Faal! Klimaatdrammer Jesse Klaver massaal uitgefloten door boeren!

Geen categorieokt 01 2019, 15:45
De Jessias van de lage landen leek het slim om in plaats van te sympathiseren met de agrarische sector juist de schuld bij onze boeren te leggen. Ingefluisterd door zijn Groene knechten leek dit op papier slim, maar in werkelijkheid werd het een aanfluiting. Klaver droop van het podium af, de boeren zien liever een politicus die wel opkomt voor mensen buiten de randstad.
De toon werd vanochtend al gezet door ons politiek wonder. Op Twitter ging hij hard tekeer door aan te kondigen dat de bio-industrie failliet is en dat de boeren maar moeten 'veranderen'.
https://twitter.com/jesseklaver/status/1178927644487946241?ref_src=twsrc%5Etfw
Een harde boodschap die zeker niet goed zou vallen bij de stakende boeren. Daarom is het nog opmerkelijker dat Klaver zojuist het podium beklom om de boeren op belerende toon toe te spreken. Niet Klaver is de boosdoener - ondanks zijn leuke vakantiebestemmingen die alleen te bereiken zijn door CO2 vervuilende vliegreisjes. Nee, de boeren zijn de schuldigen!
https://twitter.com/alexanderbakker/status/1179008313415131137?ref_src=twsrc%5Etfw
Eén ding is zeker: Klaver gaat geen mandaat werven bij de agrarische sector. Zijn speech snijdt weinig hout en erg geliefd is hij niet bij de stakers. Wellicht had Klaver beter niet kunnen komen vandaag. Want dit is natuurlijk enorm slechte reclame voor zijn partij.
De laatste zin waar Klaver over brabbelt schiet natuurlijk in het verkeerde keelgat van de boeren. Het dedain waarmee Klaver tegen de boeren praat druipt ervan af, Klaver staat voor een 'agrarische sector die wel werkt'. Wat dit ook moge betekenen. We weten immers allemaal dat GL niet bepaalt een groot fan is van de bio-industrie, dus deze mislukte poging had beter kunnen worden doordacht.
https://twitter.com/Ludovicus82/status/1179018522732777474?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten