schermafbeelding 2023 06 23 101137

Democratische minachting: PVV-motie voor stop op extra belastinggeld voor EU-begroting weggestemd door eurofielen

Politiekjun 23 2023, 11:30
Gisteren vond er wéér een schaamteloze vertoning plaats in onze zogenaamde democratie, toen de motie van PVV'ers Vicky Maeijer en Geert Wilders om geen cent extra Nederlands belastinggeld bij te storten ten behoeve van de EU-begroting werd weggestemd door de eurofielen. Dit is een klap in het gezicht van alle Nederlanders die al genoeg hebben van de bodemloze put genaamd de Europese Unie.
De inhoud van de motie was glashelder. Het waanzinnige voorstel van de Europese Commissie om maar liefst 66 miljard euro extra belastinggeld van de lidstaten te eisen voor de EU-begroting tot en met 2027 is ronduit absurd. Nederland heeft al te veel geld in deze bodemloze EU-put gestort, terwijl we ons eigen geld hard nodig hebben in eigen land. Het is duidelijk dat een Nexit, het verlaten van de Europese Unie, de beste optie zou zijn voor Nederland.
Maar wat doen de eurofielen in onze Tweede Kamer? Ze verwerpen deze motie en laten daarmee zien dat ze geen enkel respect hebben voor de wensen van het Nederlandse volk. Ze geven er de voorkeur aan om ons geld zonder enige terughoudendheid naar Brussel te sturen, zonder zich af te vragen of dit wel in het belang is van de Nederlandse burgers. Het is een grove minachting van de democratie en een duidelijk signaal dat de eurofielen de belangen van de EU boven die van ons eigen land plaatsen.
De eurofielen negeren compleet de zorgen en de behoeften van het Nederlandse volk. Terwijl wij in ons eigen land te maken hebben met problemen zoals onderwijs, zorg en infrastructuur die onze aandacht en financiële middelen vereisen, zijn zij bezig met het bevredigen van de eisen van Brussel. Ze geven geen enkele prioriteit aan het welzijn van de Nederlandse bevolking, maar geven er de voorkeur aan om ons land financieel uit te kleden ten behoeve van de EU.
Deze arrogantie en minachting voor de wil van het volk kunnen niet ongestraft blijven. Het is hoog tijd dat we ons laten horen en opkomen voor onze soevereiniteit en ons eigenbelang. Het is tijd om de eurofielen te laten zien dat wij, de burgers van Nederland, niet bereid zijn om als financiële melkkoeien te dienen voor de bureaucratische moloch genaamd de Europese Unie.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is teleurstellend en frustrerend om te zien hoe onze volksvertegenwoordigers hun rug keren naar de belangen van ons eigen land. Maar laten we ons niet uit het veld slaan. Laten we blijven vechten voor een Nederland dat zelf kan beslissen over zijn eigen financiën en toekomst. Een Nederland dat niet langer onderworpen is aan de grillen van Brussel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten