Hartverscheurend: Duits meisje (14) blijkt verkracht en vermoord door weer naar Irak vertrokken Irakese asielzoeker

Een groot drama in het Duitse Mainz: een 14-jarig meisje dat al geruime tijd vermist werd, is dood teruggevonden. Ze blijkt verkracht en vermoord door een 20-jarige Irakese ‘asielzoeker’, die inmiddels alweer de benen heeft genomen – hij is weer terug in Irak.

Wir schaffen das, zo riep Duitsland enkele jaren terug met veel euforie uit. Van die jubelstemming is nog maar weinig over, nu de gevolgen van het opengrenzenbeleid van Angela Merkel eens te meer in al hun gruwelijke werkelijkheid zichtbaar worden. Zoals het lot van een 14-jarig Duits meisje uit Mainz. Zij werd na wekenlang vermist te zijn vandaag teruggevonden: verkracht en vermoord. En de dader? Een Irakese asielzoeker die inmiddels alweer lekker in Irak zit.

Ongelofelijk:

“Duitsland is geschokt door de moord op de 14-jarige Susanna uit de stad Mainz. Het meisje werd al weken vermist en blijkt nu te zijn verkracht en vermoord. De politie heeft twee verdachten op het oog: een Turkse man van 35 jaar en een Irakees (20) die in het vluchtelingenkamp opschepte over zijn daad en nu op de vlucht is, meldt de Süddeutsche Zeitung.

Bashar is inmiddels op de vlucht geslagen met zijn hele familie. Het vermoeden bestaat dat ze met valse papieren het land wisten te ontvluchten. De politie vermoedt dat ze terug zijn naar Irak. “

Het meest gestoorde? Het is naar alle waarschijnlijkheid niet de eerste keer dat Ali Bashar heeft toegeslagen; hij is ook al de belangrijkste verdachte bij een zaak van afgelopen maart die draait om een 11-jarig meisje, en is verkracht in het asielzoekerscentrum waar de Irakese misdadiger verbleef.

In totaal is de seksuele terrorist Ali Bashar slechts één jaar in Duitsland geweest: na Merkels belofte “wir schaffen das” arriveerde de kerel in 2016 en vroeg hij asiel aan. Amper anderhalf jaar later zijn de Bashartjes weer terug in Irak waar het kennelijk veilig genoeg is om te blijven. De 35-jarige Turkse medeverdachte is pas sinds mei 2017 woonachtig in Duitsland.

Laten we hopen dat de Duitse justitie deze gewetenloze kinderverkrachters desalniettemin nog in de kraag weet te vatten en te berechten voor hun ronduit gruwelijke misdaden. De familie, nabestaanden, vriendinnetjes en klasgenootjes van een onschuldig en om het leven gebracht 14-jarig meisje verdienen dat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. DolleDries

  In het zogenaamd veiligste Duitsland sinds 1992 waren in 2017 bijna 40.000 inwoners het slachtoffer van criminaliteit door asieloplichters.
  “Duitsland zo veilig als het al 25 jaar niet is!”, riep het mediakoor enthousiast, toen minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer begin mei de Police Crime Statistics (PKS) presenteerde, en klaagde tegelijkertijd dat de domme onderbuikburger vreemd genoeg de tegenovergestelde indruk had.
  Wat de media als een voorzorgsmaatregel nauwelijks rapporteerden dat tegelijkertijd werd gepubliceerd, het federale situatieverslag 2017 van de BKA “misdaad in het kader van immigratie”. Dit bedeesde verzwijgen had natuurlijk goede redenen, omdat deze statistiek nogmaals de catastrofale toename van de immigrantencriminaliteit illustreert sinds 2014, het jaar voordat de regering van Merkel de grens voor iedereen opende.
  Over het geheel genomen bleef het aandeel van de misdrijven waarbij immigranten als verdachten betrokken waren, vrijwel constant in vergelijking met het voorgaande jaar, maar bedroeg het niettemin een indrukwekkende 9,3% van alle opgeloste misdrijven, wat vragen oproept met een bevolkingsaandeel van iets minder dan 2% (vooral met betrekking tot de herhaalde propaganda over “vluchtelingen niet crimineler dan autochtonen”). Veelzeggender is echter de vergelijking met 2014 met een dramatische stijging van 252% van 115.000 naar 290.000 delicten!
  Bron: Kriminalität im Kontext von Zuwanderung Bundeslagebild 2017
  Nog dramatischer is de ontwikkeling op het gebied van geweldsmisdrijven, d.w.z. misdrijven tegen het leven, seksuele misdrijven en zogenaamde “wreedheidsmisdrijven”. Op het gebied van misdrijven tegen het leven (moord, doodslag, moord op verzoek) is het aantal opgeloste zaken met ten minste één verdachte immigrant met 16,1% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar (2016), maar met maar liefst 366% van 122 naar 447 ten opzichte van 2014. 15% van het totale aantal misdrijven op dit gebied is in dit verband bijzonder opvallend. Iets minder dan 2 procent van de bevolking pleegt 15 procent van de misdrijven!

 2. sonar

  Merkeloos maar blijven roepen wat een verrijking voor Duitsland ,in middels lijkt wel of de vampiers gearriveerd zijn daar ,en haar handen zijn niet meer schoon te krijgen zoals Wilders al had aangegeven.

 3. henk vintage

  Ze is indirect schuldig aan deze moord.
  Nabestaanden sleep ze voor het gerecht.

  1. NoDoubt

   Direct schuldig want al in de jaren negentig o.a Hirshi Ali ect is aangegeven wat de Islam inhoudt. Zij had zich ook in de Koran kunnen verdiepen en haar voorbeelden waren Iran Irak en SA. Dus met haar volle geweten heeft zij deze mensen binnengelaten en daarmee medeplichtig. Zij heeft niet aan het volk gevraagd of zij het goed vonden dat er zoveel mensen het land in moesten. Daarvoor was het zo dat het land waar vluchtelingen binnenkwamen, ze op moest nemen. Ook dat is zonder inbreng gewijzigd.

  2. meijer61200

   E nu maar hopen dat het OM in Duitsland wat beter functioneert dan het rondneukende OM waar wij het mee moeten doen in dit godvergeten land.

 4. van Urk

  En zo heb je meer van dat kansenpareltuig die hier in Europa even de bloemetjes buiten zetten en opeens weer terug vluchten naar waar zij zogenaamd uit gevlucht zijn. Maar goed..zeg daar niet teveel over en kom ook niet met bronnen met gelijksoortige “incidenten” want die zijn dan weer volgens sommigen hier onbetrouwbaar.

 5. Ritter

  De z.g. “vluchteling” zit weer veilig in het land van herkomst.

  Hieruit blijkt maar weer eens dat het geen echte “vluchtelingen” zijn maar illegale migranten die om economische/financiële redenen (lees uitkeringen en dat soort dingen) naar Noord/West Europa reizen.

  Net als die asielzoekers die nadat ze hun verblijfsvergunning hebben gekregen op vakantie gaan naar het land dat ze z.g. ‘ontvlucht” zijn.
  ———-
  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw
  https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

 6. Ernst Quispel

  Het doet denken aan de zaken Romy en Savannah.

  1. Stanly2000

   En verder, Ernst?

   1. Ni28

    Ontwijkende antwoord zoals altijd in zo geval. Hoe praten wij het weer goed? Ook Duitsers kunnen moorden natuurlijk. Zie je wel? Niets aan de hand. Ach die zielige oppertrol.

    1. Stanly2000

     Inderdaad, Ernst is niet alleen een domme jongen, maar ook een zieke jongen.

     1. Original NL

      Ernst is de zachte heelmeester die stinkende wonden maakt!

     2. meijer61200

      Ik reageer al tijden niet meer op dit soort trollen, die elke maand een vergoedinkje krijgen van DDS om de site een beetje op te stuwen in de vaart der volken. Maar veel mensen willen dit nog niet zien. DDS zou eens wat mensen van meer niveau moeten zoeken voor dit werk, en niet dit soort haveloze nitwitten.

     3. Step one

      Rijp voor het gesticht dus.

    2. Bloem

     Afleiden van de kern en bagatelliseren. Het is niet de Islam, het slachtoffer had schuld. Dat is wat dhr. Quispel altijd doet, gedekt door zijn partner in crime dhr geluk

     1. denk eens na

      ernst , het doet mij meer denken aan de kinderboerderij affaire waar je binnen kort voor het hekje moet verschijnen , gefilmd door een YouTube er , ernst opheterdaad betrapt van het misbruiken van een aantal dieren , verder moet nog uit gezocht worden of er ook nog kinderen in het spel zijn

     2. lugar

      @Bloem: Ontmaskeren zorgt voor waarheidsvinding en de grootste vijand van islam is de waarheid.

   2. Ni28

    Criminele vluchtelingen vluchten naar het veilige land van oorsprong waar zij vandaan kwamen omdat zij hun leven daar niet zeker waren. Hoe laat je je nog meer belazeren?

    1. Original NL

     Ook Duitsland zit vol quispels!!

  2. swetsnek

   Domme jongen

 7. Duke

  Merkel’s bloederige handen worden nooit meer schoon.
  Opmerkelijk dat ze als ‘vluchteling’ uit Irak als de bliksem terugkeren naar datzelfde Irak.

  1. Step one

   Hiermee is het bewijs geleverd dat Iran niet onveilig is voor Moslims en dat we voor Moslims de grenzen kunnen sluiten.

  2. Step one

   Net als zijn hele familie overigens. Nu heb ik vernomen dat de dader in Irak is opgepakt. Stuk sneller dan in Duitsland. Wellicht een van zijn familieleden opgepakt om die wat nader te ondervragen? Ze handelen daar ietsje meer naar de geest dat barbarisme met beschaving proberen te bestrijden gedoemd is te mislukken, dus het kan zomaar zijn dat die ondervragingsmethoden sneller het gewenste effect sorteren.

 8. Ni28

  Zou mevrouw Merkel zo zoetjes aan niet slapeloze nachten krijgen? Van het “Wir schaffen das” zou ik geen oog meer dichtdoen. Maar zij vast wel want wat betekenen enkele doden voor een hoger doel zoals zij vast vindt.

  1. meijer61200

   Geloof ik niet; die wordt dagelijks feestelijk gebeft door haar duitse herder! Je moet toch wat als er geen kerel op je wil klimmen.

   1. Ernst Quispel

    Vieze man.

 9. Ben Zine

  De duivel Angela Merkel kan weer een streepje bijvinken.

 10. sjun

  Die schaffen das mit Merkel. Steeds duidekijker wordt dat de CSU van Seehofer het moeilijker gaat krijgen met de AfD in Beieren.

 11. bifbof

  Misdaad ? misdaad ? Deze zaak is of behoort onder de rechter te zijn . Zwartmakerij is het (over naar Rutger Groot Waanzin : Natuurlijk is hij welkom in Amsterdam tot het tegendeel bewezen is ) Zoiets dus .

 12. Two Ravens Black Kettle

  De zoveelste dode,
  Weer een jong leven in de bloei geknakt

  Hoeveel lijken zijn de Deugmensen nog bereid te offeren op hun altaar van morele zuiverheid ?
  100 meisjes, 1000 meisjes, 10.000 meisjes, 100.000 meisjes, 1.000.000 meisjes ??

  De moordenares Frau Merkel zou levenslang in een kerker gesmeten moeten worden waar ze kan wegrotten.
  Maar in plaats daarvan krijgt ze prijzen van mede Deugmensen.
  Zij waden tot aan hun oksels in het bloed en wanen zich God.

 13. Mau777

  “Het 14-jarige Joodse meisje, Susanne Feldmann, werd verkracht en vermoord nadat ze sinds 22 mei was vermist”

  Het arme kind was dan nog Joods ook….de regressieve & anti-semitische islam-apologistjes hier op het forum kunnen tevreden zijn.

  Bron : https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duitsland-weer-in-shock-susanna-14-verkracht-en-vermoord-door-asielzoekers-een-verdachte-vlucht-met-familie-naar-irak~a8fa82fc/

  1. Step one

   We moeten wraakacties tegen links gaan ondernemen.

 14. Two Ravens Black Kettle

  De krankzinnige EUSSR-Kaiserin heeft inmiddels geantwoord op de religieuze lustmoord.

  Zij eist dat ook Oost-Europese kinderen verkracht en afgeslacht moeten worden.

  https://www.welt.de/politik/article177166374/Aufnahme-von-Fluechtlingen-Merkel-kritisiert-mangelnde-Solidaritaet-der-Osteuropaeer-in-Asylfragen.html

  De AFD is in de peilingen groter dan ooit. Nog maar 1 punt achter de communisten. De woede over deze zoveelste moordpartij is groot.
  Maar zullen de Duitsers eindelijk eens hun eeuwige schuldgevoel van zich af kunnen werpen zodat ze de kinderen van Duitsland kunnen beschermen tegen de nieuwe nazi’s.
  Want dat is de gruwelijke paradox
  Duitsers zijn zo bang om voor nazi en racist uitgemaakt te worden dat ze de grenzen wagenwijd open hebben gezet voor de nieuwe nazi’s die nu verkrachtend en moordend door Europa trekken.

 15. Svetlana

  Laten we niet tot conclusies spreken. We weten niet waarom en door we ze vermoord is. Misschien was het wel zelfmoord?

  1. Justus Maximus

   Had jouw rotmoeder maar nooit bestaan…

   1. denk eens na

    kst nu ben je wel erg van het padje

    1. denk eens na

     het wordt tijd dat we sweetreed met kanker injecteren , maar dat hij?zij? nog wel kan eten van het Turkse brood

  2. lugar

   “Laten we niet tot conclusies spreken.”

   Soms kun je maar beter je kanis houden, nu is zo’n moment.

  3. DolleDries

   Gezien je reactie met zelfmoord als ik je een tip mag geven.

  4. meijer61200

   Dit uitschot, met name ene E.Q., F.J, G.G. Sletvana en nog een paar van die veredelde moslimlikkers krijgen maandelijks een vergoedinkje van DDS voor hun getrol. Dit om de site een beetje op te krikken, maar het niveau van Geen Stijl zullen ze bij DDS nooit halen, zeker niet met de geesteszieke opmerkingen van dit uitschot. Hoe minder mensen reageren op deze drek figuren, hoe sneller ze zijn opgerot.

 16. Gerlos

  Ja frau Merkel wie schaffen das, nou niet dus en wat krijgen jullie in Duitsland nog meer over jullie heen met dit soort gespuis.

 17. Two Ravens Black Kettle

  Dankzij Frau Merkel en de deugers in West-Europa worden er weer op grote schaal Joden en kinderen afgeslacht.

  Dat zijn de Gütmenschen.

  Iemand als Tommy Robinson die probeert de meisjes te verdedigen tegen de massaverkrachters en moordenaars gaat na een politiek show proces 13 maanden de cel in.
  De moordenaars en verkrachters gaan bijna allemaal vrij uit.

  (Saillant detail, op dezelfde dag dat Tommy vanwege het beschermen van meisjes 13 maanden cel kreeg, kreeg een kinderverkrachter 9 maanden cel)

  In West-Europa noemen ze dat hedentendage; rechtsstaat, solidariteit (o ja en natuurlijk journalistieke integriteit)

  De bloeddorstige krankzinnigen en collaborateurs staan aan het roer en de MSM zingt lofliederen en zolang het electoraal vee blijft stemmen op Deugpartijen ‘zodat ze zich happy , geaccepteerd en moreel verheven kunnen voelen’ vrees ik dat de donkere middeleeuwen rap wederkeren voor West-Europa.

  1. Ben Zine

   “(Saillant detail, op dezelfde dag dat Tommy vanwege het beschermen van meisjes 13 maanden cel kreeg, kreeg een kinderverkrachter 9 maanden cel)”

   De roep om vrijlating van Robinson zal alleen maar luider worden. Door hem in een soort snelrechtprocedure te veroordelen tot 13 maanden heeft die rechter, de Engelse versie van Roland Freisler, zijn hand overspeeld. Dit gaat hij als een boemerang terugkrijgen, want de Engelse working class, waar Robinson uit afkomstig is, zal zijn gevangenschap, en de daarin mogelijke blootstelling aan levensgevaar, nooit accepteren.

 18. EllyD18

  Weer een heel gezin/familie voor het leven ongelukkig.
  Onbegrijpelijk dat Merkel weer is gekozen tot Bondskanselier. De Duitsers hebben het toch echt zelf gedaan.

  1. meijer61200

   De vader van deze walgelijke moffin draait zich om in zijn domineesgraf nu hij ziet wat een walgelijk gedrocht hij verwekt heeft.

 19. meijer61200

  Deze man heeft toch recht op schadevergoeding? Je laten misbruiken door een hitsige 14 jarige kech? En nu hij even op vakantie is naar Irak loopt toch wel zijn uitkering gewoon door toch? Anders volgt er een proces wegens racisme en islamofobie. En meisjes; draag voortaan een kopvod als je naar buiten gaat. Die hitsige mannetjes in hun zomerse jurkjes hebben het al druk genoeg met het bewaken van hun kazernes, en -als oprechte eigenaren- het onder de duim houden van hun broedmachines. Dus een beetje begrip mag wel hoor stelletje fascisten!!

  1. lugar

   Je mag Ernst niet napraten Meijer, foei!

   1. meijer61200

    Die sukkel kan dus écht niet tippen aan mijn superieure intelligentie.

    1. Ernst Quispel

     En moreel ook zo hoogstaand!

     🙂

     1. lugar

      🙂

     2. sjun

      Fatsoenspopulisme heeft minder met moraal dan met uitventen van de eigen goedmenselijkheid te maken.

     3. Ernst Quispel

      Godmenselijkheid is synoniem aan moraal. Door deze term te gebruiken probeert met een pejoratieve draai aan het begrip te geven omdat men de kernwaarden van onze cultuur afwijst.

 20. Bes Tolen

  Duitsland geschokt? ik geloof daar niets van. Een deel maar de rest steunt de machthebbers en die vinden het gewoon dat vreemdelingen zich ver te buiten gaan. Hardere woorden zul je daar niet horen. Daarom zijn de Duitsers tot ondergang gedoemd. Gods wil als het ware. De moraal. Daar is wel wat tegen te doen maar niet met de meest onduitse partij aan het roer: de CDU van verraad. Van Angela Merkel, de oorzaak van de ondergang van een wezenlijk deel van de mensheid. Christelijke moraal of te wel dictatoriale misleiding en leugens. Schaf a.u.b. het christendom af dat ons als we protesteren tot lijken maakt. Dat is het altijd geweest. Bepaald niet in het minst in Duitsland.

 21. Step one

  Wiens schuld is het dat dezen hierheen hebben kunnen komen? Aan de handen van de linkse trollen kleeft bloed en hierbij verklaar ik alle wraakacties jegens hen voor geoorloofd. Dit kan en mag niet onbeantwoord blijven. De schuldigen moeten worden belaagd.

  1. sjun

   Nou, nou, nou. Verdediging van lijf. leden, familie, buurt have en goed is nog wat anders dan het belagen van mensen om hun mening en/of treiterei op een weblog. Ik heb natuurlijk geen idee of dit een uitlokkingspost is met het oog op juridisering of stigmatisering van reageerders maar het kan zijn dat u nog hard nodig bent om een leefomgeving leefbaar te kunnen houden. Dat gaat slecht als u voor die tijd zou worden opgeborgen.

 22. Two Ravens Black Kettle

  De AFD heeft in de Bundestag een minuut stilte gehouden.
  Voor het eerst krijgen de slachtoffers een stem.
  Alle andere partijen waren woedend.
  Alle lezers die ik zojuist heb bekeken (WELT) ontzettend dankbaar.

  Zonder staatsmedia was de AFD al de grootste geweest (let wel ze bestaan pas en zijn al de tweede à derde partij van Duitsland).

  Hoeveel dode kinderen heeft Frau Merkel en de rest van de West-Europese elite al op hun geweten ?
  Hoeveel tienduizenden verkrachtte meisjes ?

  En ondertussen wordt bij het COA en de AZC’s alles in de doofpot gestopt en geen verrotte Staatsjournalist die er naar kraait.

  1. Ernst Quispel

   Hebben ze in de Bondsdag wel eens een minuut stilte gehouden voor de vele moorden van extreem-rechts?

   1. Holland

    Daar heb je hem weer. De onnozelaar.

    1. lugar

     @Holland: Ik vind de conclusie van Top altijd wel treffend.

     1. Holland

      Top is blijkbaar aan het werk. Ik zal de honneurs voor hem waarnemen: Quispel, je bent een blah blah blah blaaskaak en grote pisvlek.

     2. Ernst Quispel

      ..argumenteerde professorandus Holland.

   2. Step one

    Wie bleek de dader te zijn? Niet Pegida, maar een asielzoeker!

    https://joop.bnnvara.nl/nieuws/huisgenoot-gezocht-voor-moord-op-asielzoeker-dresden

  2. meijer61200

   De AFD is binnenkort de grootste partij in Duitsland. Eindelijk kan dan Neurenberg 2.0 van start. Staan er bomen genoeg in Berlijn? Ik doneer graag voor het touw.

   1. Step one

    Mijn idee!

 23. meijer61200

  Is dat kankergezwel, zijnde de moffin Merkel, al aangeklaagd wegens medeplichtigheid aan moord? Was dat mormel maar achter het ijzeren gordijn gebleven. Je zult het verwekken van dit uitschot maar op je geweten hebben als Oost-Duitse predikant.

  1. Ernst Quispel

   Een meerderheid van het Duitse volk ziet haar graag als Bondskanselier.

   1. meijer61200

    Dit uitschot, met name ene E.Q., F.J, G.G. Sletvana en nog een paar van die veredelde moslimlikkers krijgen maandelijks een vergoedinkje van DDS voor hun getrol. Dit om de site een beetje op te krikken, maar het niveau van Geen Stijl zullen ze bij DDS nooit halen, zeker niet met de geesteszieke opmerkingen van dit uitschot. Hoe minder mensen reageren op deze drek figuren, hoe sneller ze zijn opgerot.

    1. Guus Geluk

     Laten we hopen dat DDS nooit zo diep zakt als GeenStijl. In dat geval pak ik mijn biezen.

     1. lugar

      “In dat geval pak ik mijn biezen.”

      Liever vandaag dan morgen, ouwe rugtuffer.

      🙂

  2. Steve Van der Vekens

   Er worden in heel Europa ook minder kinderen gemaakt, met uitzondering van de islamieten.
   Wat zou daar de oorzaak van kunnen zijn?

 24. Kees

  Als de hele familie plots weer terug kan naar Irak, dan is het daar minder onveilig dan ze doen voorkomen, ergo, het zijn helemaal geen vluchtelingen.

  1. Step one

   Wist je dat dan nog niet? Dat roepen de realisten al decennia.

 25. Vit

  Het genetische onkruid is opgepakt in zijn thuisland, mooi zo hou hem daar maar.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2145007/gevluchte-moordverdachte-gepakt-in-irak

  1. Vit

   Ps, Jippie!!!

 26. Frits Jansen

  Het is schandalig.
  Massa’s mislukte asielzoekers vertikken het om op te zouten, maar deze pervert vertrekt juist wel terwijl wij hem hier nog wel even flink zouden willen martelen.

  1. Vit

   Doen ze daar wel, die zijn er veel beter in.

 27. meijer61200

  Nu de joden stelselmatig worden verkracht en vermoord door de islamitische haatapen, met volledige instemming van o.a. de moffin Merkel, wordt het hoog tijd dat Israël de Mossad gaat inzetten. Er is geen leger in Europa wat daar tegenop kan.

 28. Steve Van der Vekens

  De Irakees is ondertussen opgepakt in Irak.
  Hopelijk berechten ze hem daar.

  1. lugar

   Kans op een koppie kleiner. Jammer, maar dan heb je er ook geen last meer van. Het zal je dochter maar wezen terwijl je geen antwoord geeft op de vraag of je nou meer of minder islam wilt.

 29. Hetzalwelweer

  En dit alles dankzij sites als w2eu. Lees het, verspreid het, en verbaas je niet dat waarom “vluchtelingen” zo verbaasd zijn dat wanneer ze hier komen niets krijgen terwijl het wel allemaal zo beschreven staat.

  1. meijer61200

   Hij is uitgeleverd aan Duitsland door Irak hoor ik zojuist. Hij is geland in Frankfurt, en loopt dus morgen weer gewoon op straat hoor, maak je geen zorgen!! Hup AFD!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.