shutterstock 2111533556

Canadese dictators verbieden burgers aan de snelweg te staan om het VrijheidsKonvooi te steunen

Buitenlandjan 29 2022, 16:15
De walgelijke dictators die het voor het zeggen hebben in Nova Scotia hebben het illegaal gemaakt voor burgers om aan de snelweg hun steun uit te spreken voor Canadese truckers die tegen de vaccinplicht gaan demonstreren in Ottawa. Want stel je voor dat mensen gebruik maken van de vrijheid van meningsuiting.
Jordan B. Peterson is woedend dat de autoriteiten van Nova Scotia dit achterlijke besluit genomen hebben. "Dit gaat werkelijk te ver," schrijft hij erover. En nee, daar valt niets tegen in te brengen. Wat hij zegt klopt 100%. Het is wanstaltig.
https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1487394193517465607
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
In een andere tweet spreekt hij die autoriteiten direct aan: "Hoe haal je het in je hoofd, Tim Houston (premier van Nova Scotia)? Hoe durf je het illegaal te maken voor Canadezen om hun mening te uiten? Jouw daden zijn politiek illegaal. Wees voorzichtig!"
https://twitter.com/jordanbpeterson/status/1487395293729599502
Zo is het. Maar let: de autoriteiten moeten dit wel doen. Als ze ons vrij laten om te demonstreren valt dat hele coronakaartenhuis van ze namelijk in een dag of twee in elkaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten