globalisten bankiers blackrock boeren

Globalistisch BlackRock plots GEOBSEDEERD met onze boeren

Politiekmrt 05 , 9:00
Er is iets zorgwekkends gaande in de boerensector. BlackRock - de bekende Amerikaanse globalistische financiële instelling die de halve wereld in haar macht heeft tegenwoordig - heeft haar egoïstische oog namelijk gericht op onze voedselindustrie. Dat is bijzonder zorgwekkend. Alles wat BlackRock aanraakt verandert namelijk in voer voor globalistische miljardairs. De rest van het volk lijdt er daarentegen onder.
Het is heel veel mensen aan de aandacht ontgaan, maar BlackRock is actief in Nederland. Niet zo gek, BlackRock zit namelijk overal. Dat is één van de grote problemen met die instelling - een instelling die alles overal opkoopt en daarmee nationale en lokale economieën verstoort ten faveure van de staat én de superrijken.
f71d2c30 ad1e 1b52 1909 69eb6ab9fb81
Nu blijkt dat BlackRock geobsedeerd is met onze boerensector. Het bedrijf heeft namelijk een "gesprek" georganiseerd met experts van Wageningen University & Research, het Clingendael Instituut en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, gemodereerd door Chief Investment Strategist Lukas Daalder van BlackRock."
De Globalisten leggen uit: "Nog voor de Russische invasie van Oekraine was het al duidelijk dat er, zeker na de schokken van COVID, zwaktes zitten in de toevoer van allerlei verschillende producten. De chaos werd compleet toen hele productielijnen, capaciteit en grondstoffen door de oorlog in Europa wegvielen. Voeg hier de gevolgen van de klimaatverandering aan toe, en het is duidelijk dat voedselveiligheid wereldwijd onder druk staat."
"Nederland is, na de Verenigde Staten, de grootste exporteur van agrarische goederen in de wereld. Welke impact hebben deze schokken op de wereld, de economie, en onze voedselveiligheid?"
Daar zijn ze vervolgens met z'n allen lekker over gaan praten. Want BlackRock en 'experts' bepalen natuurlijk wat er moet gebeuren in dit opzicht - en alle andere opzichten.
Zorgwekkend. Want BlackRock is bepaald geen charitatieve instelling. Het is een grote vriend van het WEF. En de grote baas van BlackRock Larry Fink is doodeng. De man heeft de beschikking over 10 triljoen dollar en gebruikt dat om wereldeconomieën compleet te hervormen en het globalisme op ongekende wijze te verspreiden - alsmede om knettergekke Woke- en SDG-doelen op te leggen aan alle bedrijven in de héle wereld.  
Dit is waarom het belangrijker dan ooit is om pal te staan met onze eigen boeren. Het is niet alleen onze nationale politiek die hen wil beschadigen. Nee, het gaat om een grote internationale agenda waar enorm veel geld achter en in zit.

Steun boeren belangrijker dan ooit

Dé manier om dat te doen is door zelf zaken te doen met de boeren. Direct. Haal al die grote, rijke middelmannen eruit en werk samen met de boeren.
Hoe dat kan? Heel simpel. Je kunt heerlijk eten van boeren halen, via EerlijkEten. EerlijkEten selecteert elke week dozen met een nieuwe inhoud bestaande uit producten die rechtstreeks afkomstig zijn bij onze trotse Nederlandse boeren - een Allround doos met vlees en vis, groente en fruit, en aardappelen, pasta, etc. en een Vleesbox met het beste vlees dat te verkrijgen is in Nederland.
De kwaliteit van het voedsel van EerlijkEten - een project opgezet door Gideon van Meijeren en Thierry Baudet - is werkelijk ongekend. Het is supervers en héérlijk. Maar de prijs is ook nog eens fantastisch. Want doordat de producten direct van de boer komen is de prijs heel laag te houden. De reden dat je bakken met geld kwijt bent in de supermarkt is dat er allerlei tussenpersonen in zitten die de prijs enorm verhogen. De boeren zelf houden bijna niets over van wat verkocht wordt in de supermarkt. Alles gaat naar de Jumbo en Appie Heijn zelf.
Verzet je tegen BlackRock en de knettergekke globalisten die duidelijk onze boeren het leven onmogelijk willen maken: doe direct zaken met onze trotse boeren. En weet je wat dit alles nog veel mooier maakt? Als je via deze link een heerlijke Allround Box een keer probeert of een Vleesbox dan geven de boeren en EerlijkEten ons van DDS een kleine commissie. Let wel, de prijs voor jou blijft precies hetzelfde!
Met andere woorden, door een doos van EerlijkEeten te bestellen om te zien of al mijn positieve woorden over het voedsel in deze dozen echt klopt, verzet je je tegen enge Amerikaanse globalisten, steun je de boeren, steun je EerlijkEten zelf, én steun je DDS ook nog eens.
Doe jezelf, DDS én de boeren dus een plezier en bestel een Doos met heerlijk vers voedsel, zo van Nederlandse boeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten