Francois Hollande laat politie keihard vallen

Geen categorieokt 19 2013, 20:37
Uitgezet tijdens een schoolreisje. Dus?
Het 15-jarige meisje Leonarda werd eerder dit jaar tijdens een schoolfeestje van de bus gehaald en uitgezet. De familie van deze dame mocht namelijk niet in Frankrijk blijven; zij en haar familie moesten het land verlaten.
Een commissie heeft vervolgens onderzoek gedaan naar haar uitzetting. De timing was namelijk een beetje ... vervelend. Ze was lekker op reis met haar school, ze keek uit naar een fantastisch mooie trip, een mooi avontuur, en opeens werd ze door de politie van haar stoel gelicht. Of ze even mee kon komen. Net als de rest van haar familie.
Zoals u in een dergelijk geval zou verwachten ging links meteen los - en dan met name linkse scholieren. Het was vreselijk, dit kon zo toch niet, ze was hartstikke jong, en dan ook nog op zo'n moment... en ga zo maar door.
President Hollande - socialist in hart en nieren - vond het daarom nodig om een commissie onderzoek te laten doen. Die concludeert nu dat de uitzetting terecht was (hoewel de timing minder gelukkig).
Vervolgens reageert Hollande daar publiekelijk als volgt op: ja, hij vindt ook dat de familie van Leonarda terecht is uitgezet, maar de politie had haar nooit van de bus mogen halen. Wanneer het ideale moment dan wel was geweest, is niet helemaal duidelijk. Dat legt Hollande namelijk niet uit. 's Morgens voor ze naar school ging? s' Avonds, als ze doodmoe terugkwam? Of hadden ze haar juist in het midden van de nacht van haar bed moeten lichten? Was dat dan wél ideaal geweest?
Geen mens die het weet, want Hollande legt het niet uit. Het blijft erbij dat de timing slecht was - want zo was het nogal zielig voor d'r enzo.
Wat een - typisch links! - gezeur weer. De asielprocedure is perfect verlopen. Leonarda en haar familie verbleven onterecht in Frankrijk. Daarom moeten ze terugkeren naar hun geboorteland, Kosovo. De timing van de uitzetting was prima; in dit soort gevallen is de timing namelijk nooit goed.
Gezien it politiekcorrecte gezever van Hollande is het natuurlijk geen wonder dat het Front National op dit moment de grootste partij in de peilingen is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten