PVV-Kamerlid Dion Graus bedreigd

Geen categoriejul 31 2014, 15:00
Onacceptabel.
Blijkbaar hebben leden van een bepaalde bevolkingsgroep wat moeite met de begrippen 'vrijheid van meningsuiting' en 'het democratische proces':

Het Limburgse PVV-Kamerlid Dion Graus is woensdag bedreigd en beledigd in Zwolle. Hij gaat daar donderdag aangifte van doen, zei een woordvoerder van de politie. Volgens de woordvoerder was de Heerlenaar op bezoek geweest in Zwolle. Terwijl hij terugliep naar zijn auto werd hij aangesproken door een groep jongens. Graus zei in het tv-programma Knevel en Van den Brink dat het ging om Marokkanen en dat hij moest rennen voor zijn leven.

Volgens het Kamerlid ging het om een groep Marokkanen. Hij merkte daarbij op dat het niet zo kan zijn dat alleen Wilders beveiligd wordt als de rest van de fractie ook opgejaagd wild is als men het land in trekt.
Natuurlijk moet er eerst worden vastgesteld hoe serieus de bedreiging was (en is), maar als het linke soep is moet zo'n man als Graus natuurlijk ook op beveiliging kunnen rekenen. Het is altijd belangrijk om mensen te beschermen als ze bedreigd worden, maar dat is helemaal het geval als het om een parlementariër gaat, die dus tienduizenden, zo niet honderdduizenden, kiezers vertegenwoordigd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten