Hongarije, Tsjechië en Roemenië steunen Israël en Amerika, blokkeren anti-Jeruzalem statement EU

De antisemieten in Brussel moeten de aangekondigde verhuizing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem maar op een andere manier proberen te ‘veroordelen.’

Niet voor de eerste keer is gebleken dat Oost-Europese en Centraal-Europese landen terecht niets hebben met de totaal misplaatste politiekcorrecte houding van modern West-Europa. De EU wilde namelijk met een statement komen — waar alle lidstaten zich achter schaarden — om de aangekondigde verhuizing van de Amerikaanse ambassade in Israël, van Tel Aviv naar Jeruzalem, te veroordelen.

Nou, lieten Hongarije, Roemenië en Tsjechië weten, daar komt dus helemaal niets van in. Deze drie landen schaarden zich áchter Israel en Amerika, en blokkeerden de geplande verklaring, aldus Voice of Europe.

Hongarije liet weten dat het Trump niet voor het hoofd wil stoten. Niet zo gek aangezien Viktor Orban en de Amerikaanse president nogal op elkaar lijken. De twee zijn natuurlijke bondgenoten en beseffen dat allebei maar al te zeer.

En Tsjechië en Roemenië dan? Die hebben laten weten dat ze van plan zijn om het Amerikaanse voorbeeld te volgen. Ook zij verhuizen hun ambassades de komende jaren dus mogelijk.

Wat is het een schande voor West-Europa dat Oost-/Centraal-Europese landen de enige landen zijn met iets van gezond verstand. Triest.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Westerling

  Dan sta je als EU met een bek vol tanden. De harmonie is ver te zoeken bij de EU.

  1. palko

   @Westerling, hoe minder harmonie, hoe beter. Toch? Het doen en laten van de huidige EU is totaal doorgeschoten. En heeft zich met foute figuren als Jean-Kloot Juncker, Frans Timmermans en Guy Verhofstadt rijp gemaakt voor vrijwillige euthanasie.

  2. meijer61200

   Er is best wel harmonie hoor binnen de EU burelen. Ga maar eens kijken naar de dagelijkse feestelijk borrel vanaf een uur of 12! Goed overigens dat Oost Europa zich niets gelegen laat liggen aan dit zooitje ongekozen hypocrieten. Kudo’s! Dat gaan wij niet meemaken in Nederland, want Rutte moet zich wel naar binnen likken bij Druncker voor een baantje.

 2. palko

  Diep respect voor de leiders van Hongarije, Roemenië en Tsjechië die weigeren slaafs en nederig achter de Brusselse maffia aan te kruipen. Dat zouden meer landen doen. Op naar de implosie van de EU. Hoe eerder dat gebeurt, hoe liever.
  Een extra woord van waardering voor Viktor Orbán, de Hongaarse premier. Die vanmorgen in niet mis te verstane bewoordingen herhaalde dat het open blijven zetten van de Europese grenzen voor immigranten uit Afrika en Azië leidt tot het einde van Europa en zijn beschaving.

  1. Mart

   Daar hoef je geen Victor voor te heten…dat ziet deze laag opgeleide ook gebeuren vanaf mijn heuveltje in zuid Brasil….maar ik begrijp het natuurlijk niet zo best,aldus de hoog opgeleiden in de familie clan.Hoe hoger opgeleid….hoe meer blootgestaan aan de ”BRAINWASHING” denk ik zo.

  2. lanex

   En tegelijkertijd heeft Harbers van de inmiddels tot zeer linkse VVD getekend om de afrikaanse landen geen strobreed in de weg te leggen, en hun onderdanen via ophaaldiensten naar Europa te halen. Het is water naar de zee brengen!

  3. DirkSteen

   In deze reactie an ik mij ook helemaal vinden!!!!!

 3. Ritter

  De Europese leiders willen moslims behagen………dat is tegenwoordig hun beleid.

  Vandaar ook dat er niet echt word opgetreden tegen antisemitisme.

 4. Vit

  Een zeer slimme jongen die Viktor, daar kan het stelletje ongeregeld wat zich onze regering noemt niet aan tippen.

 5. Dirk van Jurie

  Hongarije, Tsjechië en Roemenië leggen de antisemieten op de juiste plaats!

  Hulde!

 6. Westerling

  @Palko

  Ik bedoel het sarcastisch.

 7. Bloem

  De EU bobo’s gedragen zich een beetje als de pestkoppen van de klas. Langzaam aan staan er gelukkig steeds meer klasgenoten op die hier tegen in gaan

 8. Duckday

  Dat zouden er MEER moeten doen

 9. sjun

  Er is wel meer gezond verstand in Europa maar dat nam tot nu toe niet de mogelijkheid om zich ook politiek te gaan manifesteren. Bij de eerstvolgende verkiezingen kan dat maar zo anders zijn om te voorkomen dat verschillende Europese natiestaten door vigerend Brussels beleid afglijden tot ‘shitholes’.

 10. NoDoubt

  Landen als Hongarije, Tsjechie, Roemenie, maar ook Oostenrijk en Polen hebben de buik vol van EU. Griekenland heeft zijn land inmiddels aan China verkocht om te voldoen aan de eisen van EU. Ik denk dat ze achteraf beter uit de EU hadden moeten stappen, zoals Ierland en IJsland. Dan hadden ze met de valutakoers een zware tijd maar het tij kunnen keren. Nu zitten ze met handen en voeten gebonden. Verplicht “vluchtelingen” in huis nemen en totaal ontwricht. West-Europa denkt dat ze veel macht hebben en Israël en Amerika laten vallen (wat je ook mag denken van Trump). Wij zullen het gelag betalen. Wel zal op deze manier EU sneller uiteen vallen. En daarmee ook de dictatuur. De vraag is wat volgt. Gaan de Oost-Europese landen samenwerken. Wat doen Frankrijk, Duitsland Belgie, Luxemburg en Frankrijk? Dat hangt van de volgende kabinetten die worden gevormd. Wat met de “migranten”. Erdogan heeft Dyanet in de vorm van moskeeën. Die voortdurend invloed uitoefent in onze politiek en overige landen. Welke landen stappen er het eerste uit. Het zal mij niet verbazen dat achter de schermen de verschillende landen al bezig zijn met een plan na EU.

 11. Ritter

  Obama’s voormalige Israëlische Gezant geeft toe dat Trump’s Jerusalem Move ‘een einde kan maken aan het conflict.
  ————

  Obama’s Former Israel Envoy Admits Trump’s Jerusalem Move ‘Could Help End Conflict’
  http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/05/13/obamas-former-israel-envoy-admits-trumps-jerusalem-move-help-end-conflict/

 12. DolleDries

  Karel de Grote-prijs voor Macron is een fataal signaal voor Europa.
  Een verdere verzwakking van de soevereine natiestaten en dus ook van Duitsland.
  De Franse president Emmanuel Macron werd donderdag in Aken bekroond met de Internationale Karel de Grote-prijs.
  De voorzitter van de parlementaire fractie van de AfD in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland, zei dit:
  “De toekenning van de Karlpreis aan de Franse president Emmanuel Macron is een dodelijk signaal met het oog op de crisis in de EU. Macron’s concept van ‘Europese soevereiniteit’ betekent een nog sterkere uitbreiding van de EU en een verdere verzwakking van de soevereine natiestaten en dus ook van Duitsland.
  De Brexit en de groeiende scepsis van de EU in veel landen toont aan dat de mensen dit niet willen. Ze willen niet meer, ze willen minder EU. Ze hebben genoeg van een excessieve Brusselse bureaucratie die zich steeds meer bemoeit met hun leven en nauwelijks democratisch te controleren valt.
  In plaats van Macron’s fantasieën over ‘Europese soevereiniteit’ zouden we liever de ideeën van zijn landgenoot Charles de Gaulles moeten volgen en een Europa van soevereine natiestaten moeten creëren. Overal waar dat zinvol is, bijvoorbeeld in de interne markt, moeten Europese staten samenwerken. Elke natiestaat moet echter zijn binnenlandse aangelegenheden zelf regelen.
  AfD >>

 13. Gerlos

  Wanneer is het gedrocht EU uitgerangeerd ?????

 14. DolleDries

  300 Franse prominenten willen dat moslimgeestelijken antisemitische en gewelddadige Koranverzen schrappen – Turkse dictator Erdogan verkettert oproep met ‘wie zijn jullie om onze heilige teksten aan te vallen?’

  En wéér liet een volgeling in Parijs zien wat ‘vrede’ volgens zijn specifieke religie in werkelijkheid betekent. (Afbeelding: (3)).
  Na de zoveelste –door ISIS opgeëiste- islamitische terreuraanslag in Parijs twitterde het Frans-Joodse parlementslid Meyer Habib dat er een waren messen intifada in Parijs plaatsvindt, en het ‘tijd is dat de radicale islam wordt vernietigd’ (lett. ‘afgemaakt’). Net als een week geleden in Den Haag stak een moslim gisterenavond in Parijs zomaar ineens op voorbijgangers in, en schreeuwde daar ‘Allahu Akbar’ bij (filmpje vluchtende mensen). Daarbij vielen één dode en acht gewonden. In tegenstelling tot de genadige Haagse politie schoot de Franse politie de 21 jarige Tsjetsjeense terrorist meteen dood.

  Frankrijk, en met name Parijs, is zeker de afgelopen jaren het centrum van de islam in Europa geworden. Bij talloze door moslims gepleegde terreuraanslagen met bommen, vuurwapens, messen en auto’s kwamen sinds 2012 al enige honderden mensen om het leven. Daarbij zijn een ontelbaar aantal kleinere misdaden, zoals geweldplegingen, aanrandingen, verkrachtingen en moorden, niet eens meegerekend.
  ‘Mes intifada in het centrum van Parijs, bij de Opera,’ twitterde het Frans-Joodse parlementslid Meyer Habib, oud president van de overkoepelende CRIF van Joodse organisaties in Frankrijk. ‘Het is tijd om de radicale islam af te maken. Het is zij of wij.’ (1)
  Hypocriete Macron, Franse prominenten willen Koranverzen schrappen
  De Franse president Emanuel Macron verklaarde na de aanslag van gisteren dat ‘wij nooit zullen buigen voor de vijanden van de vrijheid’ – een tamelijk hypocriete uitspraak, want Macron is juist een groot voorstander van het binnenhalen van miljoenen volgelingen van een religieuze haatideologie die alles waar het Westen traditioneel voor staat, in het bijzonder de vrijheid van meningsuiting, wil vernietigen, en wil onderwerpen aan de eigen racistische en onderdrukkende wetten.
  Op 22 april publiceerde ‘Le Parisien’ nog een manifest van 300 prominente Fransen, waaronder oud president Nicolas Sarkozy en drie voormalige premiers, waarin de hoogste moslimgeestelijken werden opgeroepen om de vele gewelddadige, antisemitische en haatdragende teksten in de Koran te schrappen.
  Erdogan: Wie zijn jullie om onze heilige teksten aan te vallen?
  Afgelopen dinsdag verketterde de islamistische Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan deze oproep met de woorden ‘wie zijn jullie, dat jullie onze heilige geschriften aanvallen?’ Erdogan waagde het de bevelen van Allah in de Koran om de ongelovigen te bevechten en te vermoorden als ze zich weigeren te bekeren, en om alle Joden uit te roeien, te vergelijken met de Nieuw Testamentische teksten die oproepen tot naastenliefde. De Turkse despoot beweerde dat ‘als de ondertekenaars deze teksten hadden gelezen, ze die waarschijnlijk ook zouden willen verbieden.’
  Inderdaad, want in de islam staan geweld, moord en onderdrukking klaarblijkelijk synoniem voor ‘(naasten)liefde’, een woord wat in de hele Koran niet één keer voorkomt.

  1. Floris

   “300 Franse prominenten willen dat moslimgeestelijken antisemitische en gewelddadige Koranverzen schrappen”
   ———————————————————————————–
   Gaat nooit gebeuren. Het is volgens die idioten immers het letterlijke woord van god.

  2. Floris

   “Turkse dictator Erdogan verkettert oproep met ‘wie zijn jullie om onze heilige teksten aan te vallen?”
   —————————————————————————————
   Erdogan demonstreert dat er wereld van verschil is tussen het westen en de islam. Daarom zou het het beste zijn om afscheid van elkaar te nemen.

   Bye, bye moslims. Veel plezier in jullie shitholes.

   1. sjun

    Het zal vast niet voor niets geweest zijn dat Spanje in 1492 kom af maakte met haar islamitische onderdrukkers, afromers en bezetters.

 15. Peter Loosduinen

  100 % met Michael Van Der Galien eens !!
  Het is een godsgeschenk dat Hongarije, Roemenië en Tsjechië hebben verhinderd dat er een anti-Jeruzalem statement zou komen.

 16. Ni28

  Ik weet toevallig dat Tsjechië hele goede betrekkingen met Israël hebben en een samenwerkingsprogramma, dus heel logisch zoals zij optreden. Voor de andere twee landen zal het hetzelfde zijn.

 17. Ben Zine

  Het moge duidelijk zijn dat we in Brussel te maken hebben met een stelletje VERSCHRIKKELIJK foute, verkeerde misbaksels. Iemand als Guy Verhofstadt, de vleesgeworden mislukkeling, met die brutale ordinaire proletenkop. Of Juncker, een oude verwarde alcoholist, iemand die plaatsvervangende schaamte oproept. Of Timmerfrans dan… De papegaai van Juncker, die zich helemaal te barsten vreet aan al die lunches en diners op kosten van de Europese belastingbetaler. Timmerfrans vreet zich nog eens dood… Wat een waardeloze club parasieten zijn dat bij mekaar. De vraag is: HOE LANG NOG ? Hoe lang zal deze poppenkast, deze VERTONING nog voortduren ?

  1. Bloem

   “HOE LANG NOG ?” De EU is stervende. Het stervensproces kan echter nog wel een aantal decennia duren. Tenzij een (god verhoede) oorlog een vroegtijdig einde betekent.

 18. denk eens na

  het antisemitisme komt alweer uit het westen, laten we niet weer in die val trappen , links doet er vol op aan mee , chi

  1. denk eens na

   The fascist of the future wil be the aniti fascist winston

   1. Ben Zine

    Wat had Winston Churchill toch een vooruitziende blik, die man was echt geniaal.

 19. Gerard Boerma

  Hongaren, Tsjechen en Roemenen, de kanspareltjes van de Europese unie. stelen je airbag in 20 seconden. De Israëliet is weer in goed gezelschap.

  1. Roughwood

   Nee, dan Hamas en Hezbollah. Onderdrukkers en meesters in het haatzaaien, indoctrineren en manipuleren van eigen bevolking van jongs af aan. Ook niet schromend deze mensen over de kling te jagen, zoals vandaag weer eens bewezen. En maar in de jankslachtofferrol kruipen, reeds decennia lang, ondanks misplaatste wereldwijde miljardensteun. Vriendjes met Syrië en Iran. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig!

 20. Koos sssss

  Langzaam maar zeker worden de scheuren in het Europese bolwerk groter en groter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.