De nieuwe kleren van de keizer in multicultureel Europa

Geen categoriemei 29 2013, 13:59
In het bekende sprookje geeft de keizer aan zijn kleermakers de opdracht om een bijzonder gewaad voor hem te maken. Zijn kleermakers gaan de uitdaging aan en trekken hem een uniek kleed aan dat alleen gezien kan worden door slimme mensen. De keizer ziet het kleed niet maar door de verrukte reacties van zijn kleermakers begint hij er in te geloven. Zijn hele hofhouding prijst zijn nieuwe kleren de hemel in en looft de uitgekiende smaak van de keizer. De keizer wil niet dat de mensen denken dat hij dom is en waant zich in prachtige kleren als hij in een optocht langs het volk loopt. Iedereen houd van angst en verbazing zijn adem in, maar niemand durft wat te zeggen uit angst voor zijn positie. Tot een klein jongetje ineens roept: "Hé kijk, de keizer loopt in zijn blootje!"
In het sprookje van Hans Christian Andersen weet de keizer niets anders te doen dan trots door te lopen, zelfs al ziet ook hijzelf de kleren niet. In het sprookje van de multiculturele samenleving hebben Frits Bolkestein, Paul Scheffer, Pim Fortuyn en vele anderen allang geroepen dat de keizer geen kleren aan heeft. De hofhouding van de keizer heeft daar in eerste instantie woedend op gereageerd, en ook de keizer heeft besloten om gewoon door te lopen. Een deel van het volk roept nu al enige tijd dat de keizer toch echt in zijn blootje door hun straten flaneert, maar het blijkt niet genoeg te zijn om hem van gedachten te doen veranderen. De keizer denkt dat het volk gewoon niet slim genoeg is om zijn prachtige mantel te kunnen zien.
Op school leren kinderen nog steeds dat de keizer prachtige kleren aan heeft. De juf vertelt er enthousiast dat immigratie en diversiteit een verrijking zijn voor Nederland. Haar eigen kinderen heeft ze toch maar naar een witte school gestuurd; teveel verrijking en diversiteit bleek niet goed voor hun ontwikkeling. Dat de juf niet wil dat haar eigen kinderen op school de taal en het gedrag van toekie toekie-land leren zal ze nooit toegeven. Op de publieke omroep leren we dat het fout is om mensen uit te sluiten; Nederland is er voor iedereen. Dat etnische en religieuze diversiteit overal ter wereld voor spanningen en conflicten zorgt mag de pret niet drukken. Nederland balkanland, hier moet en zal het wél lukken. Want we hebben van de oorlog geleerd dat je niet mag uitsluiten.
In Nederland lijkt er inmiddels enige consensus te zijn over de observatie dat er toch tenminste een flinke scheur zit in de mantel van de keizer. In Zweden niet, daar vind men dat soort observaties maar racistisch. In Zweden gelooft men heilig in een multiculturele heilsstaat met het liefst een zo groot mogelijke moslimpopulatie. Dat die moslimimmigranten al een week lang half Stockholm in brand steken is de schuld van de Zweden zelf. Hadden ze hen maar mooiere huizen en hogere uitkeringen moeten geven. Dat Chineze immigranten wél werken, niet rellen en geen blonde vrouwen verkrachten wordt niet gezegd. Dat soort onderscheid maken is discriminatie en is dus uit den boze. In het sprookje zijn we immers allemaal gelijk!?
Boze moslims en masochistische Zweden vormen de suïcidale symbiose van een wegkijkende gastheer met een agressieve parasiet. Het is de perfecte combinatie van een teveel aan zelfreflectie aan de ene kant en het volledig ontbreken daarvan aan de andere kant. Beide partijen leggen de schuld harmonieus bij het land dat de immigranten gastvrij ontvangen heeft. In Zweden krijgt het kind dat roept wat iedereen met eigen ogen kan zien geen bijval, maar wordt het weggevoerd en naar een heropvoedingsgesticht gebracht. Maar laat u niets wijsmaken, Zweden is geen naïeve uitzondering in een realistisch en zelfbewust Europa. Want als moslims in Londen al koranversen citerend een militair onthoofden, dan spreekt de premier in reactie daarop doodleuk over de geweldige bijdrage van moslims aan zijn land.
In het land van die dappere premier Cameron zijn er moslim-sex-gangs die blanke Britse meisjes verkrachten en verhandelen. Blanke meisjes omdat ze “cheap” zijn en het gore lef hebben om alleen in de bus of met de trein te reizen. Zo’n in de Britse pers als “Asian paedophile gang” omschreven bende in Oxford stond in sommige Britse kranten zowaar met hun lichtgetinte tronies in beeld. Hoeveel aandacht heeft de Nederlandse media aan dit verrijkende fenomeen besteed? Heeft u er uberhaupt van gehoord? En hoeveel media-aandacht denkt u dat een groep blanke mannen die islamitische meisjes verkrachtte en verhandelde zou hebben gegenereerd? Het is een retorische vraag, dat begrijpt u.
Als een krant die meestal de fictieve kleren van de keizer uitbundig bejubeld voor de afwisseling eens een foto plaatst van een naakte keizer, dan is die krant volgens velen ineens geen kwaliteitskrant meer. Er is immers geen enkele reden om aan te nemen dat er ook maar iets zou kloppen van het bericht dat een wijk vol ortodoxe moslims op een klein kalifaat zou lijken. Stel je voor zeg, dat soort berichten verstoort ons vredige, idyllische sprookje alleen maar. En je moet Geert Wilders geen munitie geven voor zijn facistische ideeën over het beschermen van de Nederlandse cultuur, twitterde Femke Halsema. Brrr, we weten toch waar dat soort eng nationalisme toe leidt? Neehoor, de keizer heeft een prachtig gewaad, jullie zijn gewoon te dom om het te zien.
West-Europa verkeert in een soort massapsychose waarin onze leiders zonder schroom de eigen cultuur in de uitverkoop doen om een wit voetje te halen bij de allochtonen. Een moskee in Deventer die elke dag via de oproep tot gebed in de hele wijk de superioriteit van Allah proclameerd? Geen probleem! Een Turkse wijk alleen voor Turken in een Nederlandse stad? Tuurlijk, die bouwen wij voor jullie, nou en of! Vind u onze Zwarte Piet traditie racistisch jegens onze gepigmenteerde medelanders? Geen punt, dan vieren wij het Sinterklaasfeest toch gewoon zonder Zwarte Piet! Of is er hier een grens bereikt? Durven we nog ergens voor op te komen, of zijn we zo individualistisch geworden dat we de culturele verdringing zonder verzet accepteren?
Wanneer dringt het besef door dat de gebruiken, tradities, voorkeuren, religie, identiteit en het karakter van een land de reflectie is van de identiteit en het karakter van haar bevolking, en niet andersom? Als de autochtone bevolking in West-Europa zo snel en zo massaal wordt vervangen door immigranten uit de 3e wereld (en hun kinderen) dan worden die immigranten geen Europeanen, dan wordt Europa de derde wereld. Het niveau van het onderwijs zal verslechteren, de corruptie zal toenemen, de noord-Europese arbeidsethos zal veranderen, cliëntelisme zal woekeren, het laatste restje sociale cohesie zal verdwijnen en er zullen gewelddadige conflicten ontstaan tussen de verschillende bevolkingsgroepen. Waar halen wij in Godsnaam het recht vandaan om iets wat in zoveel eeuwen met bloed, zweet en tranen is opgebouwd in een paar generaties naar de gallemiezen te helpen?
In Europa worden vrouwen massaal naar de arbeidsmarkt gejaagd, het liefst fulltime. Dat ze dat niet goed kunnen combineren met een gezin waardoor er nóg minder kinderen worden geboren is geen punt van zorg voor de Europese hofhouding. Die zorgt onder leiding van de Zweedse eurocommissaris Cecilia Malmström gewoon voor nog wat extra immigratie uit Afrika en omstreken. Ja, de Zweden hebben een scherp oog voor dit soort dingen. Het was niet voor niets de Zweedse minister Jens Orback die al in 2004 opmerkte dat we open en tolerant voor de islam en voor moslims moeten zijn. Want, zo redeneerde hij in een debat op de Zweeds radio, dan zullen zij ook aardig en tolerant voor ons zijn als ze straks in de meerderheid zijn.
Nederland wordt wakker en laat u niet zoals de spreekwoordelijke kikker in een pan water langzaam doodkoken. Geef de keizer zijn kleren terug. Stop de immigratie van niet-westerlingen. Stop het toegeven aan en het pamperen van radicale moslims. Gebruik het geld voor die Turkse wijk in Rotterdam voor een remigratieproject en het uitburgeren van immigranten die helemaal geen Nederlander willen worden. Stap uit het Geneefse vluchtelingenverdrag zodat de instroom daadwerkelijk kan worden stopgezet. Schud dat cultureel marxisme van de jaren zestig van u af en sta pal voor westerse normen en waarden. Wees trots op uw eigen land en uw eigen cultuur. Omdat u het waard bent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten