eu haalt iraanse president

Bizar! EU kopstuk Charles Michel condoleert Iran: "Onze gedachten zijn bij de familie van Iraanse president"

EUmei 20, 17:12
Dit weekeinde was geen leuk weekend voor Iran. Of nou ja, wél voor gewone Iraniërs... maar niet voor de politieke en religieuze klasse daar. Er is namelijk een helicopter neergestort met onder andere de Iraanse president erin. Dikke boehoe, natuurlijk. Jeetje, wat erg.
President Rasi was bij leven een keiharde Iraanse hardliner. Net als die hele Ayatollah bende daar was hij voor een vreselijke onderdrukking van vrouwen. Vrouwen die hun hoofddoek daar 'niet goed op hebben' worden op ongelooflijke wijze mishandeld in dat land. President Rasi vond dat bij leven helemaal geweldig.
Daarnaast vond deze engnek het helemaal prima om andersdenkenden op brute wijze te onderdrukken. Je had onder zijn presidentschap als moslim het lef moeten hebben om christen te worden... en daar publiekelijk over te spreken. Oepsie! Het had je de meest vreselijke behandeling kunnen opleveren. Rasi had dan met plezier toegekeken. Hij was namelijk een wanstaltige idioot. Een islamistische radicale gek.
Maar raad eens hoe Europese kopstukken reageren op de helicoptercrash? Die sturen Iran lieve briefjes. Want jongens, ze vinden het vreselijk. Kijk maar naar deze volstrekt bezopen tweet van Charles Michel, president van de Europese Raad:
Dit is echt te triest voor woorden. Kijk dan naar de tekst die deze halvezool online zet. "De EU betuigt haar oprechte medeleven met het overlijden van president Raisi en minister van Buitenlandse Zaken Abdollahian, evenals andere leden van hun delegatie en bemanning bij een helikopterongeluk. Onze gedachten gaan uit naar de families," aldus Michel.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Ja, dat lees je goed. Deze topman van de EU, deze "EU-prominent", laat heel publiekelijk weten dat hij en alle andere EU-toppers meeleven met Iran én met de families van de gestorven radicale islamisten die alle andersdenkenden in eigen land extreem onderdrukken en in de rest van de wereld eronder willen krijgen... en uiteindelijk willen vernietigen.
Hoe gestoord is de EU?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten