoogtepunt van Arabische beschaving is bereikt, door “ons christenen” te vuur en te zwaard omgebracht. Raar die beschavingen waren wel ketterse tussenspelen.
   Ik hoor vaak beweren dat zij onze cultuur hebben verrijkt. Waarmee? Noch onze muziek, noch onze literatuur, noch onze wijsbegeerte, noch onze beeldende kunst (de Islam verbiedt het “afbeelden”) hebben ook ‘maar een spat geprofiteerd van de aanwezigheid van Islamieten. Integendeel: zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt ” (lang leve de Imam) , vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt té kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt.”

   Theun de Vries, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, 1983

 9. Nasrani

  Wilders laat in het buitenland zien dat niet alle Nederlanders maffe linkse malloten zijn of halfzachte links Christenen. Echte Nederlanders bestaan nog, zet em op Geert!

  1. Meester Kong

   Geert is op zijn retour, de kandidaten bij de Gemeenteraadsverkiezing zijn het al spuugzat dat gezeur over de islam.
   Alsof er niets anders is.
   Hup PVV, een nieuwe leider en met gezond links beleid, de strijd aangaan tegen overheersing van religies.

 10. corfo

  Dhr. Wilders is één van de zeer weinige politici die de waarheid vertelt en er niet omheen draait, liegt en bedriegt.
  Het soort politici als dhr. Wilders is áltijd welkom bij andere LEIDERS.
  Hij, dhr. Wilders is gelukkig niet het type dat buigend en knipmessend voor een volkomen bezopen Zuipschuit Juncker staat en diens reet likt om maar een plaatsje in de maffia-troep, die zich EU noemt, te veroveren !! Dat is pas een misselijk makend schouwspel, maar voor de mensen die ’t dóór hebben uiterst hilarisch, maar óók weerzinwekkend om een z.g. “zeer bekwame bestuurder”, allerlei smerige stunts te zien uithalen, te liegen en te bedriegen, teneinde in ’t gevlei te blijven van de Opper-Zuipschuit van de EU.

  1. Meester Kong

   Nee niet Junckers reet likken maar wel PVV vertegenwoordigers in de EP laten plaatsnemen.
   250000 euro, kassa.

   1. Ernst Quispel

    De eerlijkheid van Wilders is vermaard.

    1. Stanly2000

     Vind ik ook. Ben blij dat je dat eindelijk inziet. Ga nu maar weer lekker naar je bedje toe, engerd.

    2. Zout

     @Wim: —> T a a l n e u q e r t j e <—

     Dag Wim!

 11. Kodi

  En terwijl Alexander Pechtold (D66) continu de mond vol heeft over ‘internationaliseren’, ‘globale oriëntatie’ en ‘over de grenzen heen kijken’, trekt deze grootste droplul allertijden zich in de praktijk schielijk terug achter de dijken. In het buitenland zien ze dat Lulletje Rozenwater helemaal niet staan met zijn afgelebberde doorsnee meninkjes.

  Nee, dan Geert Wilders (PVV), die door Pechtold wordt weggezet als de leider van een xenofobe partij die alleen maar zit te navelstaren. Wilders wordt wereldwijd gevraagd om zijn visie en mening uit te dragen over allerlei globale politieke ontwikkelingen, die ertoe doen. Hij is een inspiratiebron voor velen. Zo heeft hij al in de VS gesproken, in Canada, in Australië, in Duitsland, in Denemarken, in Engeland, in Zwitserland en noem maar op. En nu weer in Hongarije. Wilders is een gevierd en gerespecteerd gastspreker all over the world. De intellectuele lilliputter Pechtold kan niet in de schaduw staan van de charismatische gigant Wilders. En dat steekt hem.

 12. Kodi

  Aangrijpende column van Frits Barend over de intolerantie van links en het groeiende antisemitisme als gevolg van de massale, ongecontroleerde immigratie.

  https://jonet.nl/van-aartsen-column-frits-barend/

  1. Kodi

   an Aartsen – column Frits Barend
   ‘Amsterdam oh Amsterdam. Op 18 maart, drie dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, vindt in Amsterdam een antiracisme en pro-tolerantie demonstratie plaats met als deelmotto “geen racisten in de gemeenteraden”. Oogt mooi. Wie is er niet tegen racisme en voor tolerantie? Maar helaas worden de termen weer eens jammerlijk misbruikt. Als er ooit aanleiding was voor een massale demonstratie tegen racisme en voor tolerantie was het na de recente, zelfs gefilmde aanslag in ons mooie Mokum op het Joods restaurant HaCarmel. Kwam die demonstratie er? Ben je mesjogge, de gewelddadige uiting van racistische terreur tegen een Joods restaurant interesseerde de anti-racisten geen moer. Ik heb ze althans niet gehoord na de antisemitische terreurdaad tegen het Joodse restaurant en niet gezien bij het spontaan ontsteken van het eerste kaarsje voor Chanoeka bij het getroffen restaurant.

   Wat bezielt fatsoenlijk links?
   Dat is ook niet zo gek, weet ik dankzij de altijd goed geïnformeerde blogger Carel Brendel. Hij onthulde op zijn blog dat de organisatie van de demonstratie tegen racisme op 18 maart bestaat uit extreemlinkse organisaties van diverse pluimage als NCPN (communisten die massamoordenaar Stalin verheerlijken), politieke beweging DENK (de lakeien van de Turkse dictator Erdogan) AFA, het Comité Kristallnachtherdenking van Anja Meulenbelt. Wat de organisatoren deelt in hun strijd tegen tolerantie, is naast afkeer van Israël en zijn Joodse inwoners een verregaande intolerantie tegen politieke tegenhangers. Brendel toont die politiek verderfelijke instelling haarscherp aan in zijn blogs en vraagt zich daarom terecht af wat de PvdA, GroenLinks en de SP bezielt de demonstratie te steunen? Zijn ze vergeten dat bij eerdere demonstraties van de “landelijke anti-racisme coalitie” de bekende Hamas-aanhanger rapper Appa mocht optreden? Hebben ze niet geleerd van medeondertekenaars René Danen en Anja Meulenbelt die de herdenking van de Kristallnacht al jaren misbruiken voor een tirade tegen Israël? Wat bezielt “fatsoenlijk” links?

   Afkeer van democratie
   Maar het meest kwalijke aan de demonstratie is het onderliggende doel: voorkomen dat Annabel Nanninga, de Amsterdamse kandidaat voor de partij FvD van Thierry Baudet, in de Amsterdamse gemeenteraad wordt gekozen. Nanninga is een actieve opiniemaker die rechts wordt genoemd. Misschien terzijde, maar ze is in tegenstelling tot alle antiracisme demonstranten waarschijnlijk de enige die een asielzoeker in huis nam. Maar het engste van het motto van de demonstratie is de openlijke afkeer van democratie. Een sterke democratie kan en moet leven met extreme partijen, zolang ze zich maar aan de grondwet houden. De zogenaamde anti-racisten vinden in hun diepste wezen dat rechtse partijen als PVV en FvD niet mogen deelnemen aan het democratisch proces. Zijn dat voorbeelden van tolerantie en democratie? De vraag stellen is hem beantwoorden.

   Van Aartsen afwezig
   En dan wil ik het in deze verwarrende tijden voor Joods Nederland maar niet te lang hebben over de waarnemend burgemeester van Amsterdam, Jozias van Aartsen (VVD). Een goede burgemeester stelt in tijden van nood haar of zijn bevolking gerust. Die tijden van nood waren er, niet alleen in de vorm van de aanslag op het Joodse restaurant maar ook bij de plaatsing van een onthoofde pop voor de Turkse Emir Sultan-moskee in Amsterdam-Noord. Ik ben er bijna van overtuigd dat Eberhard van der Laan nog diezelfde avond was gaan eten of langs gegaan bij HaCarmel, en een dienst had bijgewoond in de Emir Sultan-moskee, zoals hij na aanslagen in het verleden op Joodse instellingen in het buitenland op Jom Kippoer of Rosj Hasjana onverwacht een bezoek aan de sjoel van de LJG bracht. Maar Van Aartsen liet het bij gratuite verklaringen in de gemeenteraad en was alleen aanwezig op door de Joodse gemeenschap georganiseerde laatste avond van Chanoeka. Goed hè!’

   1. Pieter G

    Uitstekende reactie kodi!

   2. Stanly2000

    Amen.

   3. loes530

    klasse kodi

   4. Feit

    +++++

 13. swetsnek

  Aapje kong heeft het lef om er een zin neer te plempen waar ik van in een deuk lig hahahahahaahahahahahahahah

  OP ONZE KOSTEN ZIJN ZAAKJES PROMOTEN HAHAHAHAHAHAAHAHA IK KOM NIET MEER BIJ
  En de hoofdprijs gaat naar……………………..

 14. Babaji538

  “De Dagelijkse Standaard” was voorheen
  in het nieuws, om aangevallen te worden
  vanuit de media met persoonlijkheidsstoornissen.
  Het zal aan de beveiliging, de bescherming liggen
  dat sferen veranderen.
  Petra Hermans

 15. Two Ravens Black Kettle

  Er gaapt een afgrond.
  De ene rand van de afgrond wordt bevolkt door Judassen genaamd de Westerse elite.
  De andere rand door Leiders die daadwerkelijk voor hun volk opkomen.
  De kloof is gigantisch en aangezien de Kaaskop altijd (al virtue signalling) de kudde zal volgen terwijl ze hun kroost (elkaar al veren in de kont duwend) voor zich uitdrijven is de toestand van het Westen als vrij hopeloos te betitelen.

  Vandaar dat een Russenjager en Verlichting-hater als de Groot-Inquisiteur Kasja ‘dissidenten geluiden moeten de kop ingedrukt worden’ Ollongeren van de buitengemeen enge antidemocraten’66 zich tot doel heeft gesteld om deze maatschappij om te vormen tot de perfecte Orwelliaanse samenleving.

  En dan durven deze Deugers, deze verraders, deze ondraaglijk rechtschapen referenda-kontenafvegers, deze 1984-zeloten te wijzen naar de democratisch gekozen Oost-Europese leiders.
  Schaamteloos
  Een teennagel van Orban is meer waard dan onze hele regering bij elkaar.
  Om over de beroepsleugenaar Mark R.-Van-De-Gevorkte-Tong nog maar te zwijgen.
  Helaas hebben zij de fascistoide Staatsmedia in handen en kunnen ze ongegeneerd en onbeperkt leiders bashen die wel de belangen van hun eigen land verdedigen.
  Over bananenrepublieken gesproken…

  1. Hendrik Rijmelkloot

   Er gaapt een afgrond
   tussen
   Judassen en Leiders
   de Kaaskop volgt de kudde

   ondraaglijk rechtschapen
   referenda-kontenafvegers
   de Gevorkte-Tong

   de teennagel van Orban
   de Groot-Inquisiteur
   spreekt recht

   elkaar al veren in de kont duwend

  2. Marija

   @TRBK (75) geweldige reactie, wat een boosheid die ik meevoel.

 16. poldi

  President Orbán en Geert Wilders spreken allebei de naakte waarheid dat massa-immigratie een groot probleem is voor Europa en dat daarom een strikt immigratie beleid nodig is, tegen het multiculturele utopia van de Europese elite in.

  Nu de Westerse landen nog overtuigen van het gelijk van de Visegrad -landen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.