Hamas ontkent ontvoering Hadar Goldin

Geen categorieaug 02 2014, 8:00
Om tijd te winnen.
CNN meldde gisteravond dat de islamitische terreurorganisatie Hamas ontkent de 23 jarige Israëlische luitenant Hadar Goldin te hebben ontvoerd. Natuurlijk, de jongen is verdwaald zeker?
Volgens de Amerikaanse nieuwszender wil de radicale islamitische beweging mogelijk tijd winnen om de gevangene beter te 'verstoppen'. Dat zou zomaar het geval kunnen zijn. Het kan ook zijn dat Hamas de publieke opinie wil bespelen, daar is de organisatie namelijk erg goed in.
Natuurlijk herhaalde Hamas ook weer dat het vrijdagochtend het staakt-het-vuren niet heeft geschonden. De gevechten waarbij twee Israëlische militairen omkwamen, waren volgens de Palestijnse groepering al aan de gang toen het bestand inging. Hamas zou hebben gereageerd op Israëlische pogingen om terreinwinst te maken. Laat ik daar nu even he-le-gaar niets van geloven.
De Amerikaanse president Obama benadrukte het recht van Israël om zich te verdedigen en laakte de gebruiken van Hamas om Israël te beschieten vanuit dichtbevolkte woonwijken, ziekenhuizen en scholen. Obama gelooft dat een staakt-het-vuren een oplossing brengt. Ik niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten