screen shot 2024 05 28 at 140137

Wacht, wat?! Doodenge AIVD-NCTV-spionmannetje EN Justitie topambtenaar Dick Schoof moet Wilders' premier worden

Politiekmei 28, 13:00
Dit is echt bizar. Ongelooflijk. Ronduit belachelijk. Dick Schoof zou in beeld zijn als mogelijke premier van het komende PVV-VVD-NSC-BBB kabinet. Schoof. Voormalige AIVD-baas, NCTV-meneer, en nu topambtenaar bij Justitie. Met andere woorden, precies de verkeerde man voor deze positie. Als iemand de deepstate vertegenwoordigt is hij het.
De deepstate heeft in ons land veel te veel invloed. Dat geldt met name voor al die vervelende AIVD-NCTV mannetjes en vrouwtjes die hun positie misbruiken om andersdenkenden steevast te framen als 'gevaarlijk', en die technologie heel blij gebruiken om gewone burgers massaal te bespioneren. Die mensen moet je zo ver mogelijk weg houden bij de macht.
Maar wat blijkt? Volgens RTL Nieuws is dé man die in ons land de deepstate belichaamt in beeld als potentieel premier van het aankomende PVV-kabinet. Ja, dat lees je goed. Dick Schoof zou premier moeten worden. Want jongens, zo'n inlichtingenmannetje is precies wat nodig hebben als we onze burgerrechten willen beschermen. Toch? 
Sorry hoor, maar dit is echt belachelijk. Je haalt een inlichtingenman naar het kabinet? De voormalige BAAS van de AIVD én van NCTV? Die moet onze burgerrechten respecteren én het meest transparantie kabinet ooit leiden?
Waanzin. Totale gekte. Mark Rutte was erg, maar dat was in ieder nog een domme marionet. Hij had een goede uitstraling, had charisma, was een geweldige vlotte prater. Maar als je diep bij hem van binnen keek dan zag je daar geen superslimme slang.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Schoof is een product van de inlichtingendiensten. Sterker nog, hij is zo'n succesvol product dat hij uiteindelijk zelf inlichtingendienstenproducten maakte. Als er in Nederland een "macht achter de macht" bestaat, dan zijn het onze inlichtingendienst. En die man, de man die daar leiding aan heeft gegeven, moet premier worden van een PVV-kabinet? Van een kabinet dat immigratie beperkt, de belastingen verlaagt, orde op zaken stelt qua machtsmisbruik van de overheid (LOL), én dat ook nog eens transparanter dan ooit wordt?
Deze man was topman van de AIVD. Van de NCTV. En nu is hij "topambtenaar" op het ministerie dat verantwoordelijk is voor de vervolgingen van Raisa Blommestijn, Gideon van Meijeren én Pepijn van Houwelingen.
Díe man, daar denkt Geert Wilders van: "Weet je wat, die kan mijn kabinet wel gaan leiden"?
Knetter. Wat een totale en complete afgang voor Geert. En wat een ongelooflijk bedrog jegens de kiezer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten