De NIEUWE rebel rijdt juist NIET te hard!

Geen categoriejul 22 2013, 11:29
Als je vroeger 'te hard' reed (tussen quotes, want willekeur enzo), dan was je stoer en rebelleerde je tegen de overheid. Pech als je werd gesnapt. Alleen een brave Hendrik hield zich aan de snelheidslimiet.
Inmiddels is de pakkans, vooral op de snelweg, erg groot geworden. Bij een werkende trajectcontrole is deze zelfs 100%, of, om precies te zijn: groter dan 100%, door fouten in het systeem. Als je nu 'te hard' rijdt, ben je dus ECHT stoer. Toch?
Het ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Zoals we allemaal weten, zijn boetes voor 'te hard' rijden allang niet meer bedoeld om te bestraffen of om te voorkomen dat we 'te hard' en 'dus onveilig' rijden (bewijzen genoeg) en is de enige reden van al deze boetes het spekken van de overheidskas, geborgd door het CJIB, dat beslag op je inkomen mag leggen en je op mag laten sluiten (zonder dat je boete daardoor verdwijnt). Kortom, de overheid wil juist, zeker nu, het tegenovergestelde, namelijk dat we ALLEMAAL en ook nog eens zo VAAK mogelijk en zo VEEL mogelijk te hard rijden! Kassa!
Dus wat doet de nieuwe rebel? De nieuwe rebel rijdt juist NIET te hard! En de nieuwe brave Hendrik? Die gaat door met 'te hard' rijden en het spekken van de staatskas (en het financieren van het decadente CJIB-kantoor).
En dan nu de oproep:
Rebelleer mee ALLEMAAL! Laten we MET ZIJN ALLEN ophouden met 'te hard' rijden en SAMEN een enorme dikke middelvinger opsteken naar de graaiende overheid en het graaiende CJIB, door te zorgen dat ze geen boetes meer uit kunnen schrijven! Rebelleer! En, verrassing, HET KOST JE NIETS als je wordt gesnapt voor niet te hard rijden! DOE MEE! F* HET CJIB!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten