Nederland, jihadland: NCTV waarschuwt voor grootschalige islamistische indoctrinatie van onze kinderen

Een laks immigratiebeleid, een lui integratiebeleid, en een niet-bestaand beleid om ISIS-terugkeerders te isoleren… dan is dit inderdaad wat je krijgt: onze jeugd ligt momenteel onder vuur. Niet van geweren, maar ideologisch: van kwaadaardige jihadisten die hun hersenen proberen te vergiftigen.

Vroeger liepen kinderen gevaar als ze op straat speelden: misschien dat ze werden geschept door een auto. Of dat een vieze oude man ze naar z’n caravan lokte met de belofte een lolly te geven. Maar roekeloze automobilisten en listige kinderlokkers vallen in het niet bij het gevaar dat onze jeugd anno 2019 loopt. Want als deze radicale lui niet snel gestopt worden, slagen ze er in vele kinderhersenpannen voorgoed te vergiftigen:

“De terreurbestrijder stelt ook vast dat honderden kinderen in Nederland opgroeien in een jihadistisch milieu. Er zijn naar schatting enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen waarvan één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt.

Jongeren en kinderen zijn gevoelig voor propaganda. Salafisten verspreiden volgens de terreurbestrijder materiaal dat leidt tot ’antidemocratische en anti-integratieve tendensen’.”

De enige die hier de laatste jaren écht werk van heeft gemaakt is Geert Wilders. Het probleem daarmee, is dat de PVV-stamvader slechts met de botte bijl gehakt heeft en geroepen dat je moskeeën moet sluiten, Korans moet verbieden en immigratie uit islamitische landen zo hard stoppen dat zelfs de vervolgede christelijke minderheden uit die plekken er niet meer bij mogen. Draconische aanvallen op de vrijheid van godsdienst.

Terwijl de oplossing zo duidelijk als wat is: deze lui, deze honderden gezinnen, moet het Nederlanderschap afgepakt worden. Die kinderen moeten bij pleeggezinnen worden ondergebracht en die ouders krijgen een enkeltje naar land van herkomst. Ook als ze tot de tweede of derde generatie behoren. Verder wordt het tijd om organisaties als Milli Görüs, Diyanet en de Moslimbroederschap op de lijst met verboden terroristische organisaties te zetten, zodat het Openbaar Ministerie sneller kan ingrijpen.

Hoe moeilijk kan het zijn?! Het is onze jeugd die in gevaar is, potdomme!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Jumping

  Onze kinderen ?
  Laten we het beestje gewoon bij zijn goede naam noemen, hun kinderen, de beschermelingen van Links Demoniserend Wegkijkend Nederland.

  1. Brazil

   Wir sind wieder da.
   Heb je dan kinderen Jumpie ?
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Joshuak

    Jaja masker is afgedaan. Mensen als jij zullen roepen hoe fantastisch dit is.

    Maar zoals ik vaker heb gezegd in de toekomst zal jou naam door je bloedeigen kinderen worden vervloekt en uit de stamboom worden gescheurd..

    Altijd fascisme roepen maar altijd een blinddoek op bij dit soort dingen. Echte fascisten wrijven nu blij in de hand want jullie jagen mensen op deze manier in rijen naar de echte gekken bij wie geert wilders progressief lijkt

 2. Cycle25

  Nederland begint zo langzamerhand een groot experiment te worden.
  En mocht het misgaan, kom dan weer niet met bloemen of zoete woordjes : wij zijn met meer.

  1. Brazil

   Wir sind wieder da.
   Je kunt altijd je koffers pakken en gaan verhuizen, naar bijvoorbeeld
   het afvoerputje van de wereld, of toch in Nederland blijven en eind van de je handjes ophouden bij de gemeente.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 3. pejoar

  En allemaal die linkse leerkrachten die de jeugd dwingen om een moskee te bezoeken en meer begrip moeten opbrengen voor islam.
  Alsof een achterlijke ideologie iets positiefs bijdraagt.

 4. fusilier

  Van begin af aan ,worden ze klaargestoomd hoe je met een mes om moet gaan. Bij mens en dier wel te verstaan

 5. Jumping

  Prachtig het keiverotte Nederland ten voeten uit.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel is niet in staat om Nederland te beschermen.
  Alarm nummer niet beschikbaar dus een nieuw nummer met 15 tekens.
  Het gaat goed in het Nederland van Rutte.
  Wilders is knettergek zegt Rutte, want die geeft al jaren aan, dat het probleem onder en rond de moslims, gewoon aanwezig is.

  1. DidiMadloba

   Belt u het alarmnummer als u islamisering ziet?

 6. Confucius

  Vrijheid van godsdienst en onderwijs stamt uit de tijd dat dat moslimtuig nog niet de Westerse wereld ontdekt had.

  Nu zien we wat voor ellende die zooi veroorzaakt en dus moeten we ingrijpen voor dat het te laat is.

  Uitzetten (met familie en al) en nooit meer terug.

 7. NoDoubt

  Als elke journalist maar een beetje zijn huiswerk had gedaan in plaats van meelopen met de politiek, hadden ze kunnen weten dat Moham een massamoordenaar is, pedofiel, necrofiel, slavendrijver en geen dhimmies / christenen dult. Maar nee en zo ontstonden tien-duizenden no-go-aereas in Europa en nu moeten we ze gaan uitroeien om onze eigen vrijheid te kunnen behouden, dat is het gelag wat we gaan betalen. We beginnen het eerst de moskeeën uit de weg te ruimen want daar begon de haat in Europa niet door de gastarbeiders.

  1. Confucius

   NoDoubt, helemaal mee eens maar ik vrees dat we al te laat zijn.
   Die zijn niet meer uit te roeien zoals u het zo plastisch zegt.

 8. Korporaal Monty

  “De enige die hier de laatste jaren écht werk van heeft gemaakt is Geert Wilders”

  “Echt werk”?

  Wat is er uit zijn handen gekomen dan.
  Een beetje flyeren en een teken wedstrijd.

  En wat heeft dat ons land gebracht dat vele werk van Wilders?

  1. Peter Oudshoorn

   Zoals gewoonlijk zeik je weer alleen over Wilders, dat is nu eenmaal je obsessie.

   Wat vind je van Tim’s voorstel en oplossing: “deze lui, deze honderden gezinnen, moet het Nederlanderschap afgepakt worden. Die kinderen moeten bij pleeggezinnen worden ondergebracht en die ouders krijgen een enkeltje naar land van herkomst. Ook als ze tot de tweede of derde generatie behoren. Verder wordt het tijd om organisaties als Milli Görüs, Diyanet en de Moslimbroederschap op de lijst met verboden terroristische organisaties te zetten, zodat het Openbaar Ministerie sneller kan ingrijpen.”

   Mee eens?

   1. Confucius

    Peter, mee eens!

   2. Korporaal Monty

    Mooi plan van Tim alleen jammer dat hij niet zoveel als Wilders in de soep te brokkelen heeft.

    Maar ik was even vergeten dat dankzij Wilders zijn keiharde werk, Nederlanders vooralsnog een grote terroristische aanslag bespaard is gebleven.

    Hulde aan Wilders hiervoor.

    Hadden maar meer landen een Wilders.

    1. Peter Oudshoorn

     Monty, meld je even bij de militaire psychiater: vier keer in een reactie de naam Wilders noemen duidt op een stoornis. Of er nog wat aan te doen is? Ik ben bang dat je al te ver heen bent.

     1. Korporaal Monty

      Nu prijs ik Wilders is het ook niet goed.

      Jij bent ook niet gauw tevreden.

   3. Brazil

    Wir sind wieder da.
    Ja goed de PVV HOPPA!!!!! -4 bij de Europese verkiezingen,
    een mokerslag waar clown Wilders nooit meer van zal bijkomen.
    Het volk zijn de leugens van de populisten spuug en dan ook spuugzat, BAHHH!!!!!!
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. toetssteen

     @Brazil
     EU, niet Europese.

 9. Kretoloog

  Wat de NCTV nu zegt, daar waarschuwde hoogleraar Ruud Koopmans 5 jaar geleden al voor. Dat was dus in 2014! Deze realistische professor is sinds die tijd weggehoond door politiek links: PvDA, GroenLinks, D’66 en ChristenUnie. De andere partijen zwegen, m.u.v. PVV en (sinds 2017) FvD.

  CDA-minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid, sic!) is al jaren groot voorstander van het terughalen van IS-gezinnen. Deze kale ex-advocaat heeft extra veel bloed aan zijn handen, als de woorden van Koopmans werkelijkheid gaan worden.

 10. peetjoh. k

  Onze kinderen haha. Dat duivels gebroed heeft niks met ons te maken. Dus lekker laten rotten in de zandbak. Dat was hun droom die wil je ze toch niet ontnemen.

 11. C.A.Barstow

  Dat krijg je nu dit land langzamerhand door smerig links wordt overgenomen.
  je krijgt wat je verdient, wanneer dit zo door gaat dan kunnen wij ons land gevoegelijk afschrijven.

  1. Vrijedenkert

   Linkse en progressieve partijen worden ingepalmd en er wordt hun een rad voor ogen gedraaid met een bepaald doel om een bepaalde agenda uit te voeren en de linkse ontkennende wegkijk-partijen hebben niet eens door dat er misbruik wordt gemaakt van hun naïviteit!

   “Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen”

   Manifest Moslimbroederschap Het project:

   Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
   Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.
   Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
   Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
   Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
   Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
   Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
   Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
   Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
   De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.
   Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.
   Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het Westen constant in contact staan met de beweging.
   Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
   Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.
   Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
   Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
   Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.
   Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.
   Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.
   Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
   Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
   De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.
   Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.
   Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
   De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.
   Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.

   1. Brennivin

    Hier staat interessant leesvoer. Het gaat over ‘Oil for Immigration’ Iets wat in 1975 tot stand is gekomen. Geschreven door te vroeg overleden Pamela Hemelrijk.
    https://meervrijheid.nl/?pagina=1391

 12. ikweetwatikwil

  Wilders moet wel met de botte bijl hakken. Veel Nederlanders en zeker politici zijn hardleers. Maar zoals altijd, Wilders heeft gelijk en krijgt zijn gelijk als het dan maar niet te laat is.

  1. Brazil

   Wir sind wieder da.
   Widers heeft in 1 ding gelijk, BAM!!!!!!! -4 bij de Europese verkiezingen, het volk zijn de leugens van de populisten spuug en dan ook spuugzat.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. fockingworst

    @brazil is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

 13. Vrijedenkert

  Deze waarschuwing door het NCTV komt zoals altijd jaren en jaren te laat, salafistische en radicale stromingen hebben allang vaste grond onder de voeten in dit land en Europa!
  Infiltratie van deze stromingen in publieke, maatschappelijke, politieke en overheids organisatie’s als ook in onderwijs en andere bestuurlijke organen is allang een feit!
  Naast infiltratie heeft men eigen netwerken en organisatie’s onderwijs, ziekenhuis, politieke partijen die linkse en progressieve stromingen in dit land inpalmen om hun angenda door te drukken en sommige worden zelfs vanuit moskee aangestuurd door andere landen o.a. Diyanet onderdeel van de Turkse staat.
  Ik heb het over salafistische en radicale stromingen en deze zijn nog steeds een minderheid maar wel de meest dominante met de meest invloedrijke stromingen die anderen hun wil willen opleggen en conservatieve stromingen groeien in Europa!

  1. Vrijedenkert

   Een harde en consequente aanpak van dit wat Oostenrijk onder voormalig premier Kurz heeft ingevoerd of wat b.v. Hiddema wil is zeer wenselijk!

 14. Blokkeer-Fries

  Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat de extreem linkse regering, die categorisch weigert haar werk te doen en falen, wegkijken en wensdenken, tot de kern van haar beleid heeft gemaakt?

  Er wonen gewoon doodleuk naar schatting (het zijn er dus véél meer!) enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen, waarvan één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt. Dit terrortuig zit allemaal 100% in het uitkerings- en toeslagencircuit, betaald door de belastingbetaler.

  Direct vastzetten, straffen en uitzetten. En deze slappe pruts “regering” aftreden zonder wachtgeld en plaatsmaken voor realistisch Rechts.

 15. Ritter

  En ondertussen blijft de stroom illegalen uit de islamitische landen die naar Noord/West Europa reizen onder het mom van “vluchteling” gewoon doorgaan.

  In de sommige grote steden vormt de autochtone bevolking al de minderheid. In de toekomst zal dat ook voor kleinere steden gelden.

 16. Bolkestein

  Komen ze daar nu pas mee aan? Hoeveel jaren wisten wij al niet dat dit gaande is in de huiskalifaatjes?

 17. tonna

  Dat Wilders na jaren nog steeds geen echte progressie maakt met zijn overigens juiste zienswijze op het probleem islamisering/omvolking komt niet door zijn aanpak,maar door het stupide kiesvee!

  1. Brazil

   Er is totaal geen islamisering, dit is een waanidee van clown Wilders.
   Toch iets meer aan de buitenlucht komen en onder de mensen.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. DidiMadloba

    Nog geen 6% van de Nederlandse bevolking is moslim. Bij enquêtes schat men dat op 20%.

    Het heeft iets met bangmakerij te maken.

    1. Niet L niet R

     Jij bent een van die personen, waar Nederland zich tegen verzet!
     Geef eens aan hoeveel procent van de moslims crimineel zijn!
     De cijfers die bekend zijn liegen niet!
     De plofkraken zijn o.a. eigendom van deze moslims!

  2. DidiMadloba

   Wilders is de ultieme populist. Als uitgekookte volksmenner waakt hij er zorgvuldig voor problemen op te lossen want zijn kiezers moeten ontevreden blijven anders stemmen ze niet meer op hem. Heel geraffineerd zorgt Wilders er voor niet de schuld te krijgen van zijn gebrek aan daadkracht.

   Neem nou zijn vraag “willen jullie meer of minder Marokkanen?” Toen de uitzinnige menigte in dat (Inmiddels failliete) Haagse café riep: “minder!” beloofde Wilders “dan gaan we dat regelen”. Maar hij deed NIETS. Hij had een motie kunnen indienen in de Kamer, maar durfde dat niet omdat hij hoongelach kon verwachten van andere fracties, de lafaard!

 18. J.Rademaker

  Maar wat gaat men er aan doen, waarschuwen is niet echt effectief.

 19. Brennivin

  ‘Onze kinderen’? Dat zijn niet mijn kinderen vriend!

 20. logisch denken

  Elk normaal denkend mens wist dit al 20 jaar. 40 jaar geleden begonnen onder den uyl met zijn gezinshereniging. Het geloof van de tolerantie rukt op en maakt elke democratie monddood door de dooddoener discriminatie

 21. DidiMadloba

  Ik dacht dat we eerder last hadden van grootschalige indoctrinatie TEGEN de islam. Met de PVV als centrale haatpartij.

  1. Vit

   Volwassenen zijn niet meer te indoctrineren beste man, dat is een psychologisch feit tenzij deze labiel zijn, alleen kinderen zijn tot een jaar of 18 te indoctrineren.

  2. peetjoh. k

   Op zich heeft niemand wat tegen de islam. Wij hebben wel wat tegen het personeel van dat geloof. De grote groep moslims maken zichzelf gehaat. Daar is geen indoctrinatie voor nodig. Ze doen het allemaal zelf net zoals denk. Die zorgen alleen maar voor nog meer haat tegen de zandhazen. De pvv is een gevolg van het gedrag van imigranten.

   1. Vit

    Precies, 1 en 1 is nog steeds 2 en geen 3.

 22. ikweetwatikwil

  Didi. Zoals altijd draaien de moslims de boel weer om. Wij hebben geen indoctrinatie van de PVV nodig want anders als bij de islam, denken wij zelf.
  De firma denk is gluiperig bezig
  Het is al gezegd, op zich hebben we geen hekel aan de islam, maar wel aan hun gedragingen.
  Dat wij in het Westen zelf denken en de islam voor de moslim, moet wennen zijn voor jullie. Maar wen er maar aan , misschien ga je op den duur ook PVV stemmen. Partij voor de vrijheid.

 23. Rud56

  Tim, de moskee of islamitisch gerelateerde school zijn de bron van het kwaad!
  En het weghalen van die kinderen strookt niet met verdragen die onze ‘fijne’ deugambtenaren c.q. -politicy hebben bedacht en hebben vastgelegd.
  Evenzo jouw optie tot het retourneren van die ouders: velen zullen hier zijn geboren, dus uitzetten kansloos!

  Tim, zoals jij nu ook erkent: Wilders had en heeft gelijk!! En alléén een draconische aanpak van de islam in dit land zal nog kunnen helpen, want een islam is geen goddienst is of religie maar een satanische ideologie! En die moet je het zo moeilijk mogelijk maken: dus ja: geen hoofddoeken e.d. in het openbaar, kortom het niet faciliteren of toestaan van islamgerelateerde zaken, dus ja, het sluiten van moskee en islamitische school, willen we hier onze vrijheden en veiligheid behouden.

  Maar ja Tim, een volstrekt dwaas schepsel zoals onder andere een Kalverboer wil IS-kinderen hierheen halen, en met behulp van verachtelijke ambtenaren op de diverse ministeries zal haar wens wellicht binnenkort wel werkelijkheid worden.

  Ja Tim, waar de moslim verschijnt is het de vrijheid, veiligheid en vrede die verdwijnt!

  Dat is overal ovérduidelijk geworden, maar ook in dit land weigert het uitermate domme deugvolk dit te erkennen.

  1. Niet L niet R

   Geheel mee eens, triest maar waar!
   Nederland huilt waar het eens heeft gelachen!

 24. Niet L niet R

  Hopelijk zijn vele het nog niet vergeten, dat Frauw Merkel en onze leugenachtige minister president Rutte de deuren wagenwijd hebben opengezet voor moslimse gelukzoekers, met een groot criminele aanhang, ons land aan het kapot maken is, kijk eens hoe Amsterdammer met dat tuig omgaat, en hun maar pemperen ten koste van de plaatselijke bevolking!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.