Intolerantie uit onverwachte hoek! Homo bedreigt travestietencafé

Identiteitspolitiek vreet zichzelf op. Queers Café aan de Amstel heeft voor een tweede keer een haatbrief ontvangen, van een homo! Man man man

De barman van het café snapt er helemaal niets van, kijkt met tranende ogen in de camera, snikt een keer en vraagt u op de man af; ‘waarom?’ Dit is al de tweede brief, waarschijnlijk van dezelfde figuur. Het handschrift is nagenoeg identiek (en mooi!) en heeft ook ongeveer dezelfde inhoud. Zo zouden de mensen van het Queer Café het verpesten voor alle mannelijke homo’s, aldus de homofiele travestieten-hater.

In de brief staat onder andere dat “De straten moeten schoongeveegd worden. Travestieten moeten uitgeroeid worden.” dus het lijkt wel alsof we te maken hebben met een soort homoseksuele nazi, die overigens niet kan spellen.

Dit keer ziet de travestieten bedreiger de bar het liefst opgeblazen door een bom. Het personeel voelt zich er niet onveiliger door maar zijn het geouwehoer van deze man echt zat. Dit zijn nou echte flikker-streken.

Waarom de homo niet gewoon een ander café opzoekt en zich niet bemoeit met die tranny’s snapt ook niemand. Hieronder leest u de hele brief. Verbaast u zich ook vooral over het feit waarom deze figuur nog de tijd en moeite neemt om een brief te schrijven in plaats van iets uit te typen. Dan had hij de spellingscontrole nog even kunnen toepassen…

65288c18-ed1e-4049-aa6a-6a6798825848

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Gerlos

  Er bestaan dus ook verwarde homo’s.

  1. Bloem

   Stel die vraag eens aan Quispel. Die is specialist in verwardheid

   1. lugar

    “Die is specialist in verwardheid”

    Islam is een schaamte- en eercultuur. De schuld voor conflicten, problemen en andere ongemakken worden áltijd buiten de eigen kring of ideologie gezocht en in Nederland ook gevonden. Islambeciel behoort tot het soort dat gelooft en beleid dat islamisten zich zo gedragen omdat wij zo intolerant zijn en hen niet tegemoet komen. Ik heb de dwaling van zijn hand diverse keren en onder diverse multinicks voorbij zien komen! De kans dat ze een Mohammedaan verward noemen ligt dan voor de hand.

 2. Ni28

  Het is een dwaze tijd en niets is meer uitgesloten. Dat krijg je met diversiteit en identiteit. Iedereen kwaad op elkaar want wie krijgt de meeste aandacht? Wie de minste krijgt weten wij al, de gewone burger.

 3. C.von Gelbkirchen

  Hehe…
  Die brief lijkt wel afkomstig van Dubbele komma..

  Ga zo door DDS! Noemenswaardig artikel!

 4. Frits Jansen

  Een travestiet is in het algemeen geen homo.
  Hier zij Blok-supporters aan het woord de de monocultuur tegenover de travestietencultuur plaatsen.

  De fanatiekste homohaters blijken trouwens zelf homo’s die nog niet uit de kast gekomen zijn.

  1. Frits Jansen

   HOMOcultuur tegenover de travestieten cultuur.
   Sorry voor mijn islamitische spellchecker

   1. lugar

    @Fritslim: Je hoeft je alleen te verontschuldigen tegenover islambeciel, dat is de enige die zuigend op taal- en spelfouten let, waarna hij steevast, of meestal steevast, zijn eigen lijstje om de oren krijgt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.