Video: Theo Hiddema pakt mocro-maffia aan 'jongens met een laag IQ, maar hoge mate van destructie'

Geen categoriesep 18 2019, 18:00
"Het is nu tijd dat Grapperhaus massaal optreedt tegen de wapens in al die wijkjes in Amsterdam" stelt Tweede Kamerlid Theo Hiddema in gesprek met parlementair verslaggever Ernst Lissauer (Lissauer.com). Hiddema is ernstig bezorgt over de Nederlandse rechtsorde en laat het weten:
Volgens Hiddema hangt er binnen de 'mocro-maffia' een geestelijk klimaat waar we van moeten schrikken:

"nog nooit in enige beschaving is er zo'n discrepantie geweest tussen een laag IQ en de vernietigende kracht die zo'n typetje met dat IQ teweeg brengt. Zo dom als de Pieter, maar wel schieten."

Pijnlijke woorden van de Hiddemeister, maar het is natuurlijk wel waar. In sommige landen is het IQ niet veel hoger dan middeleeuws Europa, maar bezitten ze wel over de vuurkracht van de 21e eeuw: een dodelijke combinatie. Behalve de afnemende veiligheidssituatie is de moord op de advocaat véél ernstiger dan alleen het misdrijf zelf.
Zo meldt Hiddema dat de moord op de advocaat ertoe kan leiden dat de 'kroongetuigenregeling' niet langer houdbaar is. Dat is vooral een probleem voor de Nederlandse rechtsorde. Immers blijkt de overheid niet in staat de mocro-maffia te weerstaan en de kroongetuigen (en hun advocaten) te beschermen om daarmee een gedegen rechtsgang te garanderen:

"Als er geen advocaat te vinden is om een kroongetuige -ook nog verdachte- te verdedigen, dan is de kroongetuigenregeling ten dode opgeschreven"

zo meldt Hiddema.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten