Jonge Nigeriaanse vrouw vermoord in Duitse "COA-faciliteit", migranten bekogelden agenten met stenen

Geen categoriemei 12 2019, 11:00
In het Duitse stadje Regensburg liep het afgelopen week flink uit de hand. Het levenloze stoffelijk overschot van een 31-jarige Nigeriaanse vrouw werd in een asielcentrum gevonden. Terwijl ordediensten het lichaam wilden bergen gooiden de bewoners stenen naar de hulpverleners. De mobiele eenheid moest uiteindelijk ingrijpen om de gemoederen tot bedaren te brengen.
Bij de eufemistische 'COA-faciliteiten' is altijd wel wat loos.
Ook in Nederland en in Duitsland is dat niet anders. Natuurlijke migratie vindt gewoon plaats en daarvoor zijn dergelijke grote opvangcentra helemaal niet nodig. De migratie waar Nederland, maar ook Duitsland op zit te wachten vindt van nature plaats. Visum-aanvraag, huur appartement, werk en inkomen. U kent het wel. Tal van migranten doen het op die manier. Maar niet de migranten in COA-faciliteiten.
Er is een groep migranten die zich niet op de natuurlijk manier vestigen in Europa. En toevallig gaat het onder deze groep steeds vaker mis. Er wordt gehandeld in kinderen en ook worden er mensen bedreigd, lastig gevallen, verkracht en vermoord. Als ordediensten dan langskomen om de boel te sussen dan loopt ook dát weer uit de hand. Foute boel dus! Het probleem? Het feit dat mensen in dergelijke COA-faciliteiten zitten. Dat is het. Dit is gewoon niet 'het model' waarop je succesvolle migratie faciliteert. Maar westerse regeringen zien dat (nog) niet.
De woordvoerder van de Duitse politie stelt het volgende over het incident met de Nigeriaanse vrouw:

"Die Stimmung unter Teilen der Bewohner heizte sich auf, sodass ein Bergen der Leiche nicht möglich war. Nachrückende Polizeikräfte wurden unter anderem mit Steinen und anderen Gegenständen beworfen."

Volgens de Duitse krant Bild is het onduidelijk waarom de vrouw dood werd aangetroffen in de Duitse COA-faciliteit en waarom de overige migranten de politie met stenen bekogelden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten