Van der Sloot verborg Natalees lichaam in kist

Geen categorieapr 19 2011, 11:17
Een medegevangene van Joran van der Sloot zegt dat hij weet waar Natalee Holloways lichaam is.
Hij zegt dat de psychopaat hem verteld heeft dat hij Natalee Holloways lichaam in een Arubaanse graftombe heeft gestopt. Van der Sloot zou de Amerikaanse om het leven hebben gebracht toen zij weigerde sex met hem te hebben. Hij betaste haar, waarna zij hem in het gezicht sloeg. Daarop wurgde Van der Sloot Holloway.
Volgens de gevangene gebeurde het allemaal in een roes. Toen Van der Sloot zich bewust werd van wat er gebeurd was zag hij dat Holloway nog leefde. "Op dat moment begroef hij haar lichaam in een ondiep graf in het zand, waar ze overleed aan haar verwondingen".

Pas later heeft hij haar lichaam overgebracht naar de begraafplaats waar hij een medewerker omkocht. Zo kon hij het lijk in een kist van een ander leggen van wie de begrafenis snel zou plaats vinden. Hij schepte op dat niemand, ook niet van de begraafplaats, ooit iets zou vermoeden.'

Onderzoeken maar, lijkt me. Het zou mooi zijn als Van der Sloot na de moord op Flores ook berecht kan worden voor de dood van Holloway. Hoe langer die man in de bak verdwijnt (het liefst een buitenlandse, natuurlijk), hoe beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten