rusland oorlog

DDS PEILING: WIL JIJ NAVO-TROEPEN IN OEKRAÏNE?

Buitenlandmei 25, 11:38
Het is een belangrijk onderwerp in de politiek tegenwoordig... want knettergekke Europese politici roepen opeens dat Westerse wapens door Oekraïne gebruikt moeten kunnen worden om doelwitten in Rusland aan te vallen: moeten er NAVO-troepen naar Oekraïne gestuurd worden? Naar het front? Zodat die de Russen kunnen bestrijden. Niet indirect, zoals het geval nu is, maar direct?
In plaats van alleen maar te schelden op die mogelijkheid of om die mogelijkheid juist te promoten doen we bij DDS iets heel anders. Wij willen graag weten wat de mening van Nederlanders is. Wat vind u? Niet wat vinden militaristische VVD'ers? Wat vinden pacifistische FVD'ers? Wat vinden de Kamerleden van de andere partijen?
Die mening kan ons voorlopig feitelijk gestolen worden (tot ze daadwerkelijk iets doen dat ons mogelijk in gevaar brengt, natuurlijk). Nee, het gaat ons om uw mening. Doe daarom mee aan onze peiling. Laat weten wat U wil. Moeten er NAVO-troepen meevechten in Oekraïne of niet? Laat het ons weten!

Poll

Overigens ben ik natuurlijk - dat zal onze lezers bekend zijn - persoonlijk tegen directe NAVO-deelname. Sterker nog, ik heb zelfs een petitie opgezet om Geert Wilders te pushen... om te voorkomen dat Oekraïne binnenkort lid wordt van de EU. Want, vrees ik, zo'n lidmaatschap zal bijna automatisch resulteren in NAVO-bemoeienissen in de huidige oorlog.
Ben jij het met mij eens? Teken die petitie dan! Het kost je letterlijk slechts 20 seconden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten