Gemeenten laten struisvogelbeleid achter zich, willen Marokkaanse jeugd aanpakken

Geen categoriesep 25 2010, 12:45
Poeh, poeh, dat werd tijd. Gemeenten hebben ein-de-lijk informatie verstrekt over schooluitval, misdaad en werkloosheid onder Marokkaanse jongeren. Dit zag u natuurlijk echt niet aankomen, maar wat blijkt?

Uit de cijfers blijkt dat Marokkaanse jongeren in de leeftijd van 12 tot 24 jaar oud in de 22 gemeenten twee keer zo vaak in aanraking komen met de politie als andere jongeren. Gemiddeld werd 3,7 procent van de Marokkaanse jongeren in die leeftijdscategorie verdacht van een misdrijf. Ook heeft veertig procent van die groep een strafblad.

Met name onze grote Marokkaanse vrienden in Gouda en Utrecht zijn nogal crimineel bezig:

In Gouda werd in 2009 13,8 procent van de Marokkaanse jongeren verdacht van een misdrijf, in Utrecht was dat 13 procent.

De gemeenten willen nu dat er harder wordt opgetreden tegen deze kutmarokkanen (staat tegenwoordig in de Dikke van Dale dus het lijkt mij dat deze term tegenwoordig politiek correct is).
Ein-de-lijk. Deze reljongeren veroorzaken nu al jaren - zo niet decennia - overlast. Er heerst een merkwaardige cultuur onder de Marokkaanse jeugd waarin de Nederlandse samenleving als de vijand beschouwd wordt en criminaliteit volstrekt normaal is. Ze verlagen zichzelf tot een ghetto-niveau - en daar lijden niet alleen zijzelf, maar vooral de rest van de samenleving onder.
Dit soort pestjeugd moet hard afgestraft worden - zij luisteren niet naar vriendelijke woorden en zijn niet vatbaar voor goede bedoelingen. Voor hun is er alleen macht en kracht, aan de ene kant, en zwakte aan de andere. Als je hun gedrag echt wil veranderen werkt maar één soort aanpak: een harde, genadeloze.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten