Klimaatterrorisme

Geen categorieokt 02 2010, 14:00
Als we denken dat we wel zo ongeveer alles gehad hebben op het gebied van de klimaathysterie, blijkt dat het altijd nog gekker kan. Tegelijk met de publicatie van het nieuwe rapport van de Royal Society (RS, de Britse KNAW), waarin deze instelling afstand neemt van het klimaatalarmisme dat zij tot voor kort nog met zo veel verve propageerde, is er een filmpje verschenen waarin mensen die geen zin hebben om mee te doen aan een drastische vermindering van hun CO2-uitstoot, voor het oog van de camera worden opgeblazen, waarbij de lichaamsdelen en bloedspetters overdadig in het rond vliegen.
Het filmpje is gemaakt ter ondersteuning van de campagne 10:10, die de mensen oproept om 10% CO2-uitstoot per jaar uit te sparen.
Over de maakster schrijft de Britse 'Guardian':

What to do with those people, who are together threatening everybody's existence on this planet? Clearly we don't really think they should be blown up, that's just a joke for the mini-movie, but maybe a little amputating would be a good place to start?" jokes 10:10 founder and Age of Stupid film maker Franny Armstrong.

Lees en bekijk verder hier en hier.
Het begrip 'Britse humor' heeft er van nu af aan een nieuwe dimensie bijgekregen. Ik vermoed dat deze grappen in kringen van Al Qaida en de Taliban ook wel in goede aarde zullen vallen. De maakster tekende ook voor de 'Age of Stupid'. Wellicht heeft zij zich iets te veel vereenzelvigd met dat thema.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten