[Video] Obama in 2007: ‘Welvarende Amerikanen moeten meer betalen voor energie’

Foto:

Veel kiezers vragen zich af wat Obama allemaal van plan is als hij de komende verkiezingen wint. Hij hoeft zich dan immers geen zorgen meer te maken over de peilingen. Hij kan toch niet herkozen worden. Nou, hier is ongetwijfeld één van de ideeën die hij in praktijk wil brengen: mensen met meer geld (dan de armen), moeten meer betalen voor energie. Dit om 'klimaatverandering' tegen te gaan, e.d.

Veel kiezers vragen zich af wat Obama allemaal van plan is als hij de komende verkiezingen wint. Hij hoeft zich dan immers geen zorgen meer te maken over de peilingen. Hij kan toch niet herkozen worden. Nou, hier is ongetwijfeld één van de ideeën die hij in praktijk wil brengen: mensen met meer geld (dan de armen), moeten meer betalen voor energie. Dit om ‘klimaatverandering’ tegen te gaan, e.d.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!