Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Opinie

door Esther

Er moet meer geld naar Defensie.

"Onze beslissing over de Krim was mede ingegeven door de overweging dat als we niets doen, er een moment komt dat de NAVO Oekraïne naar binnen sleept en dat ze zeggen: dit heeft niets m

De Armeense genocide is alweer 99 jaar geleden. Nog steeds erkent Turkije deze genocide echter niet. De laatste fase van een genocide is het verzwijgen, dat blijkt maar weer.


IPCC omzeilt kern van de zaak. Jammer, want zonder aanpak van de hoofdoorzaken, is mitigatie als 'dweilen met de kraan open'.

In den lande was Pownews zeer bekend. Elke werkdag ongeveer een kwartier vaak spraakmakende televisie. Daar komt een eind aan.


Een gebied dat al honderd jaar deelt uitmaakt van Oekraïne kan niet plotseling weer Russisch worden gemaakt.

door Bart Schut

De Hoge Raad slaat de plank volledig mis met het verbieden van de pedofielenclub en schept een levensgevaarlijk precedent.

Daar gaan we weer. Beide partijen proberen de ander zwart te maken. Valse(?) beschuldigingen vliegen door de lucht. Gaat de burgeroorlog in Syrië de laatste fase in?

door Esther

Een half miljoen euro is nu eenmaal heel erg veel geld.

Stel nou hè, puur hypothetisch gezien, dat het echt mogelijk zou zijn om in de tijd te reizen en u dus zomaar eventjes een kijkje kan nemen in het dagelijks leven van een paar eeuwen terug, wat zou u doen?

Ah, politiekcorrect Groot-Brittannië probeert het maar weer eens: een tegenstander uitschakelen door hem neer te zetten als racist.

De Financial Times kwam gisterochtend met het bericht dat 10 procent van alle inkomsten van de overheden van Zuid-Europa opgaan aan rentebetalingen.

Met Jan Paul van Soest in de hoofdrol.

Ook kleine cafés moeten eraan geloven: Het rookverbod geldt binnenkort in alle horeca.

Net als andere oud-PVV'ers willen de twee heren een echte rechtse partijfractie opzetten.

door Esther

Wie zich blauw betaalt, houdt geen rooie cent over.

Keklik Yücel

Daadkracht van de Partij van de Arbeid! Eindelijk wordt een einde gemaakt een de onrechtvaardige inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen.

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.