Graus wil rol Flikken Maastricht 'opeisen'

Geen categorieapr 07 2014, 8:59
"I guess it's funnier from where you're standing, but from over here I missed the joke."
Zo begint een heel mooi nummer over een clown - of eigenlijk, iemand die zich soms een clown voelt. Er lijkt me geen betere opening mogelijk van een stuk over Dion Graus, dé clown van de PVV.
Deze dierenvriend - die overigens minder een vriend van dieren is dan dat hij een, wat mij betreft enigszins ongezonde, obsessie met ze heeft - eist namelijk een rol op in Flikken Maastricht. Eerder werd hij door producenten van dat tv-programma gevraagd of hij, in ruil voor een gastrol, zijn lange haren zou afknippen. Ja hoor, dat wilde hij wel. Want dierenpolitie. En dieren. Vooral dat.
Nadien heeft hij vreemd genoeg niets gehoord van de programmamakers. Zo zou hij op televisie komen om het evangelie van de dierenrechten te verspreiden, en zo staat hij al twee jaar met zijn handen in de zakken te kijken naar Flikken Maastricht, zich verbaasd afvragend waarom niemand hem heeft gebeld.
Erger kan natuurlijk niet voor Dion.

I'd be smiling if I wasn't so desperate
I'd be patient if I had the time
I could stop and answer all of your questions
As soon as I find out 
How I can move from the back of the line

Daarom vertelde hij Eva Jinek gisteren dat hij die gastrol als lid van de dierenpolitie gewoon voor zich opeist. Afspraak is immers afspraak!

PVV-Kamerlid Dion Graus wil een gastrol als 'animal cop' in Flikken Maastricht opeisen. Dat zei hij zondag in het televisieprogramma Jinek... Maar 2 jaar later heeft Graus nog steeds niet mogen schitteren in Flikken Maastricht en daar laat hij het niet bij zitten, zei hij zondag.

Dion, jongen, we kijken ernaar uit hoor! Jij verdient die rol inderdaad. Als iemand zich inzet voor Neerlands' dierenleven ben jij het immers wel. En je hebt je haar ook nog laten afknippen! 

I'll be your clown
Behind the glass
Go 'head and laugh
Cause it's funny
I would too if I saw me
I'll be your clown
On your favourite channel
My life's a circus circus
Round in circles
I'm selling out tonight

Speciaal voor Dion, hier het nummer van Emeli Sandé. Geniet ervan jongen.
Dion, we leven met je mee. Dat je die gasten van Flikken Maastricht een stevige draai om de oren mag geven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten