andrewtate

Spraakmakende influencer Andrew Tate gearresteerd in Roemenië

Buitenlanddec 30 2022, 12:45
Andrew Tate, de Britse influencer en oud-kickbokser, is opgepakt in Roemenië op verdenking van mensenhandel, verkrachting en deelname aan georganiseerde misdaad. Ook zijn broer Tristan en twee Roemenen zijn aangehouden in de zaak.
Justitie verdenkt het viertal van het opzetten van een netwerk dat vrouwen ronselt en uitbuit door ze pornografisch materiaal te laten maken dat op een betaalsite werd aangeboden. Volgens de Roemeense autoriteiten verdiende het viertal zo grote sommen geld. Bij de aanhoudingen is ook een woning van Andrew Tate in Boekarest doorzocht, waarbij zes vrouwen werden aangetroffen die door de groep werden uitgebuit.
Andrew Tate is herhaaldelijk in opspraak gekomen vanwege zijn uitspraken over vrouwen. Zo noemde hij zichzelf een "vrouwenhater", beweerde hij dat vrouwen "toebehoren aan mannen" en dat ze deels zelf verantwoordelijk zijn voor verkrachtingen. In 2016 werd hij uit het Britse Big Brother-huis gezet nadat op beelden te zien was hoe hij een vrouw sloeg met een riem. En deze week veroorzaakte hij ophef door klimaatactiviste Greta Thunberg op Twitter te vragen om haar e-mailadres, waarbij hij haar wilde sturen wat hij vond van de uitstoot van zijn auto's. Thunberg antwoordde hierop door te zeggen dat hij kon mailen naar "[email protected]".  
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Je kan kritisch zijn op Andrew Tate over zijn uitspraken en gedrag. Maar het is ook belangrijk om te benadrukken dat het leven niet zwart-wit is. Tate heeft zinnige dingen gezegd en niet alles wat hij zegt is onzin of vrouwonvriendelijk. Je krijgt hier sterk de indruk dat barbertje moet hangen. Tate heeft zijn hoofd net iets te vaak boven het maaienveld uitgestoken. 
Update

Lijkt erop dat Andrew Tate alweer vrij is. Heb zelf altijd weinig gehad met deze man - heeft een bizarre aura van agressiviteit - maar sommige dingen die hij zegt zijn zeker waar… en dit is allemaal extreem vermakelijk

Andrew Tate
Andrew Tate
@Cobratate

The Matrix sent their agents.

7
Reply
Andrew Tate lijkt weer vrij man te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten