Nederland, jihadland: NCTV waarschuwt voor grootschalige islamistische indoctrinatie van onze kinderen

Geen categoriejun 24 2019, 17:00
Een laks immigratiebeleid, een lui integratiebeleid, en een niet-bestaand beleid om ISIS-terugkeerders te isoleren... dan is dit inderdaad wat je krijgt: onze jeugd ligt momenteel onder vuur. Niet van geweren, maar ideologisch: van kwaadaardige jihadisten die hun hersenen proberen te vergiftigen.
Vroeger liepen kinderen gevaar als ze op straat speelden: misschien dat ze werden geschept door een auto. Of dat een vieze oude man ze naar z'n caravan lokte met de belofte een lolly te geven. Maar roekeloze automobilisten en listige kinderlokkers vallen in het niet bij het gevaar dat onze jeugd anno 2019 loopt. Want als deze radicale lui niet snel gestopt worden, slagen ze er in vele kinderhersenpannen voorgoed te vergiftigen:

"De terreurbestrijder stelt ook vast dat honderden kinderen in Nederland opgroeien in een jihadistisch milieu. Er zijn naar schatting enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen waarvan één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt.

Jongeren en kinderen zijn gevoelig voor propaganda. Salafisten verspreiden volgens de terreurbestrijder materiaal dat leidt tot ’antidemocratische en anti-integratieve tendensen’."

De enige die hier de laatste jaren écht werk van heeft gemaakt is Geert Wilders. Het probleem daarmee, is dat de PVV-stamvader slechts met de botte bijl gehakt heeft en geroepen dat je moskeeën moet sluiten, Korans moet verbieden en immigratie uit islamitische landen zo hard stoppen dat zelfs de vervolgede christelijke minderheden uit die plekken er niet meer bij mogen. Draconische aanvallen op de vrijheid van godsdienst.
Terwijl de oplossing zo duidelijk als wat is: deze lui, deze honderden gezinnen, moet het Nederlanderschap afgepakt worden. Die kinderen moeten bij pleeggezinnen worden ondergebracht en die ouders krijgen een enkeltje naar land van herkomst. Ook als ze tot de tweede of derde generatie behoren. Verder wordt het tijd om organisaties als Milli Görüs, Diyanet en de Moslimbroederschap op de lijst met verboden terroristische organisaties te zetten, zodat het Openbaar Ministerie sneller kan ingrijpen.
Hoe moeilijk kan het zijn?! Het is onze jeugd die in gevaar is, potdomme!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten