epstein

BREAKING: Miljonair Jeffrey Epstein pleegde mogelijk zelfmoord in zijn cel, foto's van reanimatie beschikbaar

Geen categorieaug 10 2019, 17:00
Diverse Amerikaanse media waaronder de New York Times berichtten zojuist dat de Amerikaanse miljardair en van kindermisbruik verdachte Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd in zijn cel. Vorige maand nog werd de beveiliging van Epstein opgeschroefd nadat hij werd aangetroffen met een wond aan zijn nek. Ondanks de 24/7 camerabewaking is Epstein nu mogelijk toch overleden.
Enkele dagen geleden liet Epstein weten 'alles te willen vertellen' over de aanklachten waarvoor hij in arrest zat. Ook zou hij al eerder een zelfmoordpoging hebben ondernomen waarvoor hij extra beveiliging ontving. Die eerdere poging mislukte, maar het zou nu ondanks de scherpe beveiliging van zijn cel toch zijn gelukt.
Door de plotselinge 'dood van Epstein' draait de geruchtenmachine op het internet natuurlijk op volle toeren. Volgens sommigen zou de familie Clinton mogelijk invloed hebben gehad op zijn 'zelfmoord'. Dat de relatie tussen Epstein en de Clintons niet vergezocht is blijkt uit het beschikbare fotomateriaal. Er zijn diverse foto's beschikbaar van Jeffrey Epstein met Bill Clinton. Overigens ook één met de huidige Amerikaanse president Donald Trump, maar hij zou 'geen fan' zijn geweest van de fortuinlijke man.
Echter is het nog onduidelijk of Epstein daadwerkelijk is overleden. Zo zijn er beelden beschikbaar waarop te zien is dat hij wordt gereanimeerd en ziet zijn lichaam er niet levenloos uit. Epstein wordt verdacht van mensenhandel, misbruik van kinderen en nog een aantal aanklachten zoals verkrachting. Verder staat Epstein bekend om zijn wilde fantasieën om een 'kinderboerderij' te beginnen waar twintig vruchtbare jonge vrouwen hem van nageslacht moesten voorzien. Maar veroordeeld is hij nog niet, wel loopt er een onderzoek. Nu hij is overleden zal dat worden gesloten.
Dat Epstein ondanks de 24/7 beveiliging in staat is om zelfmoord te plegen is bizar. Het is een regelrechte aanfluiting voor het Amerikaanse rechtssysteem. De vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren zal komende dagen blijven hangen en de geruchtenmachine nog harder laten draaien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten