Verbied de motormaffia

Geen categoriefeb 02 2012, 20:29
En weer is een lid van de Hells Angels opgepakt. Wie had dat nou gedacht: behoorlijk wat Hells Angels zijn... crimineel.

De Nationale Recherche heeft maandag in Amersfoort opnieuw een lid van de Hells Angels aangehouden. Deze zogenoemde 'sergeant at arms' werd gearresteerd op verdenking van handel in vuurwapens en hard- en softdrugs, meldt het Openbaar Ministerie vandaag.

Bij de doorzoeking van vijf huizen en een garage werd er een twintigtal wapens gevonden. Het betreft o.a. twee geweren, twee revolvers, "acht pistolen, een merkloze schietpen, een stroomstootwapen, een boksbeugel en honderden scherpe patronen".
Niet geheel verrassend werden er eerder al vier andere Hells Angels aangehouden in verband met de afpersing van een Arnhemse horecaondernemer. De politie vermoedt dat deze ondernemer vorig jaar pas 'vrijwillig' afstand deed van de belangen in zijn bedrijf toen deze leden van de motormaffia een pistool onder z'n neus duwden.
Kortom, they made him an offer he couldn't refuse.
Dat werkt altijd, toch?
Ik begrijp werkelijk niet waarom de Hells Angels nog altijd niet verboden zijn. Het is een ieder met ook maar een beetje gezond verstand al lang en breed duidelijk dat we het hier gewoon over de georganiseerde misdaad hebben. De vrijheid van organisatie heeft geen betrekking op clubs die als doel hebben om in strijd met de wet te handelen.
Je kunt veel zeggen over de Hells Angels, maar niet dat ze zich graag aan de wet houden. Sterker nog, keer op keer worden er leden opgepakt van deze motorclub omdat ze in drugs en / of wapens handelen, en omdat ze niet-leden dan wel mishandelen, dan wel afpersen. Er moet maar eens een einde komen aan dat soort flauwekul.
Den Haag doe er wat aan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten