dds zomerinterview david icke 58

DDS Podcast: Een fascinerend gesprek over de Realiteit, Energie en Verbanningen met David Icke en Christianne van Wijk!

DDS Interviewsokt 06 2023, 15:45
Zo! Dat was een fascinerend gesprek vandaag bij de DDS Space (op X) met David Icke en Christianne van Wijk. We hebben het gehad over de meest belangrijke onderwerpen van allemaal: wat is Davids visie op de werkelijkheid en de Matrix? Welke rol speelt energie/frequentie? Hoe idioot is het dat hij geband is uit Nederland (en 26 andere landen)? Hoe gaat Christianne te werk met haar documentaire en films? Welke rol spelen intuïtie en gevoelens aan de ene kant, en de ratio of logica aan de andere?
Live werd de Space door iets meer dan 1400 mensen geluisterd - wat opvallend veel is. Natuurlijk is er een recording (opname) van gemaakt door X zelf. Als je de Space terug wilt luisteren kun je dat hier doen. Spoel even vooruit naar 1 minuut en 43 seconden (1:43) zodat je de eerste anderhalve minuut stilte niet nutteloos voor je uit hoeft te staren zonder iets te horen. Vanaf 5:50 begint het gesprek met Christianne en David echt, de vier minuten ervoor is het een inleiding van yours truly.
Natuurlijk kun je deze podcast niet alleen op X luisteren, maar ook op alle grote Podcast Apps. Op Spotify bijvoorbeeld:
En op Apple Podcasts:
Of wat te denken van Spreaker?
Natuurlijk kun je onze Podcast ook beluisteren ook Google Podcasts en, nou ja, overal waar je maar podcasts kunt vinden! 
Luister jij graag naar de DDS Podcast omdat wij met mensen praten die normaal geen ruimte krijgen in de Nederlandse media? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons DDS uit te bouwen en meer kritische denkers ruimte te geven!
Davids nieuwe boek, waar we verschillende keren over spraken, kan gekocht worden op Bol.com. Als je vandaag voor 22:00 uur bestelt heb je het boek morgen al in huis. De meeste documentaires en series van Christianne kunnen tegenwoordig gekeken worden op Ickonic.com. Deze website wordt gerund door de zonen van David, Jaymie en Gareth, en is echt een soort van alternatieve Netflix voor mensen die niet mee willen gaan in de negativiteit en dystopie van de mainstream. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten