Criticus ombudsman was radicale moslim

Geen categoriejun 03 2014, 13:00
Mohamed Azahaf
Het blijkt, dat de initiatiefnemer van de actie tegen Guido van Woerkom een verleden heeft als radicaal moslim. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Azahaf was vroeger een radicale moslim en zou zich onder meer vlak na de moord op Theo van Gogh jubelend hebben uitgelaten:

"Joepie wat ben ik vrolijk vandaag, zo vrolijk, oh zo vrolijk ben ik nog nooit geweest. Hoy hoy joepieeeee 1 weg nog twee te gaan."

Met die 'nog twee te gaan' doelde hij vermoedelijk op Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali. En niet alleen over de moord op Van Gogh was deze 'voorbeeldmoslim' vrolijk. In andere teksten noemde hij Osama Bin Laden een voorbeeld voor alle moslims en de VS een vijand van de islam die vernietigd moet worden.
Heeft u ook zo schoon genoeg van dit soort moslimgezeik? Azahaf, die steeds heeft geleefd van Nederlands belastinggeld (hij was medewerker van Fatima Elatik, ook al zo'n belastinggeld-opmaker uit Amsterdam-Oost), meent zich nu te moeten moeien met een zaak die hem geen bal aangaat. Het schijnt dat hij inmiddels heeft gebroken met zijn moslim radicalisme. Gelooft u het? Het wordt echt tijd, dat we dit soort praatjesmakers duidelijk te verstaan geven dat we hier niet van gediend zijn in dit land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten