As-Soennah-moskee op walgelijke wijze onteerd door Pegida

De voorbeelden van waarom de multiculturele samenleving spanningen oproept blijven zich opstapelen. Ook vandaag kunnen we weer een incident in een lang rijtje van criminaliteit, terroristische aanslagen, pestgedrag, racisme en andere ongein toevoegen. Dit keer werd in Den Haag de As-Soennah-moskee door vandalen Pegida-aanhangers voorzien van een groot spandoek waarop de tekst ‘Profeet Mohammed kinderneuker’ te lezen viel, zo stelt NOS teletekst

Aanleiding voor het incident, waarbij de moskee werd onteerd door het spandoek, was de onvrede bij de organisatie van Pegida over het telkenmaal ‘weigeren van het toekennen van het demonstratierecht door de instanties’. Zo wilde de organisatie onlangs nog een barbecue met varkensvlees organiseren. Dus dit keer gingen ze bij Pegida zonder toestemming knutselen en kwamen ze met een etalagepop en een spandoek aanzetten.

De pop naast de moskee moest doorgaan als een afbeelding van de islamitische profeet met een baby ‘voor zijn kruis’. Een onsmakelijke actie als je het mij vraagt en welk positief effect dit zou moeten sorteren weet ik evenmin. Dat iemand de profeet Mohammed afbeeldt op een tekening of hem ‘beledigt’ is tot daaraan toe. Dat zou gewoon onder de vrijheid van meningsuiting moeten vallen, maar het ongevraagd intimideren van religieuze gemeenschappen is dat natuurlijk niet!

Wat er met de actie, behalve oplopende emoties, is bereikt is dan ook de vraag. De multiculturele samenleving is op dit moment een feit. En we mogen allen erkennen dat het zeker niet zo lekker loopt als men in de jaren ’60 en ’70 had voorgesteld. Met dat in het achterhoofd dient de politiek beleid te maken om de massa-migratie in te perken zodat er kan ‘worden gedweild met de kraan dicht’.

Dat laatste is iets waar velen zich van bewust zijn, maar het neerzetten van etalagepoppen helpt in ieder geval niet om iedereen achter het bovenstaande plan te krijgen. Het inperken van de migratie zegt verder ook niets over hoe welkom de Turkse diaspora in Nederland is. Maar wel over hoe welkom nieuwkomers in het vervolg zijn. Minder welkom dus. Nu is het zaak dat iedereen zich even achter de oren gaat krabbelen om na te denken over de vervolgstappen.

Want provocatieve acties als deze springen wel in het oog, maar lijken niet bij te dragen aan dat waar iedereen in Nederland naar toe wil: acceptatie van elkaar en het minimaliseren van de spanningen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

219 reacties

 1. sjun

  Mohammed, de eerste genocidaal van het Arabische schiereiland en het voorbeeld ter navolging van alle soennitische moslims was nogal gauw beledigd. Wie zijn woorden niet gelooft beledigde hem al en wie ze wel gelooft geeft aan dat hij op behoorlijke achterstand staat van wat gangbaar is aan beschaving en wetenschap in de Westerse cultuur. Dilemma’s, dilemma’s,…

 2. santiago

  Beetje moe van dat gezeur van een paar duizend jaar geleden. Op dit moment gebeuren er verschrikkelijke dingen binnen de katholieke kerk en het Vaticaan. Laten we ons daar liever druk over maken.

  1. sjun

   Ja laten we de aandacht weer eens gaan afleiden in een poging met een ja-maar-zij-ook-je islam wit te wassen.

   1. Dik

    “ja-maar-zij-ook-je”

    jij-bak:

    “Tu quoque, of jij-bak is een logische drogreden van het type “two wrongs make a right”, waarmee gepoogd wordt de opponent in diskrediet te brengen door erop te wijzen dat hij niet consequent naar zijn eigen standpunt handelt en dat de kritiek die hij uit ook op hemzelf van toepassing is.”

    Binnen islam is dit schering en onthoofding. Islam is een eer- en schaamtecultuur. In Nederland bestaat een schuldcultuur en wij nemen graag de schuld op ons. Er hangen er hier ook een paar rond.

   2. Duke

    santiaga is een idioot en een trol en weet niet beter. Dan kun je dat soort achterlijkheden verwachten.

  2. DeBruijn

   Ook bij sportclubs en in Pakistan, waar als je je buurman een eikel vindt, dan zeg je dat hij de profeet heeft beledigd en steken zij jou en je hele gezin neer en daarna steken ze de lijken in de fit.

   Dacht gezegd, is dat spandoek echt krankzinnig. Nergens voor nodig!

   1. Siemien

    @deBruijn de islam dient op te rotten uit onze cultuur, leraren die geschorst worden vervolgens, kinderen die geleerd wordt dat een niet moslim leraar een haram is wat betekent “onrein”

    Term haram (Arabisch: حَرَامْ: onrein, verboden).
    Het gaat hierbij zowel om handelingen als producten.

    1. Beukman

     Siem ient:
     de islam dient op te rotten uit onze cultuur

     Regel dat dan democratisch ipv met intimidatie. Ik ben benieuwd of je daar een meerderheid voor gaat krijgen.

     1. Mau777

      Quote : “Ik ben benieuwd of je daar een meerderheid voor gaat krijgen.”

      Nu nog niet, maar tegen 2024 wel.

      Let maar es goed op wat er gaat gebeuren in 2023 als Erdogan officieel voor Mahdi-status gaat…..

      Verbind de drie volgende feiten :

      – De Turkse economie wankelt, de munt daalt zienderogen in waarde en zal onder Erdogan uiteindelijk volkomen verkruimelen.
      – Erdogan eist intussen van Europa Visa-vrij reizen voor Turken en hij doet dat niet zomaar – de slechte economie & het groeiend bevolkingsoverschot creeeren een behoefte aan Turks “lebensraum” – een behoefte die uitstekend past bij het idee van een nieuw Ottomaans Keizerrijk (een persoonlijke obsessie van Erdogan….).
      – Het is al langer bekend dat Erdogan zichzelf probeert te profileren bij zijn aanhang als de “Imam Mahdi” incarnatie – en 2023 als HET sleutelmoment ziet – Turkije heeft zeer specifieke plannen voor dat jaar.(!)

      Erdogan zal harde eisen stellen aan de EU, niet krijgen wat hij wil en uiteindelijk overgaan tot daden om zijn status te bevestigen/handhaven.
      Tegen 2024 barst de hel los.

      (En tussen haakjes : moest de EU toch plooien voor zijn eisen, escaleert het sowieso ook….).

   2. Satty

    De Bruijn
    Ook in Pakistan zijn er natuurlijk genoeg mensen die daar helemaal klaar mee zijn. Het is een club conservatieven die het zo verschrikkelijk maakt, die verschrikking zwak ik niet af. Een minister die het verbod op godslastering wou afschaffen is zelfs vermoord. Het foute kiesstelsel in Pakistan zorgt ervoor dat deze groep zoveel macht houdt.

  3. Siemien

   Ja de islam is zeer vredig en liefdevol..!

   1. sjun

    Dat is af te leiden uit de richting van de vluchtelingen- en gelukszoekersstromen in de wereld.

    1. Siemien

     @Sjun opmerking was bedoeld op de reactie van Santiago

    2. Satty

     Oh dat heeft meer te maken met jouw onvermogen tot zelfstandigheid.

     1. fockingworst

      @sattytrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  4. HEM

   Gebeuren er verschrikkelijke dingen binnen de katholieke kerk?
   Jazeker, en die gebeuren al heel erg lang.
   In 1568 werd je voor zo’n opmerking naar de brandstapel gestuurd.
   Lekkere jongens, die katholieken.
   Maar na 1648 was dat over. Vrijheid voor iedereen!
   En nu? Waar is onze vrijheid gebleven?
   Door het putje, dankzij de Islam!

   1. Satty

    Wat een onzin. Tot op de dag van vandaag gaat het christendom door met gedwongen bekering, bv in zuid Amerika. In de jaren 50 werden Afrikanen door missionarissen gedwongen zich te bekeren met de dood bij weigeren.

    1. fockingworst

     @sattytrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    2. toetssteen

     70 jaar later noemt Satya tot op de dag van vandaag…..

    3. DeBruijn

     Het christendom dwingt helemaal niemand te bekeren op die manier die je beschrijft, dat gebeurd overigens wel onder de islam in Iraq, Syrië, Libië, Marokko, Nigeria, Pakistan, enzovoorts. De islam verlaten is helemaal de weg naar de dood.

    4. Peter Loosduinen

     In de jaren 50 werden Afrikanen door missionarissen gedwongen zich te bekeren met de dood bij weigeren ???

     Volkomen GELUL !!

    5. Gewoonomdathetkan

     Satty.
     Jij hebt een zieke geest.
     Wordt mij elke keer weer duidelijker.
     Ze moesten jou een internet verbod geven .
     Smerige haatzaaiende heks.
     Bahbah

 3. ZiggyStardust

  Walgelijke actie. Gelukkkig wel geweldloos. Het zou mooi zijn als er ook wat meer aandacht besteed zou worden aan de dagelijkse antisemitische incidenten, zoals bv het vernielen van een gedenksteen van een joodse tempel in Straatsburg, en vorige week het vernielen van ruim 80 joodse graven in straatsburg. Straatsburg, bekend van de terrorist wiens broer gisteren opgepakt is omdat ie ook een aanslag wilde plegen, en het verhuiscircus van de EU. Ja die EU, die van ‘wir schaffen das’, maar een simpele keuze tussen Brussel en Straatsburg is te veel gevraagd.

  1. Siemien

   Dat zal niet gebeuren daar de EU antisemitisch en pro-Palestijns is

  2. Satty

   Waar zou daar geen aandacht aan gegeven worden? Het zou goed zijn als er door een redelijk midden opgetrokken wordt tegen alle vormen van discriminatie, of dat nou antisemitisch, anti islam of op basis van huidskleur is. Bij dat laatste bedoel ik alle huidskleuren het is niet zo dat dat alleen door blanken wordt gedaan.

   1. fockingworst

    @sattytrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. ZiggyStardust

    Discriminatie op basis van huidskleur is gewoonweg dom.
    Discrimineren doet iedereen verder, het is een overlevingsmechanisme.

 4. Seneca

  Het is niet direct een verwijzing naar het ‘voorbeeld’ van de moslim. Het is eerder een aanklacht tegen de dooretterende kindhuwelijken binnen deze ideologie. Hoe men ook de islam beoordeelt, het kindhuwelijk is zo langzamerhand een steenpuist op onze samenleving.

  1. Spaanse kok

   27-01-2019 schreef Rubberen Rug Seneca:
   dit is dus mijn laatste reactie en ik geef DDS nog een jaar en dan is ook dit medium in de vergetelheid geraakt. ik wens u allen veel goeds!
   .
   Stumpertje, vrees dat Seneca eerder in de vergetelheid is geraakt.

   1. Siemien

    Aldus kansloos Spaans kokje die vrij snel uit geluld is ook, let maar op..

    1. Dik

     #negeren

   2. fockingworst

    @spaansetrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    1. DeBruijn

     @fockingworst:

     wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     1. fockingworst

      @debruijn u bent hier kort en neem u niks kwalijk voor uw actie.
      De reaguurders die hier vanaf het begin zijn weten beter.
      Sommigen raden af om op de trollen te reageren, ieder zijn eigen keus.
      Hou u lekker bezig met uw eigen ding is mijn advies.

     2. HendrikJan

      @DeBruijn.

      Is dit een goedkeuring richting reactie van die kok.?

   3. Mariposa78

    Stay on topic en als je dat niet kan laten, mag je er van mij inzakken.

    1. Spaanse kok

     Niet zo lelijk tegen mijn allerliefste volgert Sherlock worst.
     Hij bedoelt het echt allemaal bijzonder positief.
     Ik ben beretrots op hem, de lieve schat.

     1. Blikopener

      Je wordt vervelend, Spaanse Idioot.

     2. Spaanse kok

      Groene Hollander, bedoelt u de veroorzaker of de reactie erop?

     3. Dik

      “Je wordt vervelend, Spaanse Idioot.”

      Niet zeuren Hollander, zolang jij reageert hou jij ze in leven.

   4. Adriaan

    @kok, dat jij deze post van dik een maand geleden moeiteloos ophoest, noem ik ziekelijk. Jouw kompanen Guus en Ernst hebben hier ook een handje van. Eng.

    1. Spaanse kok

     Opmerkelijke en grootspraak zijn het bewaren waard.
     Helaas noodzakelijk wegens de belabberde zoekfunctie binnen de DDS website.

     1. fockingworst

      @spaanse is een trol samen met zijn tientallen Nicks is hij hier 24/7 aanwezig om te trollen.
      Daarom hoest hij zonder blik of blozen allerlei dingen moeiteloos op.
      Hij zit de hele dag hier op dds, dat is zijn leven.
      Het profiel kan je schetsen als eenzame 60er(vanwege toch wel wat basiskennis politiek en brede algemene kennis). die verder NIETS in zijn leven te doen heeft.
      Misschien verdient hij met trollen iets, maar dat is niet zijn drijfveer.
      Zijn drijfveer is om conservatieve blogs kapot te krijgen en reaguurders boos te krijgen.
      Met als doel dat er niet teveel mensen een volgens hem afwijkende(lees onafhankelijke) mening te krijgen.
      @huistrol is zoiets als een gedachtenpolitie.

      @spaansetrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   5. Seneca

    beste spanjaard
    de redactie van dds heeft gevraagd of ik wederom reacties wil geven met als reden: tegengif tegen het gif dat jij hier telkenmale plempt. wat betreft de rest van je opmerkingen: leef lang en gezond met veel plezier in het spaanse.

    1. Spaanse kok

     Proest.

  2. Blikopener

   Welkom terug, Seneca. Je werd gemist.

   1. IJsbrand Koudvuur

    Niet door mij, Blikopener.
    Ik was deze grootspraak-pipo eigenlijk al vergeten.

    1. fockingworst

     @ijsbrandkoudetrol hoort ook bij @riennoppentrol
     @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  3. Beukman

   @Seneca
   Kinderhuwelijken bestrijden, prima. Binnen de eigen grenzen, dan wel te verstaan. We gaan ons toch ook niet bemoeien met de schrijnende situatie op dit gebied in de VS?
   Dus: hoe groot is het probleem in Nederland?

   1. fockingworst

    @beuktrolleke weer opgetrommeld?
    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    1. Beukman

     @worst
     Jij hebt ook niks beters te doen dan mensen te stalken met andere opvattingen dan de jouwe, hè, pathetisch zielig mannetje?

     1. fockingworst

      @huistrol kan wel al zijn (oude) nicks uit de kast trekken, maar dat werkt NIET.
      Iedereen herkent u en anders help ik een handje.

      @beuktrolleke @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Blikopener

    NRC checkt: ‘In Nederland zijn er jaarlijks naar schatting 250 kindhuwelijken’
    Dat stelt Defence for Children namens Girls not Brides Nederlands.

    1. Beukman

     Conclusie: Het aantal van 250 kindhuwelijken per jaar is een beredeneerde schatting over de jaren 2013 én 2014. Er zijn sindsdien ontwikkelingen geweest – een nieuwe wet tegen huwelijksdwang, grote asielinstroom – die het aantal van 250 (sterk) kunnen hebben beïnvloed. Er is nieuw onderzoek nodig. We beoordelen de stelling als: niet te checken.

     Aldus NRC.
     Maar de kardinale vraag is: helpen de intimiderende acties van Pegida om dit probleem te verkleinen?

     1. fockingworst

      @beuktrolleke @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     2. Dik

      +1

      #negeren

     3. Beukman

      Probeer er eens inhoudelijk op in te gaan, @fockingworst, als het niet te veel moeite is.

     4. fockingworst

      @beuktrolleke

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     5. Seneca

      @beuk
      misschien ben je het niet met mij eens, dat is en blijft je goed recht! in mijn optiek is elk kindhuwelijk er een teveel!

     6. Siemien

      Probleem te verkleinen? uitroeien zul je bedoelen, Pegida geeft iig een signaal en die signalen moeten gegeven blijven worden..

     7. Beukman

      @Siemien en @Seneca
      Het is nog steeds de vraag of er ook maar 1 kind minder uit zal worden gehuwelijkt door de intimiderende acties van Pegida.

      Wat er voor signaal van uit gaat? Dat Pegida zijn reet afveegt met de vrijheid van godsdienst. En dát is weer een signaal voor antisemieten om sjoelen te bekliederen, joodse monumenten te vernielen, etc.

      Pegida heeft zich op een hellend vlak begeven.

     8. fockingworst

      @beuktrolleke
      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     9. Siemien

      Beuksülsün verdraait de boel maar dat is logisch want zodra de islam aangevallen wordt staat Beuksülsün vooraan om dit vooral te verdedigen en als het dan om kindhuwelijken gaat is Beuksülsün ernstig mild..

     10. Rien Noppen

      Pegida komt maar niet van zijn ranzig racistische imago af. Dit soort incidenten bevestigen dit beeld.

     11. Siemien

      De islam komt maar niet van haar pedofiele profeet af die ook nog eens verdedigd door een aantal Nederlanders als Rientje

     12. Beukman

      Wat verdraai ik dan precies, @Siemien? Doe me een lol, verklaar je nader.

   3. Tante Sidonia

    Beukman

    Hé Noppen:
    OPROTTEN!!!

    1. Beukman

     @Sidonia
     Het is me niet helemaal duidelijk tegen wie je het hebt, maar probeer het eens inhoudelijk, @tante.

     1. Seneca

      @beuk
      ik ben van mening dat Pegida irrelevant is. graag wil ik van beukman weten wat zijn mening is over het kindhuwelijk. zolang de 2e K weigert om de reeds gesloten kindhuwelijken als nietig te verklaren geloof ik dat hier een taak ligt voor de bevolking. gaarne je mening.

     2. Siemien

      @Seneca Beuksülsün vindt kindhuwelijken prima, zolang het maar niet in Nederland is

     3. Spaanse kok

      @Seneca.
      Heeft de Nederlandse overheid de bevoegdheid om in het buitenland wettelijk toegestane huwelijken te ontbinden?

     4. fockingworst

      @seneca u vraagt @beuksülsün iets en krijgt antwoord van de spaansetrol… Hhhhhmmm

     5. Siemien

      Ook Spaans kokje zoekt een excuus om kindhuwelijken te rechtvaardigen, er begint een zeer duidelijk beeld te ontstaan van mensen hier, die zéér warme sympathieën hebben voor het voltrekken van kindhuwelijken ook wel pedofilie genoemd in Nederland

     6. Spaanse kok

      @Worst.
      Een zin, vragend van samenstelling, afgesloten met een vraagteken, kan ik niet als antwoord zien.
      Maar misschien kunt u mij beter uitleggen welk antwoord u in mijn vraag ziet.

     7. fockingworst

      @spaansetrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     8. Spaanse kok

      @Worst.
      Hartelijk dank voor uw antwoord.
      Uw gedachtegangen en redenatie zijn mij duidelijk.

     9. fockingworst

      @spaansetrol

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     10. Beukman

      @Seneca
      Zoals ieder weldenkend mens vind ik dat een mens de volwassen leeftijd moet hebben bereikt voor hij of zij mag trouwen.
      Ik zou er niet op tegen zijn als de huwbare leeftijd voor beide geslachten werd opgetrokken tot 21.

    2. Dik

     “Beukman Hé Noppen: OPROTTEN!!!”

     Zolang jij reageert vindt hij het prima!

     1. Beukman

      Misschien kun jij eens proberen inhoudelijk antwoord te geven, @Dik. Of hoor jij ook bij deze bende trollen?

     2. fockingworst

      @beuktrolleke @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   4. Siemien

    Kindhuwelijken bestrijden!! en alleen binnen eigen grenzen! jij bent echt helemaal van je islamitische pot gerukt mafklapper, kindhuwelijken dienen uitgeroeid te worden, je warme sympathieën voor partijtjes als Martijn nemen wel heel erge vormen aan..

 5. fusilier

  De waarheid is soms hard ,maar moet wel gezegd of getoond worden.

 6. Ritter

  Ik denk dat de actie te maken heeft met de kwestie van de leraar die niet meer op school mag komen.

  Deze leraar zei dat Mohammed een pedofiel is omdat hij met een zeer jong meisje naar bed ging.

  Daarop waren moslim leerlingen beledigt en het bestuur heeft dus de leraar ( die alleen maar een feit opsomde) van school gestuurd.
  —————-
  Schorsing leraar om profeet Mohammed is ‘verkeerd signaal’

  Hoofdvaart College Hoofddorp De schorsing van een leraar die volgens leerlingen Mohammed beledigde leidt tot veel kritiek, tot in de Tweede Kamer.

  Het zou zijn begonnen met een incident in de klas, eind januari. Deze week werd bekend dat een 49-jarige techniekinstructeur van het Hoofdvaart College in Hoofddorp naar huis is gestuurd vanwege een „heftig opgelopen discussie”, die op de school tot onrust en klachten van leerlingen had geleid.

  Volgens leerlingen zou de man de profeet Mohammed hebben beledigd. In een brief, ingezien door de Volkskrant en De Telegraaf, schrijft de school: „U heeft gezegd dat Mohammed getrouwd was met een meisje van acht jaar oud en dat in Nederland een volwassen man die trouwt met een meisje van acht als pedofiel wordt gezien.” Volgens de techniekinstructeur kwam de profeet nooit ter sprake. De man vecht zijn schorsing aan bij de geschillencommissie van het onderwijs.

  De school spreekt in een reactie van een „time-out”, „om te onderzoeken wat er precies is gebeurd”.
  In de Tweede Kamer was er verontwaardiging over de kwestie. Eppo Bruins (CU) noemde de schorsing een „excessief instrument”. Volgens de PVV worden docenten vogelvrij verklaard als ze geschorst worden na dit soort klachten van leerlingen.

  Gisteren ging daar nog een discussie over op Radio 1

  Er werd gezegd dat veel schoolbesturen doodsbang zijn voor islamitische leerlingen en deze vaak in het gelijk stellen om problemen te voorkomen.

  1. victus

   De diepe angst voor islam wordt gecamoufleerd met het heilige woord “ tolerantie” Vertoon je dat niet dan ben je volgens die bangerikken een F. of X. of N. Kortom allemaal dure woorden om hun diepgewortelde angst een intellectueel tintje mee te geven.

 7. HendrikJan

  Inderdaad dit hele gebeuren is het gevolg, van een optelsom van gebeurtenissen in de loop der jaren.
  Een groot deel van de Nederlandse bevolking, is jarenlang overruled door wegkijkende linkse knuffelaars.
  Jarenlang zijn anders denkenden, dan deze Linkse knuffelaars, weggezet als racist en of fascist.
  Is deze tijd voorbij, ik weet het niet.

 8. Job Jansen

  Vandaag in de kinder-Koran

  Knibbel knabbel knuisje, wie zat er aan Mohammeds kruisje?

  1. Fortiori

   Een erg volwassen reactie…

   1. fockingworst

    @fiotioritrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. HendrikJan

    @Fortiori.

    Bedoel je, dat je er een beetje om moet gniffelen.?

   3. Peter Loosduinen

    Een erg volwassen reactie…?
    Wellicht, maar wel leuk.

    1. Siemien

     En ook zo waar! maar dat mag je niet zeggen..

 9. Gekko

  De verontwaardiging over de Mohammedpop met tekst is enorm, met name in linkse kringen. Ook ik vind de actie onsmakelijk en onnodig. Maar ik verbaas me wel over de weer stuitende hypocrisie.

  Want in 2012 verstoorde de anarchistische punkgroep Pussy Riot een orthodoxe kerkdienst in Moskou. Niet alleen betuigde heel deugend links steun voor deze verstoring waarbij de groep zich vergreep aan het Christusbeeld in de kerk. Nota bene de Raad van Kerken nam het ook voor de Pussies op.

  Nou vraag ik je?

 10. Fortiori

  Geen wonder dat Denk hier garen bij spint. Zeer domme actie. Wanneer er een poster met de afbeelding van Baudet met een pistool tegen het hoofd wordt geplaatst is het ‘ranzig’ ook vrije meningsuiting ?

  1. fockingworst

   @fiotioritrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

 11. TD

  De multiculturele samenleving is uitgelopen op een grandioze mislukking,polarisatie alom!
  Men wilt simpelweg niet integreren,wij moeten ons onderwerpen aan de islam is het gebod!

  1. Satty

   Slimpie doet er hard aan mee. Dat jij over polarisatie klaagt is lachwekkend.

   1. fockingworst

    @sattytrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Siemien

    TD heeft natuurlijk gelijk dat merken wij de reactie van Sat(an)ty

   3. TD

    Satty:
    Ik klaag niet! ik wijs de schuldige aan.
    De islamitische cultuur!

 12. Gerlos

  Moslims zijn zeer snel op hun teentjes getrapt terwijl ze zelf beledigen bij het leven.

  1. Fortiori

   Ook de auteur van dit artikel vond het onsmakelijk.

  2. IJsbrand Koudvuur

   Inderdaad, TD.
   Maar Pegida is niet meer het Pegida van een aantal jaren geleden.
   Waar zij eerst massaal, en terecht overigens, de straat op gingen, is het helaas nu nog maar een klein clubje met zuigertjes en uitlokkertjes.
   #Wildersstemmers…

   1. HendrikJan

    @IJK.

    Of het kies is kan één vraag zijn.
    Maar of het waar is kan toch ook één vraag zijn.?

    En waarom stook jij het vuurtje op, Wildersstemmers, bedoel jij dan die 1,4 Miljoen kiezers op de PVV in 2017.??

    1. IJsbrand Koudvuur

     Ik stook niets op, HJ…
     …Maar het clubje wat nu over is van het eens zo grote Pegida, is niets meer en minder dan Wilders met z’n cartoonwedstrijd. Puur en alleen om de islam op de kast te krijgen. Wat ook nog eens heel erg makkelijk is.
     Te makkelijk zelfs.

     1. fockingworst

      @ijsbrandkoudetrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. TD

    In Duitsland krijgen Pegida,neonazi’s en alles dat maar een beetje islamofoob krijgt geen podium meer!
    Demonstratie’s,bijeenkomsten krijgen geen toestemming,hiermee smoort men alles in de kiem!

    1. sjun

     Nee hoor, daardoor komt er steeds meer politiek bewustzijn in de bevolking en dat resulteert in een regime verandering. Merkel is al min of meer krachteloos gemaakt en als het CDU niet oppast gaat de partij hier achteraan. Intussen zien we dat steeds meer partijen realistische standpunten in beginnen te nemen als het gaat om wat er wel ‘voor elkaar gekregen’ kan worden. Selectievere toelating aan de grens, eisen aan de taalbeheersing, stevige aanpak van misdaad en handhaving van de openbare orde zijn slechts enkele signalen die deel beginnen uit te maken van de politieke agenda.

     1. TD

      sjun:
      Laten we het hopen!

     2. Rien Noppen

      Ik hoorde gisteren een Duitse econoom op tv vertellen dat de Duitse economie om nog een beetje overeind te blijven de komende jaren zeker 300.000 buitenlandse arbeidskrachten zal moeten aantrekken.
      Aangezien Karl Marx gelijk had toen hij zei dat de economische onderbouw de culturele bovenbouw bepaalt staat vast dat de immigratie gewoon zal doorgaan.

      Zoals we in Nederland ook zagen: als de werkgevers arbeidskrachten uit het buitenland eisen dan komen ze er.

     3. fockingworst

      @riennoppentrol wil ook een zegje doen met zijn trollen account.
      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     4. TD

      Rien Noppen:
      “arbeidskrachten uit het buitenland”
      Dus jij gaat er blijkbaar vanuit,dat uit het buitenland “bruikbare” arbeidskrachten gehaald kunnen worden?
      Tot dusver heeft de EU import enkel mensen met als enige bagage de koran opgeleverd,en verder kunnen en kennen deze lui niets anders dan te voorzien in de elementaire levensbehoeften,nadat ze het uitkeringsloket hebben gevonden!

    2. IJsbrand Koudvuur

     TD:

     “…hiermee smoort men alles in de kiem!…”

     (((men)))

     1. Siemien

      Nee ijskoudstrandbal het is genderneutraal, “…hiermee smoort genderneutraal alles in de kiem!…”

     2. TD

      De Duitse politiek links georiënteerden!
      Wie dacht jij,Pegida?

     3. IJsbrand Koudvuur

      Hoe komt die onzin als ‘genderneutraal’ toch in onze landen, Siemientje?

      Je zou bijna denken dat iemand onze samenleving aan het ondermijnen is, al 73 jaar lang…

     4. Siemien

      Nou dat komt omdat we niets meer mogen identificeren, in de zin van het geven van een identiteit, men durft geen nee meer te zeggen, de referentiekader is verziekt,

  3. Siemien

   Sterker nog Gerlos, je hebt het gezien de afgelopen week, zelfs volwassen leraren dienen zich te verantwoorden naar kindertjes toe..

 13. Satty

  As soennah is een ballentent, sluiten. Daarna met nieuw bestuur opbouwen.

  Dit soort acties zijn naar maar in Nederland is dit iets waar je mee moet kunnen omgaan. Wie dat niet op die manier kan bekijken is op de verkeerde plek. Bespreek je afkeur en morgen weer aan het werk.

  1. fockingworst

   @sattytrol het enige wek wat u heeft is trollen.
   @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

 14. Ries

  De blauwen hebben er een handje van om precies te noteren wat iemand schrijft en dat op enig moment terug te halen. Het is een beproefde stasimethode en daarom passend bij linksaftuig. Walgelijk en weerzinwekkend. Overigens keur ik de Pegida-actie af. Dat dan weer wel.

 15. Heras

  Is dit misschien een reactie op het non-actief stellen van de leraar, veroorzaakt door brutale leerlingen. ? hoewel een walgelijke actie, het zet mensen aan het denken over de islam.

 16. ZiggyStardust

  Met de meest recente uitspraak van Arnoud van Doorn in gedachten, wat moet je toch denken over die religie van de vrede? Ik ga carnaval vieren zolang het nog kan!

 17. marco1

  Wat een totaal nutteloze en overbodige aktie. Het lijkt er op dat Pegida bewust een clash tussen moslims en niet moslims wil uitlokken. Wat je verder ook vind van islam en moskeeen in Nederland dit is een diep trieste aktie. Ik tegenstander van islam in het westen heb alle begrip en respect voor Pegida voor die er was verloren. Om te kotsen raar gedrag.

  1. Rien Noppen

   Eens, marco, dit is eigenlijk om je dood voor te schamen.

   1. fockingworst

    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Siemien

   Ja wat de islam te weeg is natuurlijk prima, leraren die worden geschorst, feitelijk waarheid dat mohammed pedofiel is omdat deze “profeet” trouwde met een kind is uiteraard prima, toch

 18. springmaarachterop

  In plaats dat Pegida het nu eens een keer goed doet hangen zij een pop op, steek die haathut gewoon in de fik.

  1. Rien Noppen

   Er zijn in Nederland mensen die in hun zieke haat tegen moslims de ranzigheid van Pegida al ver voorbij zijn en snakken naar dodelijke slachtoffers.

   1. springmaarachterop

    Ik denk maar graag over dat ongedierte op de manier dat zij over ons denken, wat mij betreft sterven zij allemaal op hun verjaardag, zijn we er binnen een jaar vanaf.

    1. Rien Noppen

     Springmaarachterop is een geestelijk gestoorde oude man en dat is inmiddels algemeen bekend.
     Ernstiger is dat niemand hier afstand neemt van zijn doodzieke moordoproepen.

     1. Spaanse kok

      Quote: Ernstiger is dat niemand hier afstand neemt van zijn doodzieke moordoproepen.
      .
      Een bepaalde kant van het schoolplein valt elkaar nooit af.
      Noem het kop in het zand, wegkijken of zwijgend goedkeuren.

     2. marco1

      Misschien zijn er ook die daar geen behoefte aan hebben om op te reageren.

     3. Bosche draak

      Omdat we niks met hem te schaften hebben rattekop die je bent!
      Ga je moeder verlinken met je wezelgedrag!

    2. Dik

     @springmaarachterop: Iedere reactie aan zijn adres zorgt voor nieuwe ergernis.

     1. springmaarachterop

      Laat hem doodvallen met zijn moslims erbij, oeps weer een moordoproep volgens die zakkenwasser……

    3. Dik

     Telegraaf 3-3-2019

     “„Als de overheid nu niet keihard ingrijpt tegen moslimhaat, dan nemen een miljoen moslims in Nederland zelf maatregelen.” Zo reageerde Arnoud van Doorn, de ex-PVV’er die zich in 2012 tot de islam bekeerde, op het kwetsende spandoek dat zondagmorgen op de gevel van de As-Soennah-moskee in Den Haag werd geplaatst.”

     Geweld om een spandoek, islam en integratie gaan inderdaad niet samen.

     1. marco1

      Ja ik denk dat ik het wat betreft islam voor het grootste deel wel dezelfde gedachte heb als dat jij hebt. Ik vraag me alleen af in hoeverre je ze moet gaan provoceren en geweld moet uitlokken met poppetje met spandoeken bij moskeeen te zetten. Buiten dat ik de tekst op het spandoek gewoon erg onsmakelijk,overbodig,onzinnig en vind getuigen van zwakbegaafdheid en vooral wat meneer Noppen stelde om je kapot te schamen.

     2. Dik

      “provoceren en geweld moet uitlokken”

      Ik zie het als een vorm van protest, en dat jij het als ‘uitlokken van geweld’ bestempeld geeft exact aan waar we zijn aangeland in 2019.

     3. marco1

      Je kunt idd weten dat een aktie als deze gevolgen kan hebben.

     4. Original NL

      ….quote…
      ….meneer Noppen ……..
      Noppenzuigtrol onze klimaat fascisist en regerings woordvoerder bedoelt u.

   2. fockingworst

    @riennoppentrol er zijn zieke mensen die hier hun liefde voor de islam bepleiten zoals u.

    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   3. Job Jansen

    ‘Het is goed dat er een God bestaat’ hè Rientje

    1. Rien Noppen

     Zeker, Job.

     1. fockingworst

      @riennoppentrol is erg bevestigend vanavond ook over de moord van pim dat hij antwoordde :het is goed dat er een god bestaat.

   4. TD

    Rien Noppen:
    Een fanatieke moslim noemt Rien Noppen een ongelovige hond die gedood mag worden!
    Ben je het eens met mijn stelling?

    1. Rien Noppen

     Wat is precies de stelling?

     1. TD

      Lees!?

  2. sjun

   Daarmee zouden zij tot het monster verworden dat ze wensen te bestrijden. Beter is het om onder de aandacht te blijven brengen dat islam en democratie zich bepaald niet ongespannen verhouden en dat het een kwestie van beschaving is dat de Nederlandse wet in Nederland en niet de sharia het aatste woord heeft.

 19. nienke

  Als er in Nederland een volwassen man met een 9jarig meisje het bed inkruipt noemt men hem een pedofiel en het is strafbaar dus voor de rechter.
  Mohammed had ook een 9 jarige bruid Eisa dus was mohammed ook een kinderverkrachter of pedofiel.
  Helaas gebeurd dit nog steeds dat oudere mannen kind bruidjes hebben, schandalig.
  Men heeft z’n mond vol over de priesters wat die hebben gedaan en daar ben ik absoluut voor die moeten flink gestraft worden, maar over de jonge meisjes die met oude kerels moeten trouwen binnen de islam daar hoor je niemand over.
  Zelfs in Nederland worden deze huwelijken nog georganiseerd als er plotseling een jong meisje niet meer op school komt na de vacantie.
  Vaak genoeg gelezen hierover.
  Ze willen al onze standbeelden laten verdwijnen omdat ze slechte dingen hebben gedaan volgens hun, mohammed heeft NIET het goede voorbeeld gegeven om met zo’n jong kind het nest in te duiken maar die wordt aanbeden en is hun profeet een slechter voorbeeld had hij niet kunnen meegeven aan de moslims.

  1. toetssteen

   @Nienke
   Plus veel.

  2. Rien Noppen

   In de tijd dat moslims als Mohammed kindhuwelijken aangingen was dit in Europa schering en inslag. Zo werden adelijke families en koninkrijken bijeen gehouden.

   Het is dwaasheid op dit tribale gebruik in oudheid en middeleeuwen het moderne begrip pedofilie te plakken. Het was algemeen gebruikelijk in die tijd. Het motief was zelden pedofilie.

   Overigens, weet je dat in de V.S. de afgelopen 20 jaar 250.000 kindhuwelijken werden gesloten?

   en koninkrijken

   1. IJsbrand Koudvuur

    250.000 Kindhuwelijken én koninkrijken, Rien?!
    🙂

    1. Rien Noppen

     Foutje Ijsbrand, dat laatste stukje zin hoorde er niet bij.

     1. IJsbrand Koudvuur

      😉

     2. marco1

      O gelukkig een foutje, ik wilde u al bijna het advies geven wat u ook weleens geeft dat het tijd werd de dop terug op de jeneverfles te draaien en de roes uitgaan slapen.

   2. Scaldis

    adellijke

 20. worstcase

  De moslim Arnoud van Doorn roept een miljoen moslims in ons land op wraak te gaan nemen. In iets andere woorden, maar hier komt het op neer. Dus mensen. De burgeroorlog waar iedereen bang voor is staat voor de deur. Een miljoen moslims gaan vanwege een pop de niet-moslim bevolking te lijf. Niks bijzonders natuurlijk voor moslims. Overal in de wereld zijn ze daar mee bezig. Het zal wel een krachtmeting worden. Eén ding staat vast. Ze verliezen en binnen niet al te lange tijd is NL weer moslimvrij. Een heerlijke gedachte.

 21. Peter Loosduinen

  Spandoek over profeet bij As-Soennah-moskee, ‘mensen waren zo geschrokken’
  Waarde burgemeester,

  Ik denk dat de meeste Nederlanders nog erger geschrokken zijn met hetgeen er in de koran staat !!

  Hoogachtend,
  Twee voorbeelden ???

  “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12]

  Doodt de afgodendienaars waar ge hen maar vindt, neemt hen gevangen en belegert hen en bereidt hun alle soorten hinderlaag.” [9:5]

  1. IJsbrand Koudvuur

   +++! Peter Loosduinen.

   Hier heb ik wat citaten van een volk dat ons ook niet moet! Ook zij wonen onder ons, en ook zij vinden Noord West-Europeanen, net als in de islam, minderwaardig!

   Let op, dit is wel acceptabel:

   “…De Talmoed definieert met name allen die niet Joods zijn als onmenselijke dieren, en verlaagt voornamelijk niet-Joden als niet afstammend van Adam. Hier zijn enkele Talmoed passages die betrekking hebben op dit onderwerp:

   “De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten.”
   Talmoed: Baba mezia, 114b.

   “De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood.”
   Ereget Raschi Erod. 22 30.

   “Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante.”
   Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855.

   “Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier.”
   Coschen hamischpat 405…”

   1. DeBruijn

    Moet ik ook citaten van atheïstische Mao, Hitler of Stallin aanhalen?

    1. IJsbrand Koudvuur

     De Bruijn,
     Mao, Hitler en Stalin wonen niet onder ons…
     Overigens hebben zij hier niets mee te maken.

     Bovendien zijn atheïsten van zichzelf al hoog verheven boven religie-idioten.

     1. DeBruijn

      Dan moet je maar in China gaan wonen, atheïsitische regering, mag geen gelovig iemand in.

      Ideale samenleving, vol vrijheden…..geen homorechten, geen democratie, geen gelijkheid tussen man en vrouw (honderden miljoenen meisjes geaborteerd omdat het meisjes waren), concentratiekampen voor mensen die niet aan de eis van de regering voldoen.

      Ja, heel hoog verheven. Alle atheïstische regimes eindigden in een dictatuur: Sovjet Unie, China, Vietnam, Noord-Korea, enzovoorts.

 22. Peter Loosduinen

  In de tekst staat een fout !
  Het woord profeet moet tussen aanhalingstekens staan.
  Het heerschap Mohammed is voor mij en velen met mij GEEN profeet .

  1. sjun

   Maak er profeet van islam van. Zijn gedrag en vreemde claims waren er de oorzaak van dat mensen met een eigen geloofstraditie deze man en zijn voorschriftenleer afwezen.

 23. fusilier

  Rien noppen , van kleine meisjes blijf je af.

  1. Scaldis

   Martijn Noppes niet hoor.

  2. Rien Noppen

   Zeker, fusilier, althans als je doelt op seksueel contact.

   1. fockingworst

    @riennoppentrol is gek op de voormalige politieke partij Martijn..
    Hij verdedigde die partij altijd volledig.

    1. Rien Noppen

     De Vereniging Martijn was geen politieke partij. Beetje domme opmerking dus.

     1. fockingworst

      @riennoppentrol bevestigd wel dat hij de beweging steunde.

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     2. Rien Noppen

      Een beweging was het ook niet, Worst, en ik steunde de vieze pedoclub ook bepaald niet.

      Gelukkig vond de rechter indertijd een titel om de vereniging te verbieden. Juridisch was dat lastig maar inhoudelijk was elk zinnig mens het daarmee eens.

     3. Siemien

      Rientje laat zonder blikken of blozen graag zijn sympathieën voor pedo-partijtjes zien, zich verschuilend achter rechtelijke dwaling..

    2. Spaanse kok

     Quote : de voormalige politieke partij Martijn.
     .
     Duizend maal dank voor dit inkijkje in uw verhelderende geest

 24. Peter Loosduinen

  De kleding lijkt een beetje op bajeskleding en dit past wel bij Mohammed.
  Wist u trouwens dat u de naam Mohammed veelvuldig in de gevangenis tegenkomt ?

  1. Beukman

   De naam Peter ook trouwens.

   1. fockingworst

    @beuktrolleke komt ooit voor zo’n neurnbergtribunaal, aleen dan in het Nederland van over 10 jaar.
    Dan staat ie terecht, want internet vergeet niet.

    1. Rien Noppen

     Welk strafbaar feit pleegde Beukman naar het oordeel van Worst?

     1. fockingworst

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     2. Rien Noppen

      Die vraag was dus te moeilijk.

      🙂

     3. Beukman

      @Rien
      Worst ziet mij graag voor een tribunaal omdat ik het heb gewaagd om hem tegen te spreken.
      Als het aan mij ligt, krijgt Worst een taakstraf voor het verzieken van dit forum met zijn stupide inhoudsloze getrol.

 25. Christina

  De waarheid kan hard zijn en daar kunnen die mohammedanen niet echt tegen!
  En ja de Katholieke was/is fout maar daar is iedereen het mee eens,maar kom niet met de waarheid bij zo`n pislammer want dan heb je de poppen aan het dansen en bij de linkse deugjes natuurlijk!

 26. PMG

  Moeite met een vaststaand feit?

 27. PMG

  Slopen dat hok, dat doen die klootzakken zelf ook in het Midden-Oosten, van alles afbreken, vernieteging van historisch erfgoed!

 28. PMG

  Platbranden dat pedohok!

 29. g.buijsrogge

  IK vind deze site steeds meer lijken op de MSM. Kijk naar de laatste zin van het artikel, die is 100% van toepassing op moslims maar dat weigeren ze. Waarom moet een NLer dat dan wel? NLers waren altijd zeer tolerant maar dat is kapot gemaakt door moslims die weigeren zich ook zo op te stellen.

  1. Ikbenhetbeu

   Ik ben het helemaal met je eens.

 30. nienke

  Rien Noppen@
  Het was algemeen gebruikelijk in die tijd.

  Dan kan wel waar wezen maar het gebeurd ook in deze moderne tijd anno 2019 dat jonge meisjes aan oude kerels worden uitgehuwelijkt.
  Ook in Nederland gebeurd dit met de zomer vacantie worden ze naar het land van herkomst gebracht waar ze moeten trouwen met een vent die ze nog nooit gezien hebben en komen niet meer terug naar Nederland.
  Het kan zijn dat jij er niet van op de hoogte bent of je sluit je ogen en oren omdat het over de islam gaat.

 31. Vrijedenkert

  Slechte zaak en smaakloze actie van Pegida om bij die moskee poppen met beledigende teksten te plaatsen…
  Maar onze overheid faalt nog veel erger, die had deze haatverspreidende As-Soennah-moskee al lang moeten aanpakken als criminele organisatie en deze tent moeten sluiten gelden en bezit confisceren, bestuur aanklagen en haatpredikende imam tot ongewenst persoon verklaren en per direct het land uitknikkeren!

  1. Vrijedenkert

   As-Soennah:
   Adviseert vrouwenbesnijdenis met als doel dat zij minder lusten ervaren oftewel verheerlijkt vrouwenverminking.
   Financiering, uithuwelijking, geseling, lijfstraffen, slavin bezit etc… men adviseert van alles en nog wat maar wat mij betreft is dit allemaal haatzaaien en verheerlijking van zaken die niet gewenst zijn en wat mij beterft genoeg om dit soort tempels voorgoed te sluiten.

 32. Ikbenhetbeu

  Ik vind de technische leraar beledigd door een moslim moeder die hem onrein noemt en daarna uit zijn ambt wordt gezet meer verontrustend. Dat moet allemaal maar kunnen? En een tegenreactie niet? Mohammed hun God was een pedofiel als hij een 9 jarige bruid had en haar neukte klaar. Opsomming van een feit, een conclusie. In het jaar 2019 denken wij zo over een persoon die 9 jarige kinderen huwt en neukt, punt uit. En het gaat ook om dit feit wat benoemd moet kunnen worden zonder dat de moslims gelijk weer op hun tenen zijn getrapt met allah is beledigd. Hou een keer op moslims met die ongein. Ik vind een tegen geluid van Pegida dan ook niet meer dan normaal. We moeten gewoon feiten kunnen benoemen in ons (nog wel, of al lang niet meer) democratisch nog een keer democratisch land. Punt met veel uitroeptekens.

 33. Bes Tolen

  DeB. Het christendom is hier ook met langdurige oorlogen gebracht en niet alleen hier. Genocide door de door Franken aangevoerde legers. Bekend is nog die in het zuidelijke gebied ten westen van de Weser. Ten oosten was het nog veel erger. Westslaven hadden namelijk ook een verbond met de paus. Hele Germaanse stammen waren de pineut. Die Westslaven zaten eeuwen als Polen (met Balten, te weten Litouwers) tot in de Oekraïne toe als heersers. Het verklaart nog alles van tegenwoordige tegenstellingen in Oost Europa.

  1. sjun

   Er zijn na WO II nog wel meer Duitsers in Oost-Europa uitgemoord om de animositeit te verklaren. Er vond welbewust een genocide op Duitse burgers plaats om gebieden die aan Polen en Rusland werden toegewezen van Duitsers te zuiveren. “Om een of andere reden” haalde dat de geschiedenisboekjes op de scholen niet. En daarvoor vond er dan weer een ongevraagde bezetting van Oost-Europese natiestaten door Duitsers plaats waarbij het ook niet altijd even beschaafd toeging.

   Dat alles viel in het niet bij wat plunderende en verkrachtende islamieten voor WOI presteerden op de Balkan. Een reden waarom de Serven blijvend in hun leger investeerden. Precies dat laatste zouden Europese natiestaten van nu ook moeten gaan doen om cultuurvijandige eovername met gecreëerde chaos en cumulerende kosten door als vluchtelingen en bedelaars vermomde invasanten te voorkomen.

 34. Ikbenhetbeu

  Het enige wat ik walgelijk vind is de kop van dit artikel door Teunis Dokter hier op DDS. Wat ik verder walgelijk vind is de reactie van ex PVV van Doorn. “Want provocatieve acties als deze springen wel in het oog, maar lijken niet bij te dragen aan dat waar iedereen in Nederland naar toe wil: acceptatie van elkaar en het minimaliseren van de spanningen.” aldus Teunis Dokter. Helemaal mee eens maar het kan niet langer van alleen maar 1 kant komen. Met andere woorden in NL komt alles van 1 kant. Slachtoffers zijn daders en criminelen komen overal mee weg. Zo is het ook met migratie en alles wat er niet aan klopt. Zelfs beulen van IS willen ze hier nog terughalen??????? Waar zijn we mee bezig?????

  1. Rien Noppen

   De daders zijn in dit geval de smeerlappen die de pop ophingen.

   1. sjun

    Ik begrijp hieruit dat je verkondiging van een onaangename waarheid een zwaarder vergrijp vindt dan de praktisering van pedofilie door de profeet der moslims wiens gedrag en woorden tot voorbeeld strekken voor alle soennieten. Laat ik zo’n alliantie tussen wereldverbeteraars en uitgevente lange tenen maar opmerkelijk noemen.

 35. Ries

  Er kan geen bericht voorbij komen of de jij-bak wordt opengetrokken. ‘Ja, maar jullie….’ De mensen die deze vermeende afleidingstruc uithalen, gaan ervan uit dat alles wat er ooit plaatsvond een goedkeuring is voor wat er nu plaatsvindt. Ik herinner me nog toen een Jordaanse piloot werd verbrand door het ISISi´-gajes. De jij-bakkers haalden er meteeen de herksenverbrandingen bij. Een soort eeuwigdurende status quo. Getver!

 36. nienke

  Oh oh de moslimpjes voelen zich weer beledigd Pegida heeft nog niemand vermoord en hoeveel onschuldige mensen hebben zij al het ziekenhuis in geslagen of gestoken met een mes.
  Maar daar wordt niet zo’n ophef over gemaakt.
  Het is dan meestal een gestoorde man.
  Je kunt toch beter je ongenoegen op deze manier uiten als dat je onschuldige mensen met een mes bewerkt.

  1. Rien Noppen

   Nienke heeft wel begrip voor deze ranzige actie.

   Dát is het echte probleem.

 37. Meriadoc Brandebok

  Overduidelijke racistische smeerlapperij van deze club racisten.

  1. Peter Loosduinen

   Wat is er racistisch aan het vermelden van feiten ?

  2. Peter Loosduinen

   De heer Mohammed heeft een vrij ongunstig imago.
   Hij was immers iemand die een heel losbandig leven leidde en die tal van oorlogen gevoerd heeft.
   Geen toffe peer om een wijntje mee te gaan drinken.

 38. sjun

  Als er iemand de volgelingen van Mohammed onteerd is hij het zelf wel geweest. Maar om de term te gerbruiken voor een pop die een onaangenaam feit meedeelt? Er is toch zeker geen imam afgeslacht in zijn eigen moskee zoals een priester in Frankrijk overkwam?

  1. Rien Noppen

   Sjun is een islamofoob die gelooft in Mohammed.
   Zijn reactie is dus heel logisch.

   1. Bosche draak

    En jij bent een Islamofiele zwakkeling die niet weet hoe hard hij de hielenlikker moet uithangen.

  2. Lugar

   “Er is toch zeker geen imam afgeslacht in zijn eigen moskee zoals een priester in Frankrijk overkwam?”

   Of zoals de Nederlandse pater-jezuïet Frans van der Lugt in april 2014 overkwam. Hij werd afgeslacht door islamtuig van het al-Nusrafront (al-Qaeda).

   Merkwaardig dat er hier dan toch enkele islampleitbezorgers rondhangen die het bij iedere gelegenheid opnemen voor deze verwerpelijke intrinsiek geweld- en moorddadige veroveringsideologie opnemen. Zulk soort zou je toch eigenlijk van DDS moeten aftrappen.

  3. AAA

   Juist…

  4. Peter Loosduinen

   Sjun.
   Je hebt gelijk, kerel !

 39. worstcase

  Beste redactie. Maandagocchtend wellicht. Slecht geslapen? Of juist gedroomd van een ideale samenleving waar moslims en niet-moslims vreedzaam naast elkaar leven? Elkaar respecteren? Tja, dromen zijn bedrog. U noemt de actie walgelijk. Ik niet. De reactie van de moslims is walgelijk. Zij dreigen zelfs met een miljoen moslims wraak te gaan nemen. Zij hebben geen enkele interesse in onze samenleving. Totaal geen respect voor anders denkenden. Waar bleef hun reactie toen een leerkracht door moslimpubers vals werd beschuldigd van het beledigen van de profeet? Waar het om hetzelfde principe ging. Het pedofiel zijn van de profeet. Geen enkele moslim die partij koos voor de leerkracht en de pubers tot de orde riep. Nu hoor je ze wel. Jammer dat DDS hierin mee gaat. Wie nog gelooft in de onschuld en het vredelievende karakter van de islam kijkt maar eens op internet. De meest afschuwelijke beelden van onthoofdingen, martelingen die in naam van die profeet worden gedaan. Het overgrote deel van de media, Trouw, Volkskrant, NRC, NPO enz. belazert ons burgers dagelijks door het werkelijke gezicht van de islam te verbloemen. Ik mag toch aannemen dat DDS dit niet doet. Maar juist die sadistische werkelijkheid uitvergroot. De islam deugt niet. Voor nog geen promille. De islam hoort niet thuis in Nederland, in Europa. Stem ze weg.

  1. Lugar

   @Worstcase: +1

   #stemzeweg

 40. Nuts

  Voordat ik een artikel uit heb gelezen weet ik al dat die geschreven is door Teunis Doctor.
  De millenium van DDS.

  Teunis, je kop in het zand steken voor het feit dat de islam pedofilie toe laat helpt niet de mensen wakker worden.

  Je kop in het zand steken voor het feit dat de islam agressie en geweld opwekt richting niet islamieten of zwak islamieten helpt ook niet.

  Alleen duidelijke woorden helpen.

  1. sonar

   Nuts ,de Nederlander is buitenlander in eigen land,en de inteelt wordt behandeld zoals het andersom zou moeten.
   Maar Rutte verguist het eigen volk ,dus een landverrader pur sang.

 41. TheresaGeissler

  Pegida(NL, wel te verstaan) kán niet anders meer met de paar volgers, die het nog heeft; het opzetten van een waardige manifestatie is al niet meer mogelijk. Wagensveld had het vanaf het begin moeten aanpakken zoals in Dresden gebeurde: Met één vaste locatie, iedere week, i.p.v. eens per maanden, tenminste in de eerste fase, de rol van de organisatie zo onzichtbaar mogelijk houden, i. p. v. meteen zichzelf (af en toe geflankeerd door een tijdelijke ‘uitverkorene’) op een voetstuk te plaatsen. Of er, zoals in 2016, maanden tussenuit knijpen om de koene held te gaan uithangen in nepjungles: De paar mensen, die tóen niet doordie holle facade heen wisten te prikken, volgen hem nu zo ongeveer nog. De rest is hij kwijt. En ja, een kat in het nauw…. enz.
  Ik was destijds blij, dat er een Pegida NL. kwam, want ik dacht, dat het zoiets zou worden als Dresden, maar dat zat er achteraf niet in met deze “woordvoerder”. Doodjammer.

 42. AAA

  Als je de onzin van een religie van welke vorm dan ook als waarheid beschouwd.Zonder dat er ooit een bewijs van is geleverd moet je deze feiten waar pegida dus een punt van maakt ook gewoon aanvaarden,klopt toch ? islam aanhangers wat er beweerd wordt zo niet moet je de rest van die onzin ook niet geloven simpel toch…

 43. Jantje

  Beste student.
  Je hebt nog een hoop te leren.
  Lees de duivelsverzen a. k. a. de koran.
  Verdiep je eens in de geschiedenis van de islam, om te beginnen. (volgens wetenschappers komen er 270 miljoen doden op het conto van de islam, alle ellende er naast (slavernij, verkrachting, gezinnen uit elkaar rukken, onderdrukking enz,.)
  Verdiep je in hun provocatisch, zoals hoofddoekjes(is vrouwen onderdrukking) , Mohammedbaarden(is klaar voor jihad) , sissen, je dreigend aankijken, scooterklootzakken, autobranden, IS filmpjes enz.
  Zij nemen hun duivelse geloof 100% serieus.
  Ongelovigen, zoals de meeste Nederlanders, snappen nog niet de helft.

 44. Peter Loosduinen

  Waarde burgemeester,

  Stichting as-Soennah gaat aangifte doen wegens het plaatsen van een kwetsend spandoek en een etalagepop bij de As-Soennah-moskee op zondag.

  Tjongejonge, poppen en een spandoek !!

  Maar dan dit :

  Een prediker die zegt dat besnijdenis voor vrouwen weliswaar niet is verplicht, maar het wordt wel aanbevolen. Omdat zo ‘haar lusten minder worden’. Of een andere voorganger die zegt dat overspel – onder een islamitisch regime – dient te worden bestraft met de doodstraf. En dan zijn er nog de dubieuze geldstromen, afkomstig van de Koeweitse liefdadigheidsinstelling Revival of Islamic Heritage Society (RIHS), die in verband worden gebracht met terrorisme.

  Tja, wat is erger ?

  Poppen + spandoek ……………………..of de leer die men daar onderwijst ??
  Gaarne uw mening.

  1. sjun

   Ik ben vooral ven mening dat er Lazar en Sobieski pleinen moeten komen om de Europese jeugd meer historisch besef bij te brengen.

 45. poldi

  Wie kaatst kan de bal verwachten! Dit is, naar mijn mening, een reactie op de schorsing van die leraar van die school. Een meer dan schaamteloze vertoning en de politiek en onderwijsbond laat de boel de boel. Nu reageert Pegida met in mijn ogen een ludieke actie. Hoezo bedreiging? Het gaat hier nota bene om een pop. Wat een ongelooflijke hypocrieten. Het wordt hoog tijd dat er hier in dit land een andere wind gaat waaien. Als dat binnenkort niet gebeurt, zie ik het somber in. Wat mij betreft mag Pegida met dit soort acties fijn doorgaan. Er wordt niemand kwaad mee gedaan. Er wordt alleen maar op wat tere moslimzieltjes getrapt. Lekker belangrijk!

 46. Peter Loosduinen

  De pop naast de moskee moest doorgaan als een afbeelding van de islamitische profeet .
  Niemand weet hoe deze “toffe peer” eruit zag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.