Washington Post werkt samen met Obama

Foto:

Gisteren publiceerde de Washington Post een belachelijk artikel, waarin gesteld wordt dat een puberale Mitt Romney een klasgenoot lastigviel omdat die homoseksueel was. 

De WaPo gooide dit artikel nu online omdat Obama net heeft gezegd dat hij 'persoonlijk' voor het homohuwelijk is. Obama is pro-homo's, Romney anti. Dat is het thema.

Flauwekul, natuurlijk. Ten eerste hebben ze geen enkel bewijs, ten tweede wist Romney niet dat de klasgenoot homo was, en ten derde is het volstrekt duidelijk dat de tiener Romney gewoon dacht een leuke 'grap' uit te halen. 

Oh, en daar komt nog eens bij dat, jawel, de 'getuigen' helemaal niet getuige waren van de haarknipperij.  

De komende maanden kunnen we veel meer van dit soort verhalen verwachten: de media en Team Obama zijn als twee handen op één buik. En hoe spannender de race, hoe meer ze hun favoriet zullen verdedigen en zijn vijand zullen aanvallen.

Gisteren publiceerde de Washington Post een belachelijk artikel, waarin gesteld wordt dat een puberale Mitt Romney een klasgenoot lastigviel omdat die homoseksueel was. 

De WaPo gooide dit artikel nu online omdat Obama net heeft gezegd dat hij ‘persoonlijk’ voor het homohuwelijk is. Obama is pro-homo’s, Romney anti. Dat is het thema.

Flauwekul, natuurlijk. Ten eerste hebben ze geen enkel bewijs, ten tweede wist Romney niet dat de klasgenoot homo was, en ten derde is het volstrekt duidelijk dat de tiener Romney gewoon dacht een leuke ‘grap’ uit te halen. 

Oh, en daar komt nog eens bij dat, jawel, de ‘getuigen’ helemaal niet getuige waren van de haarknipperij.  

De komende maanden kunnen we veel meer van dit soort verhalen verwachten: de media en Team Obama zijn als twee handen op één buik. En hoe spannender de race, hoe meer ze hun favoriet zullen verdedigen en zijn vijand zullen aanvallen.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!