BREAKING: Miljonair Jeffrey Epstein pleegde mogelijk zelfmoord in zijn cel, foto’s van reanimatie beschikbaar

Diverse Amerikaanse media waaronder de New York Times berichtten zojuist dat de Amerikaanse miljardair en van kindermisbruik verdachte Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd in zijn cel. Vorige maand nog werd de beveiliging van Epstein opgeschroefd nadat hij werd aangetroffen met een wond aan zijn nek. Ondanks de 24/7 camerabewaking is Epstein nu mogelijk toch overleden. 

Enkele dagen geleden liet Epstein weten ‘alles te willen vertellen’ over de aanklachten waarvoor hij in arrest zat. Ook zou hij al eerder een zelfmoordpoging hebben ondernomen waarvoor hij extra beveiliging ontving. Die eerdere poging mislukte, maar het zou nu ondanks de scherpe beveiliging van zijn cel toch zijn gelukt.

Door de plotselinge ‘dood van Epstein’ draait de geruchtenmachine op het internet natuurlijk op volle toeren. Volgens sommigen zou de familie Clinton mogelijk invloed hebben gehad op zijn ‘zelfmoord’. Dat de relatie tussen Epstein en de Clintons niet vergezocht is blijkt uit het beschikbare fotomateriaal. Er zijn diverse foto’s beschikbaar van Jeffrey Epstein met Bill Clinton. Overigens ook één met de huidige Amerikaanse president Donald Trump, maar hij zou ‘geen fan’ zijn geweest van de fortuinlijke man.

Echter is het nog onduidelijk of Epstein daadwerkelijk is overleden. Zo zijn er beelden beschikbaar waarop te zien is dat hij wordt gereanimeerd en ziet zijn lichaam er niet levenloos uit. Epstein wordt verdacht van mensenhandel, misbruik van kinderen en nog een aantal aanklachten zoals verkrachting. Verder staat Epstein bekend om zijn wilde fantasieën om een ‘kinderboerderij’ te beginnen waar twintig vruchtbare jonge vrouwen hem van nageslacht moesten voorzien. Maar veroordeeld is hij nog niet, wel loopt er een onderzoek. Nu hij is overleden zal dat worden gesloten.

Dat Epstein ondanks de 24/7 beveiliging in staat is om zelfmoord te plegen is bizar. Het is een regelrechte aanfluiting voor het Amerikaanse rechtssysteem. De vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren zal komende dagen blijven hangen en de geruchtenmachine nog harder laten draaien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Confucius

  Tsja, wat moet je daar nu op zeggen?

  Zijn dood zal voor heel veel beroemde mensen een opluchting zijn.

  FBI, CIA, MI6, NSA en weet ik welke letterorganisatie er baat bij hebben.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Je vergeet de Mossad de baas van het zooitje dat je noemt !

 2. Seneca

  hoe ‘conveniënt’ is deze ‘zelfmoord’. nu ontspringen de schoften zoals o.a. de Clintons, Edward van het Engelse ‘koninklijk’ huis en nog vele anderen uit de politiek, bedrijfsleven en bestuurlijke organisaties de dans. de Lolita Express vliegt niet meer en dat is voor de onschuldigen die onder deze misdaad geleden hebben en nog wel lijden, maar goed ook.

 3. ko vadis

  Deksel op de beerput! Geef de man een sigaar!

 4. Beukman

  Volgens sommigen zou de familie Clinton mogelijk invloed hebben gehad op zijn ‘zelfmoord’.

  Dat zal gerust. Volgens “sommigen” runde Hillary Clinton een p*donetwerk vanuit een supermarkt in de VS. Die theorie werd hier op DDS uit volle borst verdedigd. Zo vreemd is het dus niet dat “sommigen” nu denken dat de Clintons iets te maken hebben met het verscheiden van een van Trumps buddies.

  1. Bosche draak

   Beter lezen Beuk, Epstein en Trump waren zeker geen vrienden.
   En dat p(e)doverhaal betrof toch juist een pizzatent?

   Wil DDS zich eens niet zo aanstellen en niet een complete tekst zomaar wegbonjouren omdat er toevallig een “stout” woordje tussen staat.
   Er zijn altijd nog dingen als context en nuance okay?

   1. Beukman

    Pizzatent, whatever. Ze vraten het, hier op DDS. Jij ook waarschijnlijk, want je bent een allesvreter.

    Trump noemde Epstein in ’02 een “geweldige kerel”, die hij al 15 jaar kende. Epstein ging er prat op dat hij Donald aan Melania heeft gekoppeld. De heren organiseerden op Trumps buitenverblijf een wedstrijd tussen 28 jonge bikini-pinups. Trump en Epstein waren de enige heren. Volgens Epstein heeft hij Donald daar aan Melania gekoppeld.

    1. Lao Tse

     “Trump noemde Epstein in ’02 een “geweldige kerel”, die hij al 15 jaar kende”

     Volgens Teunis was Epstein helegaar geen fan van Trump.

     🙂

     1. ZiggyStardust

      Ga het nou niet opzoeken Lao Tse. Blijf nou gewoon maar even weg bij onderwerpen rondom kindermisbruik. En laat die infantiele smileys ook maar achterwege. Aub Lao Tse, vaak kan ik je bijdragen waarderen, maar af en toe ben je een smerige schoft.

    2. Bosche draak

     Waarschijnlijk koop ik geen brood voor Beuk, niet zo slap lullen.
     15 jaar is een lange tijd, Trump en Clinton waren in het verleden ook vriendjes.
     Vergeet niet dat Trump al meer dan 70 jaar rondloopt.
     Dus je kan op je vingers natellen (en nee je schoenen mogen aanblijven Beukmannetje) dat de situatie van toen niet perse die van nu is.
     Vooral daar Trump nu de president van de USA is. Weet je nog?

   2. Teunis Dokter

    Ik denk dat die berichten automatisch worden verwijderd vanwege het woord p€do.

  2. Bart

   En daar is de walgelijke betaalde eu trol beukman ook weer.

   1. Beukman

    Ja @Bart, en ik word betaald van jouw belastinggeld.
    En als ik hier klaar ben, dan ga ik jou en je familie omvolken. Opdracht van Merkel en Timmermans.

    1. Kretoloog

     Ga jij maar met je pik spelen Beuk. Heb je ook eens plezier (gesteld dat je niet onbekwaam bent).

     1. Beukman

      Er is geen groter plezier dan het vooruitzicht om straks Bart en zijn familie om te volken, @Kreet.

  3. Roughwood

   De Clintons zijn een stel grote (machts)geile viezeriken. Geen haar beter dan Trump.

   1. ZiggyStardust

    En dan nog dat uranium schandaal waar de Clintons bij betrokken zijn. Ben blij dat Trump president is geworden. Trump is een mafklapper, maar wel de beste van 2 kwaden. En vooralsnog houdt ie zich aan z’n verkiezingsbeloften. Doen weinigen hem na. Ook heeft hij met de traditie gebroken om oorlogen te beginnen, hij probeert ze juist op te lossen. Van mij mag ie er nog een termijn achteraan plakken. Dat zou goed zijn voor de wereldvrede.

    1. merlot

     “En dan nog dat uranium schandaal waar de Clintons bij betrokken zijn.”

     Die hele Clinton-foundation stinkt een uur in de wind. Maar of daar de onderste steen boven komt valt te betwijfelen. Ze hebben teveel connecties en hebben de media mee.

     1. Lao Tse

      Er doen veel sterke verhalen over Hillary Clinton de ronde, van satanische p*dofilie, pizzagate, corruptie en criminele e-mails, maar er kwam nooit een snipper bewijs van onrechtmatig handelen boven tafel, laat staan een veroordeling.

      Volgens mij is er weinig aan de hand. Vergeleken bij Trump is ze een heilige.

     2. ZiggyStardust

      Jammer dat we nooit de geheimen van Epstein te weten zullen komen. Ik hoop dat ie zijn memoires nog vastgelegd geeft bij een notaris.

     3. ZiggyStardust

      En er gaat dus vanuit Nederland via de postcodeloterij geld naar de Clinton foundation. Kun je het je voorstellen? Dit is toch te gek voor woorden. Verdachte in meerdere schandalen, corruptie, pedxfielie, iets met uranium, iets met e-mails, maar we blijven gewoon geld sturen. Kun je je de ophef voorstellen als er een Trump foundation zou worden opgericht, en de postcodeloterij zou die financieel steunen??!!!

    2. Cycle25

     Volgens mij is er weinig aan de hand. Vergeleken bij Trump is ze een heilige.

     Jaja, ze is heilig verklaart door links medialand, het Barr/Durham onderzoek komt er aan en je mag straks gaan genieten van Clinton’s in oranje pakjes.

    3. Beukman

     En vooralsnog houdt ie zich aan z’n verkiezingsbeloften.

     Oja. Hij zou zijn belastingen openbaar maken als ie president werd.
     Inmiddels vechten zijn juristen een strijd om te voorkomen dat hij hiertoe zal worden gedwongen.

     1. ZiggyStardust

      Want van zijn belastingaangifte is het hele land afhankelijk of zo??? Get over it. Echt. Waarom worden de gevierde clinton en Obama niet afgerekend op het vuurwapengeweld, maar wordt trump hier op aangekeken, terwijl links geen vertrouwen heeft in trump, maar alle vertrouwen had in Obama en Clinton, en onder hun regime het vuurwapengeweld nog hoger was? Stop een keer met janken en stel jezelf een keer constructief op. En accepteer onderhand een keer dat Hillary heeft verloren. Lekker schreeuwen vanaf de zijlijn…

  4. M de ruyter

   De man is één keer op Trump zijn landgoed geweest,
   De Clintons (die niet vies zijn van een lijk meer of minder, arkansaw, bengazi ed.) Waren echter dik bevriend met Epstein.
   Ook hielden ze van nogal jonge vrouwen daar..
   Hij wou gaan getuigen, en er waren nogal wat mensen van de elite bij betrokken ( waaronder mogelijk Trump)
   En plotseling is ie dood, zelfmoord.
   Geen samenzwering te zien hier, zet je msm aan en ga rustig slapen..

 5. santiago

  Niemand weet of hij dood is.
  Deze mensen hebben geld en invloed dus alles is mogelijk.
  Heb al tijd hetzelfde gevoel gehad met Friso. Werd ook zo geheimzinnig over gedaan.
  We zullen het nooit weten.

 6. Benny

  De linkse methode bij ernstige bedreigende situaties waarbij er te veel op het spel staat :MOORD. Zowel in de VS als ook in dit inmiddels verrotte land zeer een gebruikelijke tactiek…..

  1. Cycle25

   Klopt, Epstein zou namelijk gaan bekennen en hij wist te veel.

 7. Lao Tse

  “Overigens ook één met de huidige Amerikaanse president Donald Trump, maar hij zou ‘geen fan’ zijn geweest van de fortuinlijke man.”

  .. loog Teunis.

  1. toetssteen

   @LT
   Trump brak al met Epstein toen hij hoorde van diens voorkeur en dat is al een behoorlijke tijd geleden.

   1. Lao Tse

    Nee, Toetssteen, hij noemde Epstein een geweldige kerel die hield van heel erg jonge vrouwen.

    1. toetssteen

     LT
     De groeten, ik knipte en plate een stuk uit de washington post voor u, maar foets. Waarheid is blijkbaar te hard te verteren. Enfin, het ging over het feit dat Trump Epstein al meer dan 15 jaar terug verbood zijn golfbaan te betreden omdat….
     En dan kunt u van alles toeteren en blazen, maar dat maakt het nog niet waar.

     1. Lao Tse

      Ik citeerde Trump letterlijk, Toetsteen en daarvoor hoef ik niet te knippen en te plakken.

      Je dekt een man die meerdere vrouwen verkrachtte en aanrandde en pochte dat hij in zijn machtige positie elke vrouw die hij tegenkwam bij de kut kunt grijpen.
      Trump is een walgelijke misogyne man van het slag Epstein. Ik zou zo’n lul niet verdedigen.

     2. Erkenbrand

      Nee jij verdedigt liever moslims…..

     3. Lao Tse

      Nee, Erkenbrand, ik verdedig slechts de vrijheid van godsdienst. Jij wenst alle moslims op te sluiten in concentratiekampen. Dat is triest.

     4. Erkenbrand

      Nee hoor dat is lijfsbehoud en een vooruitziende geest!

     5. Peter Oudshoorn

      Godsdienstvrijheid is een reliek en artefact en verdient geen enkele verdediging in deze tijd. Iedere religie wordt al voldoende beschermd door de vrijheid van meningsuiting.

      Godsdienst dient langzamerhand uitgefaseerd te worden, te beginnen met het opheffen van alle privileges, subsidies en bijzondere begunstigingen.

      Godsdienst is mesjogge en kan dan ook niet vaak genoeg belachelijk worden gemaakt; iedere gelovige verdient meewarigheid en moet gezien worden als een patient.

     6. Lao Tse

      De heer Oudshoorn heeft hier wel een punt: 99% van de vrijheid van godsdienst kan worden beschermd met het grondrecht van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vereniging.

      Bijzonder juridische voorrechten voor godsdienstigen zijn er daarom niet of nauwelijks meer. Mogelijk kent hij voorbeelden.

     7. Peter Oudshoorn

      Voor godsdienstigen misschien niet, voor godsdiensten des te meer. O.a. vrijstelling van diverse belastingen, subsidie voor bijzonder onderwijs en het faciliteren van de bouw van m.n. moskeeen tegen de zin van omwonenden in.

     8. Cycle25

      Je dekt een man die meerdere vrouwen verkrachtte en aanrandde,

      Ook uit je duim gezogen, of was je er bij ?

      Je onderbuik ventileren en framen op Trump, dat is je hele levenslijn, beetje zielig eigenlijk als je elke dag met Trump haat opstaat.

     9. Lao Tse

      Van welke belastingen worden godsdienstigen vrijgesteld, Oudshoorn?

      Godsdiensten hebben geen adres waar het aangifteformulier IB en OB naar toe moet, dus dat zal wel een vergissing zijn.

     10. Peter Oudshoorn

      Je kletst Lola. Alle religies hebben een (lokale) hoofdvestiging in het land die bij de Belastingdienst bekend is.

      Religies zijn onder meer vrijgesteld van OZB (onroerend goed belasting) en vaak wordt aan kerken gehele of gedeeltelijke vrijstelling of vermindering van belastingen verleend (kerkrentmeester.nl).

      De subsidies op bijzonder onderwijs zouden per direct geskipt mogen worden: het is onverantwoord om weerloze kinderen te indoctrineren met de geloofswaanzin van de ouders en er bestaat prima openbaar onderwijs.

      Zoals al vaker gezegd: er bestaat geen boeddhistisch rekenen, christelijk lezen, katholieke gymnastiek, of islamitische aardrijkskunde. Kinderen horen op school gevrijwaard te worden van religie-fantasieen en sprookjes tot hun 18e jaar.

     11. ZiggyStardust

      Peter oudshoorn, + heel veel!!

     12. Lao Tse

      Oudshoorn, de belastingvrijstellingen die je noemt gelden ook voor culturele instellingen en organisatie die zijn aangemerkt als algemeen nut beogend (ANBI)
      een sociaal belang behartigende instelling (SBBI).
      Die regelingen hebben een veel bredere strekking dan godsdiensten.
      Hetzelfde geldt voor het Bijzonder Onderwijs dat zich veel breder uitdrukt dan godsdienstig onderwijs.

      Je weet niet waarover je praat.

    2. Bosche draak

     15 jaar geleden domkop, meer dan genoeg tijd om daar tegenwoordig heel anders over te denken.

 8. Politiek Profeet

  Mocht dit stuk vuil echt dood zijn ,op welke wijze dan ook, openen zich wereldwijd, ook in vunzig politiek den haag, de billen waarna de vieze dunne drab weer vrijelijk kan vloeien.
  Wat zal/kan/kon dit stuk vuil een openbaring zijn geweest onder de elitaire gevestigde (wan)orde.
  Menigeen kneep hem ,menigeen heeft de geldbuidel al aangebroken om zwijggelden te betalen en menigeen zal binnenkort vreemde,rare (politieke/financhiele)besluiten nemen.
  Hij heeft in ieder geval het e.e.a. kunnen optekenen in de cel, wie gaat ermee aan de haal?

 9. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Kijk eens aan, na intern overleg weer terug !
  Heel plausibel is dat Eppy helemaal niet dood is maar veilig is gesteld door de Mossad waar hij deel van is. De beroemde foto is in de kelder van de brandweer en niet van het hospitaal. Die neus klopt niet, het lichaam is te kort etc. Pop met masker etc. Dus gezellig aan de witte wijn in Tel Aviv of in de kelder bij Tump aan de bankschroeven. Wie het weet mag het zeggen. ( Wel laten staan deze keer a.ub.)

 10. Rosasolis

  De nieuwsdienst vandaag heeft vermeld dat hij wel overleden is, en zelfmoord heeft gepleegd. Hij heeft enkele maanden geleden ook probeert zelf moord te plegen.
  Dit was geen moord geweest van wie dan ook. Hoe zou er zomaar een moord gepleegd kunnen worden in een streng beveiligd gevangenis cel? De Russen zijn nu de huidige gif experts, maar gebruik van vergif is niet typisch Amerikaans. Er zijn helaas veel van die gestoorde mannelijke griezels in dit grote land, en hoe rijker ze worden hoe erger het met hun corruptie gaat.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Hoe naïef kan je zijn ! Het woord nieuwsdienst al !
   Sorry hoor !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.