Man gooit zwavelzuur op moeder van drie kinderen

Geen categorieaug 18 2011, 9:54
Stop die gast de rest van zijn leven in de gevangenis alstublieft.

De 28-jarige vrouw uit Zoetermeer die dinsdagmorgen in haar woning ernstige brandwonden opliep, blijkt overgoten met het uiterst giftige zwavelzuur. Het 3-jarige dochtertje van de vrouw was bij haar in de woning aanwezig ten tijde van het drama. Volgens de politie is de vrouw gruwelijk verminkt. 'Ze had opeens een gezicht als een oud omaatje,' aldus een getuige.

De man - een Surinamer - en de vrouw hadden blijkbaar een relatie. Het is vooralsnog niet duidelijk of hij ook de vader van de kinderen is.
Dit is één van de ergste dingen die je iemand aan kunt doen. Zwavelzuur brandt de huid weg en als het niet snel van je wordt afgeveegd moeten zelfs je spieren eraan geloven. 
Wat dit verhaal nog triester maakt is het feit dat de dader waarschijnlijk na een paar jaar cel alweer op vrije voeten komt, terwijl zijn slachtoffer voor de rest van haar leven met de brandwonden zit. Zoals het verhaal van een andere slachtoffer van een zwavelzuuraanvaal, Katie Piper, duidelijk maakt is de kans daarnaast groot dat ze regelmatig operaties zal moeten ondergaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten