Zombies bedreigen de wereld - van Israël haters

Geen categoriejul 04 2013, 12:44
Israël-haters zijn niet blij met de nieuwe actiefilm ‘World war Z’. Het is een groots opgezette productie van 200 miljoen dollar.<--break-> In de film speelt Brad Pitt VN-afgevaardigde Gerry Lane, die zich aansluit bij de laatst overgebleven levende mensen. Zij vechten tegen zombies, die het grootste deel van de wereldbevolking hebben gedood.
In een tiental minuten van de film werkt Brad Pitt samen met het Israëlische leger. Dus spelen er Israëlische acteurs en actrices in de film. Dat wekt al irritatie op bij de Israël-haters. Ergerlijker vinden ze het dat Israël in de film Palestijnen binnen laat om te schuilen tegen de zombies. Israëli’s die als menselijk worden afgeschilderd! Maar helemaal schokkend is het dat de film laat zien dat Israël wordt beschermd tegen de zombies door het veiligheidshek. Ze reageren woedend dat de film het hek positief afschildert.
Zo stond er op de website Mondoweiss verontwaardigd: “Het is pure Israël propaganda, suffig en idioot.”
Website ‘Another world is possible’ schrijft: “Het door zionisten gedomineerde Hollywood heeft een film gemaakt over een plaag van zombie-Arabieren die te hoop lopen tegen de separatie-muur. Het is duidelijk dat de wereld niet geconfronteerd wordt is met een zombie-plaag maar door een plaag aangericht door Zionisten. De echte World War Z (zionisten) wordt nu gevoerd in Latijns-Amerika, maar deze oorlog komt niet snel naar een theater bij u in de buurt.”
Website Angryarab noemt het “Zionistische pornografie”.
Website Zengardner ontploft zowat van de stiekeme conditionering die de film zou bevatten: "Wanneer de kijker deze film ziet, staat zijn of haar geest open voor suggestie en begint het conditioneringsproces. Die boodschap is: 1. De muur is gerechtvaardigd en 2. Palestijnen zijn onmenselijk en moeten worden uitgeroeid. Conclusie: de “Z” in de titel van de film staat voor Zionisme.
Tsja, de neutrale Amerikaanse filmrecensent Steven Zeitchik schreef inderdaad: "In de context van het Israëlisch-Palestijnse conflict is de muur een zwaar beladen symbool. Maar hier verandert het in een middel tot vrede."
Dat weten Israëli’s allang. Want het hek houdt geen denkbeeldige zombies tegen, maar echte, levende, door de islam geïnspireerde Palestijnse zelfmoordterroristen.
Awi Cohen,
bestuurslid Likoed Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten