Schokkend: Joran van der Sloot liegt

Geen categoriemrt 25 2011, 22:36
Ik weet het: schokkend nieuws. U zult ongetwijfeld bij uzelf denken "het zal toch niet?" Nou, ik moet u helaas teleurstellen. Het zal namelijk wél.
Volgens de Peruaanse politie liegt Neerlands bekendste psychopaat, Joran van der Sloot, over de moord op Stephany Flores. Van der Sloot zegt dat hij het meisje in een vlaag van verstandsverbijstering van het leven beroofde toen zij op zijn laptop had gezien dat hij verdacht wordt van de verdwijning van Natalee Holloway.
Van der Sloot beroept zich "geweldadige emotie", wat de Peruaanse variant is van tijdelijke ontoerekeningsvatbaarheid. Leuk geprobeerd, maar daar trapt de politie niet in - met dank aan de computer van de verdachte:

Uit onderzoek van zijn laptop blijkt volgens de recherche dat Flores kort voor haar dood niets heeft kunnen lezen over de verdwijning van Natalee Holloway.

Met andere woorden, Van der Sloot zuigt het hele verhaal uit zijn duim.
Eerder vandaag werd al bekend dat de moordenaar van Flores na zijn daad nog een paar uur lang online pokerde. Het zal de niet zo snuggere jongen ontgaan, maar mensen die totaal geëmotioneerd zijn pokeren er niet lustig op los. Nee, die zien wat ze hebben gedaan, schrikken van zichzelf, rennen het hotel uit en proberen een veilig heenkomen te zoeken (of geven zichzelf aan).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten