DDS Podcast: We moeten ons NIET tegen elkaar laten opzetten!

DDS Podcast: We moeten ons NIET tegen elkaar laten opzetten!

DEN HAAG - het coronadebat van donderdag 15 april vindt plaats in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Demissionair premier Rutte en Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid en partijleider van CDA, lachen om een grapje in de Kamer ’s avonds tijdens d

In de DDS-podcast van vandaag - gehost door mij, Michael van der Galien - een vijftal onderwerpen met één rode draad: het simpele feit dat het kabinet ons tegen elkaar wil opzetten. Daar moeten we niet intrappen, betoog ik in de podcast. We moeten elkaar vasthouden en elkaar steunen. Want als we ons laten verdelen verliezen we deze strijd tegen het Kartel.

Onderwerpen:

Luister naar de podcast:

Als je liever luistert op Apple Podcasts dan kun je dat hier doen, op Audible kan het hier, en op Google Podcasts kan het hier. Dank!

Waardeer je onze podcasts? Steun ons dan financieel. Dat kan via BackMe - maandelijks óf eenmalig. Elke euro is van grote waarde!

Lees meer over:
Hugo de Jonge

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties