Rutte, laat Nederland met rust

Geen categoriejul 19 2014, 19:00
Voor Opstelten is het waarschijnlijk dat het vliegtuig is neergeschoten, Rutte wil een onderzoekscommissie en Timmermans gaat met de opstandelingen in Oost-Oekraine om tafel zitten.
Hillary Clinton verbaast zich dat Nederland niet laaiend is na de beestachtige moord op 193 Nederlandse burgers. De Australische premier roept de volksvertegenwoordiging bijeen en is publiekelijk woedend op Rusland, Rutte en Timmermans doen niets en zien deze massamoord alleen door de bril van een onderzoek en het internationale recht, verpakt in nietszeggende weerzinwekkende bureaucratentaal en een soort parlementaire enquête op internationaal niveau, de succesvolle methode om wanbeleid en corruptie van hun politieke vriendjes op nationaal niveau mee te verhullen en in stand te houden.
Het is ironie dat uitgerekend in de week van de rechterlijke uitspraak over Srebrenica Nederland te maken krijgt met een massamoord. Karremans toostte hartelijk met de moordenaars van 8 000 mensen en Voorhoeve, ook VVD, keek ernaar en zag dat het goed was. Rutte toost permanent met Poetin, omdat het goed is voor de export en de handel. Poetin is een steunpilaar van ’s werelds dictators. Rutte heeft het initiatief genomen tot vergaande samenwerking met deze dictator, hoewel hiervoor van vele kanten werd gewaarschuwd en werd gewezen op de goede alternatieven, Noorwegen bijvoorbeeld. Voor de goede orde, Rutte wilde niets weten van vergaande maatregelen tegen Poetin, hoewel het duidelijk is dat deze meedogenloze dictator de Russische separatisten tot de tanden bewapent en tot agressie aanzet.
Dat doet echter niets af aan het gestook van de EU in deze regio. De eurocraten en Europese eenheidsideologen willen ten koste van alles (mensenlevens, democratie, welvaart en de sociale stelsels) de totale Europese Unie in Europa om zoveel mogelijk macht, prestige, riante baanjes en een lucratief clientèle en patronage netwerk voor zichzelf te hebben. Iedere ter zake kundige wist dat Rusland niet over zich heen zou laten lopen bij deze EU- ambities. Toch hebben de eurocraten -en Rutte voorop- deze ongematigde uitbreiding van de EU er als een dolle olifant doorgeramd. Het wanstaltige optreden van Van Baalen en Verhofstadt (de protegés van Rutte) met de meest wilde beloftes (waar ze overigens niets over te zeggen hebben) past ook in dit rijtje. Rutte heeft Poetin daarna maandenlang zijn gang laten gaan, voor de export en de handel uiteraard.  
Rutte is niet alleen incompetent, onbetrouwbaar en een leugenaar als het om Europese zaken gaat, hij steekt Cameron een dolk in de rug, hij verkwanselt de Nederlandse democratie, welvaart en zorg voor de zwakkeren en hij gooit hoogbejaarden uit hun laatste woning. Rutte is bovendien een technocratische lafaard, die zelfs na de moord op 193 Nederlandse burgers niet woedend Poetin de les leest, de Russische ambassadeur uitwijst en alle overheidscontacten met dit regime verbreekt. Rutte wil ‘de onderste steen bovenkrijgen’. Dat is de taal van de parlementaire enquêtes: deze ‘bovenste steen’ zal in dikke mist gehuld in een la verdwijnen.
Rutte heeft gefaald als premier in oorlogstijd, deze 193-voudige moord  is een oorlogsdaad, daarbij duidt ook de verdoezeling van bewijs en het tegenwerken van onderzoek ter plaatse. Wat doet Rutte: niets. Timmermans weet er ook niet meer van te maken dan dat er een onderzoek moet komen en dat hij, letterlijk, het locale onderzoek van OVSE- bureaucraten niet in de weg wil staan. Deze bureaucraten worden van het kastje naar de muur gestuurd. Wat doet Timmermans: een beroep op het internationale recht. Vooral Poetin niet kwaad maken, dat zou de export en handel immers maar schaden. Tot 10 mei 1940 stonden de kanonnen immers ook op Engeland gericht, een standbeeld van een inspectie van de kustverdedigingtroepen tegen Engeland herinnert daar nog aan. Vooral de Führer niet kwaad maken.  
Over politieke consequenties, morele schuld en de rol van Poetin wordt niet gesproken. Ook voor de weduwen van 8 000 vermoorde mensen heeft het recht na 25 jaar zijn loop, nadat de Balkan door misdadig EU-wanbeleid tot een puinhoop was geschoten. Ook daar is Nederland vanwege lafheid, incompetentie en verwijtbaar tekortschieten door de rechter veroordeeld. Het zijn niet de Nederlandse VN-soldaten die blaam treft, maar de laffe, incompetente en opportunistische Nederlandse politici en ambtenaren en hun gelijkgeschakelde media, Voorhoeve en Kok voorop. De Volkskrant zei zelfs over Voorhoeve : ‘de juiste man op de juiste plaats’. Het zegt zowel veel over het analytisch vermogen en objectiviteit, if any, van deze krant, als over het internationale niveau van Nederlandse politici. Alle premiers zijn zonder uitzondering Europese en internationale niemendalletjes.
Voorhoeve en Kok waren de Nederlandse hoofdschuldigen in het Srebrenica-drama in 1995. Rutte en Timmermans laten anno 2014 193 vermoorde Nederlanders en hun naasten barsten in stuitende, holle en weerzinwekkende bureaucratische en politieke retoriek en nietszeggendheid. Na de schade die Chamberlain had aangericht in de casus belli van een meedogenloze agressor, schreeuwde het Britse volk “go, Chamberlain, go”. Rutte is geen premier van de Nederlandse burgers, maar premier van zichzelf voor zijn Europese baantjes. Rutte, ga naar je EU, neem Timmermans  mee en laat Nederland en haar burgers met rust. Er is al genoeg schade aangericht en persoonlijke ellende veroorzaakt en in de eurocratie zullen jullie als een vis in het water functioneren.
Indien het waar is dat Merkel Rutte als Europese president zou willen parachuteren, is dat het beste bewijs van diens onbeduidendheid, onbenulligheid en incompetentie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten