beertema 1

VVD-deuger denkt respect af te dwingen met regenboogbankje, PVV-Kamerlid Harm Beertema: "Stop met hyperfocus op seksuele voorkeur!"

Binnenlandokt 13 2021, 22:40
Een kek regenboogbankje en al het toenemende anti-homogeweld verdwijnt als een vrolijke regenboog voor de zon. Althans, zo dacht het Amsterdamse VVD66-stadscommissielid Bas van der Sande. De zelfverklaarde weldoener diende samen met zijn geliefde partner D66 een voorstel in om regenboogbankjes te plaatsen in het centrum van onze hoofdstad. Leuk voor de deugtribune en een wokeprijs gegarandeerd. Maar zo´n kleurrijk gaybankje lost het anti-homogeweld in de achterstandswijken van Amsterdam (Nieuw-West en Zuid-Oost) natuurlijk niet op.
PVV-Kamerlid en voorvechter van holebi-rechten Harm Beertema snapt helemaal niets van het doorgeslagen genderbeleid in Amsterdam. Niet alleen omdat het aantal gevallen van anti-homogeweld alleen maar is toegenomen. Des te meer omdat dergelijke symboolpolitiek helemaal niets verandert aan de onveilige situatie voor LHBTI+´ers in dit door woke aangeslagen Nederland.
"Regenboogvlaggen op politiebureaus, op overheidsgebouwen, stadhuizen. Overal regenboogzebrapaden. In Duitsland zijn er zelfs regenboogparkeerplaatsen en ministers die hand in hand lopen", aldus Beertema. Hij vervolgt: "En maar blijven benadrukken dat LHBTI´ers gediscrimineerd en uitgesloten worden. Het tegenovergestelde is waar. Overal en bijna door iedereen in Nederland worden holebi’s inmiddels geaccepteerd en omarmt."
Volgens Beertema heeft "bijna niemand er überhaupt problemen mee. Op een oververtegenwoordiging van een bepaalde groepering na". De radicale islam is en blijft voor LHBTI´ers een gevaarlijk punt, aldus de PVV´er. Beertema noemt het dan ook spijtig dat juist dat onbenoemd blijft in de strijd voor meer acceptatie voor LHBTI´ers.
Beertema besluit: "Laten we eens stoppen met die hyperfocus op seksuele voorkeur en de laatste hindernis opruimen. Om te beginnen met het maken van de juiste analyse (waar komt het merendeel van het anti-homogeweld vandaan?!) en daar naar te handelen. Bij voorkeur kies ik er voor om de grenzen te sluiten voor hen die nooit zullen integreren in onze vrije open samenleving waar holebi’s dezelfde vrijheden genieten als iedereen."
Theo Hiddema
Advocaat, FVD´er en (naar nu blijkt ook) poëet Theo Hiddema doet ook nog een duid in het zakje naar aanleiding van de berichtgeving van DDS. In de vorm van een gedichtje schrijft hij een ode aan het "arme bankje":

Arm bankje
Nooit iets anders nagestreefd dan rust bieden -
aan gasten die even van gezeik aan hun hoofd verlost wilden zijn
Nu vergrijpen ijdele politici zich aan zijn serene aanwezigheid:
"Ook deze bank staat pal voor onze verheven strijd!"

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten