[Video] Obama in 2007: ‘Welvarende Amerikanen moeten meer betalen voor energie’

Foto:

Veel kiezers vragen zich af wat Obama allemaal van plan is als hij de komende verkiezingen wint. Hij hoeft zich dan immers geen zorgen meer te maken over de peilingen. Hij kan toch niet herkozen worden. Nou, hier is ongetwijfeld één van de ideeën die hij in praktijk wil brengen: mensen met meer geld (dan de armen), moeten meer betalen voor energie. Dit om 'klimaatverandering' tegen te gaan, e.d.

Veel kiezers vragen zich af wat Obama allemaal van plan is als hij de komende verkiezingen wint. Hij hoeft zich dan immers geen zorgen meer te maken over de peilingen. Hij kan toch niet herkozen worden. Nou, hier is ongetwijfeld één van de ideeën die hij in praktijk wil brengen: mensen met meer geld (dan de armen), moeten meer betalen voor energie. Dit om ‘klimaatverandering’ tegen te gaan, e.d.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!