Podcast, podcast, podcast! Thierry Baudet, Mona Keijzer, nieuwe verkiezingen, de MocroMaffia en meer

Podcast, podcast, podcast! Thierry Baudet, Mona Keijzer, nieuwe verkiezingen, de MocroMaffia en meer

Alex from the Rock / Shutterstock.com

Vandaag niet één, maar twee podcastafleveringen bij elkaar.* De eerste aflevering is een gesprek met Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Die vertelt over zijn werk in de Kamer, en zijn hoop (of het gebrek eraan!) voor de toekomst van Nederland. De tweede aflevering van vandaag is een analyse van me, myself and I over zes onderwerpen: de MocroMaffia/Rutte, Keijzer/Omtzigt, Kaag/ChristenUnie, nieuwe verkiezingen, de QR-code maatschappij en de verkiezingen van gisteren in Duitsland. Zoals de vorige keer ook al gezegd: heb wat geduld, want ja, ik moet nog wennen aan dit hele concept. En nee, ik ben zeker geen natural. Helaas.

De Baudet-aflevering:

De analyse:

*Er ging namelijk iets mis met de planner waardoor de Baudet-aflevering nu pas online verscheen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties