Kijk! Johan Derksen veegt de vloer aan met milieu-extremist: 'Een opgefokte natuurfreak!'

Bij Vandaag Inside heeft Johan Derksen gisteravond hard uitgehaald naar milieuactivist Johan Vollenbroek. Deze man is niet alleen een milieu-extremist, maar ook nog eens iemand met kennis van het recht; kennis die hij gebruikt om zijn groene droom aan ons allen op te dringen. Dit tot grote woede van Derksen. "We worden geterroriseerd door een opgefokte natuurfreak!"

Het is altijd leuk om te zien als Johan Derksen de aanval opent op linkse Deugkneuzen en ultra-gestoorde milieumafketels. Dat gebeurde gisteravond weer eens bij Vandaag Inside. Want ja, Derksen sloopte Johan Vollenbroek volledig.

Derksen is helemaal klaar met Vollenbroek omdat hij zijn kennis van de wet gebruikt om zijn natuurdoelen te bereiken; doelen die niet eens bijna gedeeld worden door de gewone Nederlander. Doelen die radicaal zijn. Die knetterver gaan. En die niet alleen bakken met geld kosten, maar die ook nog eens voor enorme problemen zorgen.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het ergste is natuurlijk dat Vollenbroek daarin wordt gesteund door allerlei D66-rechters die de wet - en internationale regels - keer op keer op zo'n manier interpreteren dat milieuactivisten hun zin krijgen. Een rechter kan ook zeggen: volgens de Grondwet heeft de staat de plicht om voor woningen voor burgers te zorgen, klaar, punt. Volgens de Grondwet hebben we het recht op eigendom. Klaar, punt.

Maar nee. Die D66'ers in zwart geven milieu-extremisten keer op keer gelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer