De klimaat AGW helpers zien de “skeptic” tegenstanders graag als complot

Geen categorieapr 05 2014, 17:58
op 5 april 2014 ( Nee, geen grap. Een paar dagen te laat)
‘Conspiracist’ climate change study withdrawn amid legal threats
http://www.smh.com.au/environment/climate-change/conspiracist-climate-change-study-withdrawn-amid-legal-threats-20140402-35xao.html
Een psychologie prof schreef dit artikel
The recent article by Lewandowsky et al, “NASA faked the moon landing, Therefore (Climate) Science is a Hoax: An Anatomy of the Motivated Rejection of Science”
http://tinyurl.com/ndogtsn
“Climate deniers” worden nu namelijk ook psychologisch geanalyseerd, als waren het tegenstanders van het ware politieke geloof volgens Marx en Lenin, in de USSR, die daar in gekkenhuizen werden gestopt. Ja een Marxistisch psychiater gaf je dan wat injecties, tot je weer volgens de door het systeem verwachte norm ging praten of zelfmoord pleegde. Dus hier gaat het om AGW psychologen die de analyse doen. Gelukkig hier nog geen behandeling..Maar je voelt de handen van die Zwitsers rond de spuit jeuken .
Dus Marcel Crok wordt even aan zijn psyche gevoeld. Hij doet het met een valse agenda! Schedelmeting verrichten , bloeddruk en testosteron gehalte, ontkennings- citokinen meten!
En klimaat hype critici “skeptics” hebben die cognitieve onderzoeker Lewandowski Etl ge”bullied” door Emails en sturen en de kritiek op blogs te zetten..OOOhhh dat is heel erg..
“One person commenting on the Frontiers’ website asked for the ‘‘full details of the investigation,’’ saying the paper had been ‘‘derogatory and insulting’’ by naming people as conspiracy theorists who were ‘‘merely pointing out errors in the previous paper’’.
Dus als bijvoorbeeld Marcel zegt het niet voor kapitalisme en het grote geld te doen, maar een prof beweert dat er een verband is , dan is dat zoals al die gekken die ontkennen dat ze ziek zijn.
Even inlezen in de problematiek. Het stuk van de Psycholoog Lewandowski zelf is moeilijk leesbaar: dit gaat volgens mij al over een vervolg studie, dus de KRITIEK van de skeptics op de oorspronkelijke studie werd daarin ook bestudeerd!:
http://joannenova.com.au/2012/08/lewandowsky-shows-skeptics-are-nutters-by-asking-alarmists-to-fill-out-survey/
De blogs van de skeptics lezen behoorlijk lekkerder dan de stukkies van de psychologie prof.
"The genesis of the rejected paper was a 4000-word paper in Psychological Science in 2012 by Professor Lewandowsky and co-authors that explored “the links between an endorsement of free-market economics and a rejection of climate change science”.
Goh !! Maar had dan toch gewoon die rechtszaak afgewacht en uitgevochten als je voor je principes opkomt als flinke prof.. Of was je zaakje toch zo zwak?
:hier iets over de studie de teruggetrokken werd
http://websites.psychology.uwa.edu.au/labs/cogscience/Publications/LskyetalRecursiveFury4UWA.pdf
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten