screen shot 2022 05 01 at 22

Özcan Akyol toont geen genade voor 'vies mannetje' in brievenrubriek: Fidan Ekiz (WNL) als onderwerp van ondeugende fantasieën dat kan echt niet!

Mediamei 22 2023, 14:00
Özcan Akyol besloten om genadeloos op te treden tegen een van zijn lezers in de brievenrubriek van de VARAgids meldt de Mediacourant. De arme lezer, genaamd Machiel, waagde het om Fidan Ekiz te bestempelen als een godin die aanbeden moet worden. Maar dat ging niet onopgemerkt voorbij aan de scherpe blik van Akyol, die meteen zijn oordeel klaar had: "Vies mannetje!"
Özcan Akyol, altijd bekend om zijn scherpe tong en politiek correcte pen, tolereert duidelijk geen grensoverschrijdende fantasieën in zijn brievenrubriek. Hij gaf Machiel een standje en insinueerde op geestige wijze dat deze lezer stiekem zat te dagdromen over Fidan Ekiz, terwijl hij zich waarschijnlijk bevond in de nabijheid van een doos tissues. Je kunt je bijna het tafereel voorstellen, waarbij Machiel zich op zijn zolderkamertje verstopt, in een poging eventueel bewijsmateriaal te voorkomen in de vorm van verdachte vlekken.
Met deze gevatte opmerking weet Akyol als geen ander zijn lezers te vermaken en te verrassen. Hij laat zien dat hij geen blad voor de mond neemt en schuwt niet om een beetje ondeugend te zijn. Het is verfrissend om te zien dat hij niet bang is om te reageren op dergelijke prikkelende opmerkingen van zijn lezers.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Daarbij moeten we niet vergeten dat Fidan Ekiz zelf ook een sterke en onafhankelijke vrouw is, die zonder twijfel kan omgaan met de bewondering van haar fans. Het is echter begrijpelijk dat Akyol de grens trekt bij het creëren van al te fantasierijke en ongepaste scenario's in zijn brievenrubriek. Het is mooi dat deze vorm van hoffelijkheid nog bestaat al kunnen feministen dit ook afkeuren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten