Ik geef voor het eerst een lezing

Geen categorieapr 27 2013, 12:16
Zondag 19 mei, Amersfoort.
Beste DDS lezers,
Op zondagmiddag 19 mei te Amersfoort, geef ik voor het eerst een lezing. Ik ben hiertoe uitgenodigd door de werkgroep ‘Geen tolerantie voor introlerantie’. Uiteraard zou ik het erg leuk vinden als jullie er bij zijn! Mocht je willen en kunnen, stuur dan even een mailtje naar [email protected] en bekijk de details op hun website. Ook kun je je via de ‘join’ optie aanmelden via deze Facebook-eventpagina. Uiteraard, hoe meer zielen hoe meer vreugde, dus schroom niet uw vrienden en kennissen uit te nodigen!
'Het moderne Westen; geen trots en geen nederigheid'.
PvdA prominent Jaques Wallage stelde ooit: "Wie zijn wij om een eerstgeboorterecht uit te oefenen, hoezo is Nederland voor zijn inwoners? Iedereen heeft recht op dit stukje aarde, waarom zouden wij, toevallige inwoners, daar enig bijzonder recht op doen gelden?"
Een dergelijke stelling wordt nog altijd onderschreven door het merendeel van mijn leeftijdsgenoten en mainstream opiniemakers. Ik ben het hier echter niet mee eens en ik, zelf geboren in de laagste regionen van de Sri Lankaanse samenleving, zal u uitleggen waarom.
Ook zal ik aanstippen wat ik waarneem als de effecten van onze verzorgingsstaat in overdrive op de psyche van onze bevolking.
Tevens zal ik toelichten hoe het moderne Westen machteloos lijkt tegenover de professionele voorhoede van de islam, daar zij geneigd zijn binnen de grenzen van onze wet te opereren. Ik zal uiteenzetten hoe de islam gezien kan worden en hoe mijn ideale samenleving eruit ziet: de multiculinaire samenleving.
Hierop aansluitend zal ik belichten wat de mogelijk voordelen zijn van de tot nu toe nadelig uitgepakte Arabische revoluties.  
Ik hoop jullie daar te zien!
Vriendelijke groet,
Timon
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten