Spam

Geen categoriefeb 15 2012, 14:37
Even een bericht met wat opmerkingen over het Open Podium.
Wij verbazen ons erover dat het Open Podium nu bij tijd en wijle wordt gebruikt als spamplek voor mensen die graag een link naar hun blog (of naar die van een ander willen sturen).
Helaas is dat niet het doel van het Open Podium. Wij willen u de mogelijkheid bieden om zelf artikelen te schrijven en uw mening te delen. Dat is de opzet van het OP: een plek waar u lekker kunt bloggen, zonder daarvoor te hoeven betalen (geen serverkosten, geen softwarekosten, etc., alles wordt gratis en voor niets geregeld door ons).
In ruil daarvoor vragen we maar één ding van u: dat u het OP werkelijk als blog gebruikt, niet als een mooie plek waar u gratis en voor niets ander lezers dood kunt spammen.
Eén voorbeeld van hoe het wel, en één voorbeeld van hoe het vooral niet moet:
Wel: "Euthanasie heeft niet het laatste woord", door Bert Brouwer. Zoals u kunt zien heeft de heer Brouwer een hele column online gezet. Dit stuk voegt daadwerkelijk iets toe aan het Open Podium. Het lokt debat uit en is niet slechts bedoeld om zijn eigen, of een andere, site wat extra bezoekers te bezorgen.
Niet: "Europees arrestatiebevel + video", door 5ver0zet. Dit is een prima voorbeeld van link bait. Het moedigt absoluut geen debat aan en voegt niets toe.
Groet,
De redactie
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten