schermafbeelding 2024 04 15 105412

Tranendal bij Ines Kostic (Partij voor de Dieren): NSC houdt stand tegen transgenderwet

Politiekapr 15, 18:00
Het is weer zover: de Partij voor de Dieren zet een potje 'huilie huilie' op X omdat de Nieuw Sociaal Contract (NSC) het belachelijke voorstel voor een 'transgenderwet' heeft afgeschoten. "Zelf bepalen of er M, V, of X in je paspoort staat? Klinkt heel logisch," jammeren zij, maar gelukkig denkt NSC daar heel anders over.

🙏🏽We kunnen van mening verschillen. 🚨Maar #NSC blokkeert debat en zorgvuldige informatievoorziening. ❌️Ongekend ondemocratisch en onacceptabel. Ik roep collega's @christenunie @denknl @VVD PVV @cdavandaag op om tegen motie NSC te stemmen. ✅️ Laten we het debat voeren!

Partij voor de Dieren
Partij voor de Dieren
@PartijvdDieren

Zelf bepalen of er M, V, of X in je paspoort staat? Klinkt heel logisch, maar NSC doet er alles aan om dat tegen te houden. “Onzorgvuldig en ondemocratisch. We kunnen inhoudelijk van mening verschillen, maar debat & informatievoorziening blokkeren is slecht bestuur.” @InesKostic

167
Reply
In een tijd waarin de wereld te kampen heeft met economische crises, oorlogsdreigingen en massa-immigratie, focust de Partij voor de Dieren zich liever op het pushen van een agenda die draait om de erkenning van zogenaamde 'genderfluïditeit'. Ines Kostic, Kamerlid van de partij, bestempelt de acties van NSC als "onzorgvuldig en ondemocratisch." Volgens haar blokkeert NSC debat en informatievoorziening—een ronduit lachwekkende beschuldiging gezien het feit dat NSC juist grondig onderzoek heeft gedaan naar de potentiële gevolgen van deze wet.
Het ware verhaal is dat NSC, in tegenstelling tot wat de groene tranentrekkers beweren, zeer zorgvuldig heeft gehandeld. Zij hebben deze waanzinnige wet die kinderen zou toestaan om hun 'geslacht' te verzinnen en dit officieel vast te laten leggen, terecht tegengehouden. Deze wet is niet alleen een slechte grap, maar ook een gevaarlijke, die jonge mensen kan aanzetten tot onomkeerbare beslissingen die ze wellicht later betreuren.
De DDS staat vierkant achter NSC in deze. Het is hoog tijd dat we stoppen met het normaliseren van deze onwetenschappelijke nonsens en onze kinderen beschermen tegen dergelijke destructieve 'verzinsels'. De houding van NSC getuigt van moed en inzicht, eigenschappen die dringend nodig zijn in het huidige politieke klimaat waar te veel partijen zoals de Partij voor de Dieren kiezen voor emotie boven ratio.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is vreselijk, maar het is helaas een FEIT: DDS loopt het GROTE risico om GECENSUREERD te worden. Wij MOETEN onszelf daar tegen bewapenen. Gelukkig kunnen we dat gratis en snel doen. Jij kunt namelijk GRATIS EN VOOR NIETS lid worden van onze dagelijkse Nieuwsbrief. Als jij dat doet kunnen we je ALTIJD bereiken ook als Big Tech en het Kartel besluiten dat DDS op zwart moet.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Laten we hopen dat andere partijen zoals ChristenUnie, Denk, VVD, PVV, en CDA het voorbeeld van NSC volgen en standhouden tegen deze onzinnige en potentieel schadelijke wetgeving. Het is tijd om het echte debat te voeren: over hoe we onze samenleving sterker, veiliger en gezonder kunnen maken, niet over welke letter er in je paspoort staat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten