Ben jij al een stijlloze stemmenteller?

Geen categoriemei 02 2014, 18:59
Zo niet, meld je dan nu aan!
Gisteren publiceerden wij al een verhaal over de nieuwe actie van GeenStijl, maar aangezien veel mensen dat stuk gemist hebben (hallo vakantie! Lekker he?), hier maar even een herhaling: meld je aan bij GeenStijl en wordt stijlloze stemmenteller.
Wat houdt dat in, vraagt u zich af? Nou, zoals u ongetwijfeld weet heeft Brussel het illegaal voor ons - Nederland - gemaakt om de verkiezingsuitslag op verkiezingsavond bekend te maken. Dat zou de gang van zaken in de rest van de EU hoegenaamd kunnen beïnvloeden, en dat moeten we natuurlijk niet willen met z'n allen. Zeker niet als Neerlands eurosceptische partijen het goed doen, wat de meeste experts verwachten.
Net als GeenStijl hebben wij lak aan de dictaten van de machtsgeile technocraten die het voor het zeggen hebben in Brussel. Wij zorgen zelf voor onze democratie, daar hebben we hen niet voor nodig. (Geheel terzijde: hallo meneer Van Rompuy). Wij willen op de dag van de verkiezingen weten wie er gewonnen (en verloren) heeft. Punt. Als Van Rompuy, Barroso en Schulz dat niet prettig vinden moeten ze die avond het nieuws uit Nederland maar een keer negeren. Dat moet niet al te lastig voor ze zijn aangezien ze normaal gesproken ook lak hebben aan de mening van het Nederlandse volk.
Je begrijpt: het is van het grootste belang dat zoveel mogelijk DDS-lezers zich aanmelden bij GeenStijl om stemmenteller te worden. Dit houdt in dat je je nu aanmeldt bij GeenStjil (door dit formulier in te vullen), op verkiezingsavond naar je lokale stemhok gaat, naar de lokale verkiezingsuitslag luistert, en die vervolgens (behoorlijk) anoniem doorgeeft aan eerdergenoemd roze weblog. Het kost je bijna geen tijd, maar voor onze democratie is het van het grootste belang dat je hieraan meedoet.
Dus. Ga naar GeenStijl, meld je aan en ga aan de slag. Oh, en als je nog wat vrienden en familieleden hebt waarvan je denkt dat zij ook graag wat tijd willen vrij maken voor de goede zaak, stuur ze dan de link door naar dit artikel... en dring erbij ze op aan om zich vandaag nog aan te melden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten