screen shot 2023 03 16 at 023050

De linkse media zetten aanval in op BBB: 'Een kandidaat is antivaxxer!'

Politiekmrt 20 2023, 12:00
Nu de Eerste Kamerverkiezingen erop zitten hebben de linkse media besloten om de aanval in te zetten op de BoerBurgerBeweging (BBB), ongetwijfeld in een poging om voor onrust te zorgen bij de partij zelf, zodat er daar afsplitsingen kunnen plaatsvinden.
De grote aanval wordt ingezet door het Parool. Dat krantje is namelijk in de kandidaten gedoken van BBB bij de afgelopen Provinciale Statenverkiezingen en concludeert dat er heel enge mensen bij zitten.
Eén van de kandidaten is de eigenaar van een "beroemde" manege. Daar werd 4 jaar geleden gemeld dat een kreupel paard een persoon met overgewicht moest tillen. Zo zo. Nou nou. En vervolgens kwam "aan het licht" (LOL) dat hij klanten van de manege had gespamd met berichten dat men op hem moest stemmen.
Dat is "illegaal." Oh wat fout.
En dan zijn we er nog niet! Alexander Grassi, lijsttrekker van de BBB voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht (en nummer 14 op de Statenlijst) blijkt kritisch te zijn over de coronatesten en wordt een "antivaxxer" genoemd door de linkse media.
Oh jongens, oh jongens.
En dan is er nog de nummer 11 van de lijst in Noord-Holland, Sander van den Raadt. Die is heel fout omdat hij in The Great Reset 'gelooft...'
Abonneer je op mijn gloednieuwe-nieuwsbrief. Als je je gratis aanmeldt krijg je dagelijks een mooie column in je mail-doosje over een onderwerp dat we hier op DDS niet kunnen behandelen op die manier (vanwege Big Tech). En als je denkt, goh, ik wil hem wel steunen met een klein bedragje per maand (of per jaar), dan krijg je er meerdere artikelen per dag voor terug, plus podcasts en video's. What's there not to love?!
Alsof dat iets is waar je in kunt geloven. Het WEF en politici hebben zélf de afgelopen jaren gezegd dat ze een Great Reset willen. Heck, ze hebben er zelfs boeken over geschreven!
Het moge duidelijk zijn: dit is puur een aanval op BBB in de hoop voor afsplitsingen en andersoortige interne strubbelingen te zorgen. Want de linkse media vinden maar één ding leuker dan een nieuwe partij opbouwen: haar totaal vernielen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten