Cohen faalt weer eens op televisie

Geen categoriesep 23 2011, 12:44
Cohen mocht gisteren aanschuiven bij PenW om uit te leggen waarom Geert Wilders te ver ging, en waarom hij antwoorden eiste van de premier (over waarom hij nog steeds samenwerkt met de PVV).
En dat deed hij met stijl.
Nou ja, met de gebruikelijke Cohen style, dan. Zie hier de video:
Deze man is werkelijk nog incompetenter dan incompetent. Frits Huffnagel probeert hem zelfs keer op keer uit te leggen waarom hij een fout maakt, waarom hij vooral niet op deze manier moet reageren. Het dringt op de een of andere manier allemaal niet door. Cohen denkt "maar het is niet netjes!" Ja jongen, heel vervelend hoor.
De PvdA-leider heeft nog altijd geen idee hoe hij met Wilders moet omgaan. Als er dan iemand aanschuift die begrijpt hoe Wilders' strategie in elkaar zit, probeert hij zich te verdedigen, legt hij al het goed bedoelde advies naast zich neer, en hakkelt en stamelt hij er lustig op los.
Als Cohen zich werkelijk zorgen maakt over het aanzien van de politiek stel ik voor dat hij bij zichzelf begint: volg eens een spoedcursus politieke strategie, en luister eens naar de mensen die er wel verstand van hebben (zoals Huffnagel). 
Of, nou ja, doe eigenlijk maar niet. Hoe machtelozer de PvdA, hoe beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten